Любители на кучета - 102

• 26 098
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Милият Луци... дано се оправи.

Тонка, качвай по-често Харли. Много е сладък!

Арчи все едно е на плажа.Smile

# 586
Добро утро, от отдавна не бях влизала. Борко е с разстройство от предишната нощ, предишните два дни по 2 пъти повръща. Снощи хапна съвсем малко ориз, не го повърна. Даваме сутрин, обед и вечер по 1 ентерол и 1 смекта. Наблюдавам го и имам готовност веднага да тръгнем за ветеринар, имам телефона на кварталния, сега ще разучавам коя клиника как работи ... Жизнен е що-годе, но не е това, което беше преди. Поне знам, че не е кучешката корона, защото повръща Wink Wink Wink

# 587
Първо искам да ви благодаря за подкрепата ви към Луци.

Днес е значително по-добре.Храни се сам и се задържа по-дълго време прав/4-5минути докато се нахрани и се разходи малко/.Краката му все още седят изкривени като левия заден крак си личи много повече.

# 588
  • София
Проклетнице, родена си на дата на моя много близка приятелка и вече знам защо си ми толкова сладка! Желая ти от сърце много спокойни дни с прекрасното ти семейство и още повече здраве! Бъди усмихната, обичана и ценена! Kissing HeartFlowers TulipHug

Радвам се, че Луцифер е по-добре, но аз бих го завела на лекар веднага. Може дс ти се струва, че има подобрение, но според мен състоянието му е спешно! Стискам палци да се оправи!

# 589
  • о`майна лунна нощ е
Ох, бе! Дългото ти мълчание ме убиваше. Радвам се на добрите новини. А казаха ли нещо по- конкретно?

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥
Надя и аз бих го завела веднага на лекар . Не знам в Бургас дали могат да му помогнат адекватно, Дулитъл или Байрон съм чувала добри отзиви за тях. За такъв сериозен проблем е най-добре в Стара Загора да се заведе, разучи и питай докторите в Бургас кой ще ти препоръчат.
Бързо възстановяване на Луци 😘

И един размазан Тути-Фрути 😄

И двамата беладжии 😄

Цял ден му дава да яде, и това лакомото после не иска да яде гранули 🤦🏻♀
Иска уж за него, като погледна дава на Тео .

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 11:20 от Нарцисчева

# 591
Ох, бе! Дългото ти мълчание ме убиваше. Радвам се на добрите новини. А казаха ли нещо по- конкретно?

По телефона с видео чат единственото което казаха е ,че може да е вследствие на прекалената умора и проблема с крака.
Понеже ловното куче на баща ми беше с нас и Луцифер да не го изтърве бяга с него два часа-хълмове,скали,дири на животни абе по джипиеса на ловното беше навъртял 6-7 км ,че и повече само като беше свободно пуснат и отделно докато отидем до реката.
Просто явно се е прекалено изморил -все пак това му бе първата такава разходка до сега е получавал пак дълго разходки но не на такава свобода и може би просто и студената вода-пак за първи път го е пресякла и тя.
Днес баща ми пътува до града и ще мине през вета.
Щял да му даде лечебна храна някаква и капки за раздразнен стомах ,а вече към края на седмицата ще отидем за рентген на крака и обстоен преглед.

# 592
  • Sliven
NedqlkaHarbalieva и всички момичета в групата, им нещо по кучетата с повръщане и много лошо общо състояние. На колежка пинчера от веднъж падна, започна да повръща жълта течност и кръвните изследвания показват много ниско ниво на левкоцити или нещо такова в кръвта. Понеже кучето е на 12 години доктора казал левкимия, че си отива и т. н. Кучето не може да става, пада, носят го, нищо не яде, всичко повръща. И така 4 - 5 дни. И сутринта, в която решиха да го ефтаназират то става и само тръгва да върви и живна и по малко си хапва. И сега вече е добре. Но явно е нещо вирусно, защото и за друг такъв случай в града ни чух. Така че имайте едно на ум.

# 593
  • София
Нарци, големи са сладури! Ама имате и пуФкава котка Simple Smile, освен тия беладжии!!! Two Hearts

Надявам се, че с Луци всичко ще е наред!

При нас е малка лудница вече... няма да показвам SatisfiedSweat SmileLaughing то клипче трябва да кача - 2мата се гонят и 3тото ги гони и джафка... ааааа у.

# 594
  • Бургас
В една от фейсбук групите четох за случаи на натровени кучета заради пръскането с дезинфектанти по зелени площи и около детски площадки. Симптомите бяха сходни - повръщане, отпадналост, продължаващи от ден до няколко дни.

# 595
Ъпдейт за състоянието на Луцифер:
Ветеринар дойде до село за да го прегледа оказа се ,че Луци има рахит би му три инджекции и остави две за биене.До месец трябва да си изправи краката и да спре да пада по време на ходене.

# 596
Напълно възможно е да е и от пръскането с препарати и миенето на улиците. А и сега има много разгонени кучета и нашия души и ближе, та все се караме.

Надявам се Луци да е по-добре, но консултацията за крака си е наистина наложителна.

Ето така е нашия по цял ден, щастлив че има компания

ПП Докато публикувам и вече има новини  за Луци. Хубаво е, че вече проблема е намерен и дано всичко се оправи.
И ЧРД на патерица. Желая ти здраве и късмет!

Последна редакция: вт, 24 мар 2020, 16:20 от ✿ 𝐀𝐯𝐚𝐥𝐨𝐧 ✿

# 597
  • София
Спокойствие и тишина...

До след малко Grinning

# 598
Стиснати лапи и от нас да се оправя Луци.
Един накипрен Денис

# 599
  • Стара Загора

Общи условия

Активация на акаунт