Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 31 044
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Все се надявам да се появи песен, която да взриви залата, като през 2003, 2004, 2005.
Ако тази година се наложи да бъде без зрители, то вече няма да е същото..

# 106
  • София
Вчера гледах първи реакции на нашата песен в youtube - с изключение на едно подрастващо русначе, не остави никого безразличен. Двама - може би семейство - плакаха.
Все повече ми харесва песента ни тази година. Може и да не спечелим , но е прекрасна.

Последна редакция: ср, 11 мар 2020, 13:24 от Vivi

# 107
Четох,че до края на седмица ще стане ясно какво решение ще вземат организаторите за провеждането на конкурса.

Как беше?Москва не вярва на сълзи.Докато не почнат да гласуват и не забравят кой са им съседи на никой не вярвам.

# 108
Ох, не! Ненавиждам песни с етно- елемент.Rage

И аз така, но сега се сетих че харесвам песента на шведа Avicii, която беше издадена след смъртта му. Добре е успял да вплете етно-елементите с неговия характерен стил на музика.

https://www.youtube.com/watch?v=McJgc3Nb46I

# 109
  • Norge
Pure, при него е някаква сплитка между арабско и ирландско, и не е така натрапчиво. По-скоро ирландско звучене, с арабски полутонове.
Аз обаче от години съм потънала дълбоко в ерата на биг бенда и, признавам си, там ми е най-добре. Blush

# 110
  • DE
Ох, при Биг БенГа е най-добре Heart
Извинете, но ми стана много смешно Blush Tuon ще ме разбере.

Аз харесвам етно елементи, стига да не са много ориенталски.

# 111
Днес разгледах профилите на Виктория и ми направи впечатление, че освен стила на пеене, явно и от към стил на обличане се е вдъхновила от Били.. т.е. Торбалан стайл.
Ми сори, не ми е нито бунтарско, нито интересно, нито странно това обличане.. просто се правим на интересни и различни с торбите, ма не сме.
Надявам се на сцената на Евровизия да е с нещо по-официално и подходящо, че ако излезе с разноцветните чували, съвсем ще я вземат на подбив, че копира Били.

# 112
  • Sofia
Дано и в косата малко има промяна.Много мърляв вид има в тази сиво-зеленееща,мазна,проскубана и невчесана косица,която май е екстейшън даже...

# 113
  • Norge
Дане, каквото и да е, извинена си. Kiss

Все още не вземам отношение по песните, защото продължавам да се въздържам от слушане.

# 114
По отношение песента на Виктория- някои от най-ужасните коментари в ютюб  бяха от българи, та дори написани на английски, че да може цял свят да прочете. Много ми е грозно подобно поведение, а и една част от коментарите са си откровено невъзпитани и груби...не визирам темата тук, всеки е свободен да изразява мнението си. Не е нужно песента да се харесва на всички българи, но в ютюб българи да плюят по песента, а чужденците да и се кефят ми е меко казано странно и безсмислено... Thinking

# 115
  • DE
А, Нелка не е някаква вселенска тайна, просто любима група Grin

# 116
Нелка,просто музикално съвпадение,но си беше забавно.

Още няма инфо за Евровизия,казаха до края на седмицата,че организаторите ще обявят решението си.
Мисля,че е много вероятно да я отменят.

# 117
  • DE
Аз се надявам да е поне при затворени врати, нищо че е различно с публика. Все пак повечето зрители са пред телевизорите.

# 118
Ама Вие тук не сте ли коментирали песента на Русия Smiley :

Няма и ден събра над 7 милиона гледания в ютюб.

# 119
Според мен е ужасна Grinning А и като знам колко руснаци и бивши СССР има  изобщо не се и учудвам на броя на гледанията.  Не си спомням вече добре руския език, но не забелязах неодобрителни коментари на руски език- тук също не съм изненадана изобщо. И да не им харесва- одобряват си я.

Общи условия

Активация на акаунт