Любители на кучета - 102

• 26 299
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Дес и аз не съм се сблъсквала с подобен проблем, но съм съгласна, че бебчо е мн. малка. А и това как са и направени тестовете... 🤔  Вземи и второ и трето мнение.  Изобщо не спамиш, пиши и ни дръж в течение.
Много целувки от нас с Ари

# 211
  • У Диспансера ...♥♥♥
Всичко ще се нареди, стискаме лапички😘

# 212
  • София
Дес, и Чарли знае, че всичко ще се нареди! Стискаме палци и лапички!

# 213
  • Бургас
Ама как няма да се нареди! Ама ха!

# 214
  • под тепетата
И от нас с Ози имате прегръдка и сме сигурни, че няма да се разделите!

# 215
  • Велико Търново
Ние с Анди също идваме за подкрепа. Вярваме, че всичко се оправи!

# 216
Аз съм категорично за второ и трето мнение! В София, в Клиниката по алергология, на други места. Също смятам, че толкова малко дете не може да се тества за алергии.

Може да се тества малко дете.В щатите ги тестват още бебета.

# 217

Та той ме е научил на любов и грижа. С ММ сме единодушни в това отношение, той е първото ни дете. ❤️
Скрит текст:
Извинявам се, че така окупирах темата. Знам, че ме разбирате, момичета. Хванала съм се да чистя навсякъде, разкарах килима. По съвет на Хибискус ще пускам дрехите в сушилнята, даже от час вече бучи. Зачетох се в сайтовете на лабараториите, че кръв за изследване се взима сутрон на гладно. Пациентът не трябва да е на кортикостероидно и антихистаминови лечение, а Моника не отговаряше на нито едно от трите. Мисля да ѝ спра всички лекарства, че като нищо може и от някое от тях да се влошава. И след 7 дни да пусна в лабаратория Лина, както пък ме посъветва Трапезица, но аз знаех, че докторката ще иска да пуснем при тях. Кой бяга от парите и по-скъпи са тестовете, отколктото по други места... Не сме пациенти, а клиенти. Търговия. Sad Спирам, защото усещам как превръщам темата в спам, а не искам.
Агитирам ви сега, да си покажете красивите момчета и момичета, да се развеселим! Flowers Hibiscus Animal Dog

Когато взехме нашата госпожица(кучето),в момента в който я дадохме на синът ни,той започна да киха и не спря да киха цели два дена.Но и тримата бяхме категорични,че дори да е от кучето няма да я върнем.Бяхме се влюбили в нея още като я видаяхме на снимка и казахме,че точно тя ще бъде.И вече година и нещо е с нас,а синът ни не киха.

# 218
  • Sliven
Despi една подкрепа и от нас! Убедена съм, че ще направите всичко възможно децата ви да останат заедно. И, че нещата ще се оправят.
Стискаме лапички по 2

# 219
Дес, вярвам, че ще се наредят нещата. АД имат много деца, които изобщо нямат досег с животни. Ти храниш Монката изключително здравословно, така че ще се справите. Мога да разпитам за лекари и за начини тук във Варна, защото няколко приятелки споделиха за такъв проблем с децата си.

# 220
Деспи всичко ще се нареди 🤗
Айде и прасето Макс в тази поредица от красиви муцуни да се подреди

# 221
  • Варна

И от нас имаш голяма подкрепа и прегръдка. ❤😘

# 222
Няма страшно, всичко ще се нареди, я ме виж как си спинкам и си мечтая да ми доведеш Ерко и да му покажа аз как се шефства!

# 223
След час и половина разходка сега е време за сън

# 224
Деспи, вярвам, че всичко ще се нареди и Ерос ще си остане при вас. С Арчи стискаме палци и лапи.Simple Smile
Гушкам се в завивката, че ми е студено Smile

Общи условия

Активация на акаунт