Евровизия (Тема 26) Rotterdam

• 31 049
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
  • Radnevo

Не знам водещата откъде измисли, че в момента Виктория е на пето място при букмейкърите. Засега продължава да е на първо място.

Не знам водещата откъде измисли, че в момента Виктория е на пето място при букмейкърите. Засега продължава да е на първо място.
Това е отпреди седмица мисля, тогава наистина беше на 5та позиция.

# 136
Не мисля, че руснаците иронизират Европа. Иронизират това, което взеха от Европа. Погледнете костюмите: маратонки, кантовете на анцузите... На мен ми хареса.  Лека песен.

# 137
Пише, че е от 15 март...поне над видеото... Thinking
 И аз не разбирам от букмейкъри, но нашата песен е с 13% вероятност да спечели, след нас са Швейцария и Литва с по 11%. Русия са на пето място. Забелязвам, че колкото по-нагоре в класацията е една държава, толкова по-малко "точки" има отдясно- аз го тълкувам, че залаганията са 1 към 4-5, че БГ песента ще спечели. Ако погледнем по-надолу в класацията на букмейкърите, вижда се как държави след 20-то място имат даже "точки"  от типа на 301- т. е. - дори и тази която е на 41-вото място- колкото по-надолу са при букмейкърите, толкова по-големи стават числата.... Blush
Впечатли ме италианската песен от тези които съм чула досега, и румънската ми допада, но не повече от нашата. Някои песни още не мога да се настроя да ги чуя...

# 138
Ставката е за 4 5 6 място нищо, че е  на 1 позиция. Например Румъния е с 12 11  и т.н. е на 6 позиция. Аз така го разбирам
Глупости, това са коефициенти, не предполагаемо място в класирането. Различните сайтове ни дава коефициент между 4 и 6. Т.е ние сме фаворити за първото място, защото шансът ни е 4 към 1 или 5 към 1 примерно. Ако заложиш 1 евро, то ще спечелиш 4-5. Другите са след нас и са с по малък шанс за победа на конкурса. Последна при букмейкърите засега е Словения с коеф-т 300 към 1, че ще спечели. Тук гледам:  https://eurovisionworld.com/odds/eurovision

# 139
  • Испания
ВИКТОРИЯ

Надявам се, че всички сте добре! На 28 март ще съм домакин на първия ми онлайн концерт от дома ми в София, който ще се предава на живо в 19 CET на http: // eurovision.icard.com . Нямам търпение да изпълня моята песен #Eurovision Tears Getting Sober на живо за всички вас! Благодаря ви за подкрепата!

# 140
  • DE
При сегашната ситуация очаквано. Отмениха я.
https://eurovision.tv/story/eurovision-2020-in-rotterdam-is-canc … V_-CU69vdojC2mHGw

# 141
Очаквано.
Дано всичко е наред и да чуем песните в по-добри времена.

# 142
  • София
Много жалко. Sad
Светът се обърка съвсем.

# 143
  • София
Да, очаквано и логично на фона на цялата действителност, но наистина много жалко. Disappointed

# 144
  • Radnevo
Имахме шанс за изключително успешно представяне, дори и конкурсът да беше спечелен от някоя шантава песен, Виктория щеше да е в топ три със сигурност. Много е тъжно всичко, което се случва и да здравето е най-важно, но можеха да помислят за алтернатива, живеем във високо технологичен свят. Не е чесно спрямо изпълнителите и екипите им, спромо целият труд и средства, които са вложили, организаторите да мислят само за приходите от билети и туризъм.

# 145
Най-големите медии в Нидерландия: "България спечели Евровизия"
Редица публикации сочат Виктория като евентуален победител

Едни от най-големите медии в Нидерландия, страната домакин на отмененото 65-о издание на Евровизия, излязоха днес със заглавия 'Bulgarije had songfestival gewonnen' (България спечели Евровизия) и "Dit liedje had waarschijnlijk het Songfestival 2020 gewonnen" (Тази песен вероятно щеше да спечели Евровизия 2020). Публикациите в De Telegraaf , RTL Nieuws, AD.nl, Shownieuws, Ditjes & Datjes, RTL Boulevard, Tubantia и Welingelichte Kringen посочват, че преди крайното решение за изместване на конкурса за 2021 година Виктория, която щеше да изпълни "Tears Getting Sober" в Ротердам, е била големият фаворит за победата и пишат "Ако конкурсът беше продължил, България вероятно щеше да победи".
Вчера беше обявено, че 65-ото издание на песенния конкурс Евровизия ще бъде изместено за 2021 година. Причината за крайното решение на организаторите на конкурса от Европейския съюз за радио и телевизия и националните телевизии домакини на Нидерландия е разпространението на COVID-19 в Европа и предизвикателствата, които то поставя пред реализирането на най-мащабното телевизионно шоу в света.

Все още се очаква решение за това дали участниците на Евровизия 2020 ще бъдат допуснати да представят страните си на конкурса през 2021 година в Ротердам.

Геновева Христова, изпълнителен продуцент на българското участие от страна на Ligna Group коментира решението на организаторите: "Смятаме, че най-логичното решение е най-участниците и техните песни да бъдат допуснати да участват в конкурса през 2021 в Ротердам. Не можем да позволим трудът ни да отиде на вятъра."

Българският представител Виктория също беше категорична: "Tears Getting Sober е песен, в която много хора вложиха сърцето и душата си. Вярвам, че ще имам възможност да я изпълня на сцената на Евровизия и да накарам България да се гордее с моето представяне."

На 28 март Виктория планира своя първи онлайн концерт на живо от дома си в София, с който прави жест към феновете и последователите си. Той ще бъде излъчен безплатно на eurovision.icard.com от 20 часа българско време.

Българското участие на Евровизия 2020 се реализира като публично-частно партньорство между Българска национална телевизия и Ligna Group. За първи път в участието на България в Евровизия се включи и генерален спонсор - българската компания iCard, която е лидер на европейския финтек пазар.

Конкурсът Евровизия се провежда всяка година без прекъсване от 1956 година насам, което го прави една от най-дълго съществуващите телевизионни програми в света. Музикалната надпревара събира пред екрана над 200 милиона зрители от цял свят.

https://life.dir.bg/shou/nay-golemite-medii-v-niderlandiya-balga … echeli-evroviziya

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 14:39 от Paige

# 146
  • Испания
Изявление, което започнаха да публикуват преди малко. Засега само на английски и испански в Туитър:

https://twitter.com/bg_eurovision/status/1241256484870258688

Eurovision-Bulgaria.com

Виктория ще представи България на Евровизия 2021! #Eurovision #Bulgaria

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 09:46 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬

# 147
ICard Eurovision Bulgaria
18 минути ·
Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на #Евровизия, което ще се проведе през 2021 година. Тя трябваше да представи страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober”, но музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията от коронавирус в Европа. #iCardEurovisionBG
The amazing Victoria Georgieva will represent #Bulgaria at #Eurovision 2021! #OpenUp

# 148
Супер! Heart

# 149
  • Norge
Ехааа, дотук съм чула две песни.
До следващата година мога да продължавам да прослушвам по две на месец. Innocent

Радвам се на новината, защото едната, чута от мен песен, е българската и тя много ми хареса.
Другата е руската. Също ми хареса, но по съвсем друг начин, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт