Любители на кучета - 102

• 26 302
  • 782
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Sivi, малко се поокръглил Макс, или тъй ми се струва?

# 226
Sivi, малко се поокръглил Макс, или тъй ми се струва?

Въобще не ти се струва, той си е окръглен... Ама какво да го правя момчето не страда от липса на апетит. 😁

# 227
Оххх, де и Денис да беше така, а то... мис каприз.
Онзи ден бърках гранули с кисело мляко, сега се чудя дали да не му сменя вкуса, може да му е омръзнал, или да хвана, да го напердаша и 3 дена да не му сипвам в купичката нищо, да види той кон боб яде ли. Ще се свърши това куче, съвсем самостоятелно, с тия капризи. Кога беше уличник и се теглеше към кофите да хапне нещо, кога му порасна работата и взе да капризничи...

# 228
  • Bарна, морето, сините вълни
И Ерос е същия капризко. И е голям инатливец, по ден и половина два изтърпява да стои гладен, пък на мен ми става жал. Вчера му смесих гранулите със свинска пача. Grinning Яде и пита за още. Обикновено му слагаме към гранулите една лъжица консерва да му замирише по-силно и ги изяжда. Ама яд ме е, че понякога едва се оправяме със сметките, но гледаме да има от неговите гранули, а той капризничи. Иначе, ако се случи да свърши чувала и не успеем да купим веднага, взимаме някакви други за временно хапване и като пристигнат неговите два дни ги яде с кеф.
Май май много ги глезим. Grinning

# 229
  • София
Да знаете, не е добре да се смесват гранули с друг тип храна. Различни ензими отговарят за храносмилането и се получават проблеми.

# 230
По една лъжица слагам, по препоръка на ветеринарката, ако вече твърде много дни изкара без да яде. Обикновено е на третия.
Принципно на хартия знам, че е така, но например не мога да му сипя сготвена (за него специално, без сол, без подправки, без нищо) цяла порция, поне половината трябва да е гранули, за да не получи разстройство. Затова и не му готвя вече.
А като му свърши чувала, а не е пристигнал новия още, яде една смотана евтина храна за зор заман, ще му се изплющят ушите, а аз не искам да яде такива храни попринцип...

# 231
Нашият не е капризен поне, яде всичко. Сутрин задължително гранула, а вечер готвено и няколко гранулки след късната разходка.

Малко снимки от разходката миналата неделя

И на връщане в колата

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ох, на такива дето ядат всичко много ви завиждам 😄
Нашия също трябва да има нещо към гранулата, чиста абсурд да я яде .

# 233
# 234
  • В светлината на слънцето
Усмихнат поздрав от Робин. Както някой се беше пошегувал преди време в една от групите с френчита - яде всичко, без деца. Joy

# 235
  • под тепетата
Ози стачкува от вчера вечерта до преди малко. Изрупа си гранулите и се тръшна да спи. Дядо му му готви в момента за утре сутринта. А на мен дали ще ми спретне палачинки...

# 236

И моя кокер яде всичко , даже понякога ми се иска да е малко по-капризен и да не поглъща всичко що види И му се даде Simple Smile

# 237
Арчи яде само суха храна. И някоя кучешка бисквитка, чат-пат.Simple Smile Не му даваме от масата. Въпреки че е успявал да си открадне някое и друго мезе.

# 238
  • UK
Джинкс също яде всичко що види, понякога изпадам в тих ужас кога ще се научи да отваря хладилника. Вече на всички други врати им хвана цаката.

# 239
Момичета, той Макс не страда от липса на апетит както писах, ама не яде всичко което му се поднесе. Просто все успява да пусне гладния поглед на сомалийче в действие и получава всичко, което поиска. 😁
Ей го и прасето курдисано като навигатор:

Общи условия

Активация на акаунт