Любители на кучета - 102

• 26 116
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
  • У Диспансера ...♥♥♥
Деспи, честит празник !
Здраве и много усмихнати мигове занапред 😘🎁

Аз поръчах противопаразитна каишка на моето диване, да видим кога ще дойде 🤔
Храна имаме засега, но и при нас работят зоомагазините, че без лакомства не може 😄
И като казах лакомства, значително са им вдигнали цените 🤦🏻♀ Преди две седмици му взимах едни пръчки за 6.50, от вчера вече са 7.60. Очаквам и храната им да се вдигне.

# 571
  • о`майна лунна нощ е
В Зооплюс цените са завишени с близо 20 % . Купувам Josera Festival. Предният чувал беше малко под 80 лева. Този го купих за 100 лв. ?! Гранд карно консервите също. 22+2 бр. са ги вдигнали от 4 лв и ст. за килограм на 8 лева и ст., което е 100% увеличение на цената и категорично отказвам да давам толкова пари, при положение, че месото в магазина е толкова. В същото време разфасовка от 6 консерви все още е на цена около 4 лв. и Ст. за килограм. Каква и логиката, не знам и не искам да разбирам.

# 572
  • Бургас
Добри са му гранулите на тоз, ама малко едрички...

Дес, много щастие ти желая! Сигурна бях, че Еро няма нищо общо с алергията на малката...
Туиг, последно поръчах от Petmall, за два дни дойде храната, цената беше като в Зооплюс...
Тази поръчах
https://petmall.bg/kucheta/hrana/suha-hrana/2058325150

И я поръчах щото да имам за всеки случай, ако случайно не мога да готвя.

Иначе продължавам с готвенето - купувам комплекти за супа от "Кауфланд", на промоция ги пускат през седмица на цена 1 лв. кг, варя, обезкостявам, добавям ориз или други варива, зеленчуци и готово. За около 6 лв. цяла седмица яде, по 500-600 гр. месо на ден.

# 573
ЧРД Деспи! Здраве, щастие и любов на теб и цялото ти семейство!

# 574
Честит празник Дес! От сърце ти желая много здраве, късмет, усмивки и винаги бъди толкова позитивен човек! Имаш прекрасно семейство и съм сигурна, че всичко ще се оправи!

ПП Доста овнета сме се събрали в темата.

# 575
Честит рожден Деспи!
Пожелавам ти всичко най-добро и всички около теб да бъдат добре и щастливи.
-
-
-
Текста по - надолу не е особенно приятен.
-
-
Вчера бе пък моя рожден ден и поради пандемията решихме да отидем на пикник до реката,времето беше много хубаво,водата беше чиста и всичко беше много добре ,но само беше след като се пребрахме Луцифер отказа да яде,да става и да пие вода.Оставихме го да си почине като предположих е ,че от разходката се е изморил прекалено много.След един час отидох да го видя при което видях ужасяваща гледка-целия в повръщано,лежащ в него,около главата му цяла локва лиги изчистихме го след което му дадохме малко вода понеже имахме чувство ,че е обезводнен.Днес повръщане и лиги вече няма настроението му е по-добре ,но не иска да става ,а ако стане си влачи задните два крака/ако сте обърнали внимание в по-стра пост писах ,че има изкривяване на единия крак/ при което чакаме времето да се пооправи /поне да се затопли/ и да го закараме до Бургас на вет ,но не знаем дали да отидем директно при неговия или при друг понеже при неговия си вет мисля ,че няма рентген а ако се наложи ще е по-добре да не го разнасяме на ръце в това време.
Някой да е изпадал в такава ситуация и ако да как сте процедирали?
Извинявам се ,че ви занимавах с това просто в момента не сме сигурни изобщо как да процедираме.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 20:47 от Анонимен

# 576
  • под тепетата
Звучи много страшно! Най-добрият съвет, който мога да дам е - веднага на лекар! Най-малкото ,за да не се обезводни! Така както го описваш може да е неврологичен проблем, но и последствие от отравяне.

# 577
  • о`майна лунна нощ е
Веднага на лекар. Докато пиша, сигурно сте при него и те моля да ни върнеш обратно информация какво е. И на мен ми прилича на реакция от отравяне. Моля те, пиши. Не знам как да помогна дистанционно освен да се моля да се оправите по-скоро!

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 20:38 от `ТуиГ

# 578
Не съм се сблъсквала с подобно нещо,отидете да го види лекар!
Стискам палци всичко да е наред!

# 579
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз също веднага бих го завела на ветеринар! Споделяла съм тук, когато Ерос повръщаше балони. Закарахме го на доктор, дадоха му лекарства, биха му инжекция, поставихме го на диета и се оправи. Тогава беше откраднал от коша пилешки кокал. Слава Богу всичко се размина, но сме много внимателни вече. Може би е изял нещо, което не трябва? Моля те, не се бавете. И ни кажи какво се е случило после. Миличкия, дано е добре. Ти също бъди здрава и стискам палци с Луци всичко да бъде наред!

# 580
Милият Луци ...,много,много ми стана жал...Чакаме добри новини!!!

# 581
Деспи, честит рожден ден и от нас! Бъди жива и здрава.

# 582
  • Варна
Стискам палци и лапи за Луци.

# 583
  • София
Да се чекнем, че сме живи и здрави.
Сега имам време и ще се опитам да следя темата.

Дес, бъди жива, здрава и много щастлива! Heart

Харли е добре, не мога да не го похваля, че си е същият дивак, но въпреки това е едно прекрасно добро създание, все така дружелюбен и любопитен към света.
Веднага го показвам с много пресни снимки от тази сутрин.

# 584
  • под тепетата
Благодаря, Тонка, за тоз хубавец! Мислих ви. И при нас превалява мокър сняг.
Дано с Луци всичко е наред!

Общи условия

Активация на акаунт