Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 31 047
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
  • край голямата локва
Първия път ми се стори леко странна, но пък изгледах целия клип. Което не мога да кажа за други. След това си я пуснах без видео и взе дори да ми харесва. Видеото и на мен ми е ужасно.
Много ми хареса песента на датчаните, нищо че няма толкова гледания.
https://eurovision.tv/video/ben-tan-yes-denmark-official-video-eurovision-2020

# 121
  • DE
Да бе да, не критикували руснаците. Плюят и то яко. Малко си пуснах, но след Нета вече нищо не ме изненадва, почват да си правят гаргара хората с конкурса.

# 122
Руската песен ми е като... "Кекс" на Папито. Хаха
И тая Нета ли беше, каква беше.  От един дол дренки. Няма да се учудя ако е фаворит.

# 123
  • Norge
Дане и Туон, благодаря, момичета. Flowers Hibiscus

# 124
Едва изгледах руската песен за втори път. Даже третия път я чух без да гледам клипа. Ами, виждам някакви палячовци които се правят на "интересни", нищо стойностно в самата песен... Mask

# 125
JoyJoyJoyJoy  руската песен Joy

# 126
  • Radnevo
Едва изгледах руската песен за втори път. Даже третия път я чух без да гледам клипа. Ами, виждам някакви палячовци които се правят на "интересни", нищо стойностно в самата песен... Mask
Изглежда ми като абсолютна подигравка към Европа. Жалка и пошла история и като визия и като звучене.

# 127
  • Norge
Иххх, накарахте ме да видя руската песен, ей!
(Дойдохте вкъщи и насила ме закарахте да я чуя. Grinning)
Цитат
Изглежда ми като абсолютна подигравка към Европа...
'Ми то Европа заслужава ли нещо кой знае колко по-добро, за жалост...

Признах им „йониката“ - Вермона. Joy Trophy
Това обаче е само за посветени, предполагам.

Не вярвам, че го пиша, но аз не съм шокирана, да не кажа нещо повече.

# 128
  • Испания
Сега я изслушах. От - до. Не разбирам възмущението от нея.

# 129
Откакто се появи руската песен нашата песен при букмейкърите се покачи от 12 на 13% вероятност да спечели, швейцарската песен е втора, а исландската песен падна мисля от 2-ро до 4-то място- точно преди петото място на руската.... Grinning Не съм слушала цялата исландска песен, но някак ми напомня на руската  (това което съм видяла от видеото и стайлинга).
От друга страна- забелязах, че през последните дни в ютюб "изчезват" брой гледания на Tears getting sober, появиха се един куп руски негативни мнения (съмнявам се, че всичките са реални хора)...Някой има ли обяснение защо изчезва броя на гледанията?

# 130
Защо пък решихте, че руската песен е обида за Европа. Ами според мен има доста други песни, които са скучни, не мелодични и толкова много си приличат по мънкане и мякане, че сякъш са написани и изпяти от един и същи човек. Тази поне е динамична и лесно запеваема. Създава някакво настроение. Не е нужно една песен да е мрачна и с дълбоки душевни терзания за да се хареса на масовия слушател.

# 131
  • Испания

Не знам водещата откъде измисли, че в момента Виктория е на пето място при букмейкърите. Засега продължава да е на първо място.

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 11:25 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 132
Ставката е за 4 5 6 място нищо, че е  на 1 позиция. Например Румъния е с 12 11  и т.н. е на 6 позиция. Аз така го разбирам

Последна редакция: нд, 15 мар 2020, 13:06 от Димитринка Костадинова

# 133
Гордея се с нашето момиче, нищо престорено и нагласено няма в нея... Heart

# 134
  • Radnevo
Ставката е за 4 5 6 място нищо, че е  на 1 позиция. Например Румъния е с 12 11  и т.н. е на 6 позиция. Аз така го разбирам
А кого поставят на първо място? Не разбирам нищо от залози, стана ми интересно.

Общи условия

Активация на акаунт