Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 283
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Грешиш.
В сънят ти си се разстроила, че съперницата ти му е подарила нещо и мозъка ти е измислил алтернативен вариант.

# 181
mamato,
още ли го обичаш бившия приятел?

# 182
mamato,
още ли го обичаш бившия приятел?

Уж не, но се притесних. МОже би наистина от някаква ревност в съня съм си въобразила нещо съвсем друго, както пишат преди вас..А и много неприятни неща сънувам напоследък и се вкарвам сама във филми

# 183
Сънувах къща. Но беше доста порутена. Интересното е, че е стените бяха розови.
Имаше един майстор там. Всъщност той наскоро наистина ни ремотнираше част от апартамента.
В съня обясняваше нещо, кое как. И пипаше мазилката, която също беше розова и се ронеше.
Какво значение може да има този сън?

# 184
  • София
Сънувах доста апокалиптичен сън, на който не съм сигурна дали разбирам какво значи.
Сънувам, че аз, баща ми, майка ми, сестра ми сме на някакъв остров, който прилича на Корфу. Води се някаква война. Дуейн Джонсън-Скалата е водач на противниковия лагер.😀 В съня си не го разпознавам, като някой конкретен, а само като много познато лице. Един ден той се присъединява към нас (не знам защо) и войната секва. От него съм получила един лък с отровна стрела, който е бил предназначен за да рани някой от нас. Аз се чудя, къде да скрия този лък и съм много притеснена да не раня или накапя някого, а отровата на върха става все повече.
Някак си се оттървавам от лъка и вече всички сме в България. Има мир. 😀
Пак крачим всички. Чува се голям взрив. От една чешма тече зелена вода. Едно момиче решава да отпие и загива на място. Продължаваме да крачим, мори ни жажда и умора. Стигаме до още една чешма със зелена вода. Майка ми решава, че ще пие. Аз се опитвам всячески да я спра, дърпам я, казвам й, че водата е отровена, но въпреки това, те си капва капка на пръста и отблизва. Продължаваме да вървим, не след дълго виждам, че майка ми е приела форма, като на някакъв дюшек и се събуждам.
Дали това е свързано с някакви притеснения мои, нейни или общи? Дори при момента със стрелата се притеснявам да не нараня най-вече нея.

# 185
Попринцип повечето сънища ги отдавам на това, че съм си мислила за даденото нещо през деня и обикновено мога да проследя от къде е дошла идеята в съня.
Обаче последните дни сънувам неща за които въобще не съм си мислила грам.

Сънувах как вървях по главната улицата над нас , беше през нощта,защото беше тъмно,
, но после срещнах едно момче и съня изведнъж стана супер ярък и ясен.
Момчето ми каза 'Аз съм на 28 години и специализирам ортодонтия в момента' , а аз го гледах като онова мемето на Пикачу
и реакцията ми беше 'Как не съм се сетила за това досега?' 😂

Визуална презентация как зяпах момчето в съня :

# 186
Сънувах ,че спя с бившия си приятел.
Лежах на леглото, с той спешв до мен. Излезе и после пак легна.
Сънувах и дядо му ,беше ядосан и болен.
Преди на се събудя сънувах майка му, която ми казя, че килограмите били добре за мен.

# 187
Здравейте, снощи сънувах, че съм в град Стара Загора, само че никога не съм ходил там. Единствено помня, че казах, че е много хубав град и смътно си спомням някакви блокове. Какво означава този сън ?

# 188
Здравейте, може ли помощ? Сънувах гаден сън. Ще ми помогнете ли да го разтълкувам?. Рових се в съновниците, но там пише, ако се отнася за мен, не за друг.
Та сънувах бившият си приятел. Аз отидох в непозната за мен къща. Легнах той дойде и се сдобрихме. Беше в много лошо състояние много слаб, измършавял, без горни зъби, изцапани и стари дрехи на петна. Илязохме навън. Отидохме в търговски център, но нещо като тези в подлез. Той си купи нова блуза и каза, че няма други. Аз го попитах само една ли, той ми отговори, че няма повече пари. В центъра попаднахме на нещо кото детски кът. Там си играеха много деца. Той беше леко неадекватен и каза, че негов приятел се  развежда. Този сън не ми хареса. И за това ви искам помощ. В съновниците пише, ако аз съм без зъби и с мръсни дрехи, не и в ситуация ако отсрещния човек е така.Как да го тълкувам това?

# 189
Сънувах, че имаме нова къща, която беше на междуградски главен път и около нея се виждаха само дървета и пътя. Влезнахме вътре и беше обзаведена по последен писък нармодата и мнотмго й се радвахме, но имаше довършителни неща. Все пок решихме да преспим в нея със семейството ми и на сутринта се оказа, че никъде няма пердета и в далечината сме заобиколени от разни блокове с хора от малцинствата. А през цялото време на съня изпитвах вътрешен страх как ще стоя сама с децата, докато мъжът ми е на работа, като около нас няма жива душа.

# 190
Lqnipa, как ти се струва варианта да все още искаш да си с него, а той не иска да е с теб. И подсъзнанието ти да вижда като единствен вариант да сте заедно, ако той е в голяма нужда.....?
Без обиди! Може да е малко прекалено, но да не се обяснявам излишно.

# 191
Доколкото знам, не познава никакъв Иво. Не е живяла преди във Варна, като цяло нямам никакви роднини там. Не съм ходила никога във Варна, но винаги ме е теглило натам Grinning

Сетих се да допълня нещо : Във вторник пак сънувах въпросния Иво. Сънувах, че ме вози с неговата кола (черно BMW X3)  и му виках пак 'Ее Иво най-накрая реши да ме повозиш в твоята кола' 😂
Аз не съм шофьор, няма нито кола, нито книжка.
С едно излизане видях поне 3 модела като 'неговия' + поне още 40 различни BMW - та 😂
Абе , елате да ви развивам теории за нещата, които не бива да знаете за мен, за да не ме отблъснете 😂😂

Следващият път преди да си легнеш помоли този Иво да ти подскаже как е свързан с твоя живот в будно състояние.

# 192
Здравейте, може ли помощ? Сънувах гаден сън. Ще ми помогнете ли да го разтълкувам?. Рових се в съновниците, но там пише, ако се отнася за мен, не за друг.
Та сънувах бившият си приятел. Аз отидох в непозната за мен къща. Легнах той дойде и се сдобрихме. Беше в много лошо състояние много слаб, измършавял, без горни зъби, изцапани и стари дрехи на петна. Илязохме навън. Отидохме в търговски център, но нещо като тези в подлез. Той си купи нова блуза и каза, че няма други. Аз го попитах само една ли, той ми отговори, че няма повече пари. В центъра попаднахме на нещо кото детски кът. Там си играеха много деца. Той беше леко неадекватен и каза, че негов приятел се  развежда. Този сън не ми хареса. И за това ви искам помощ. В съновниците пише, ако аз съм без зъби и с мръсни дрехи, не и в ситуация ако отсрещния човек е така.Как да го тълкувам това?
още не си се разделила с него, т. е. ти още не си го 'пуснала'. Сигурно си искала деца от него. Искала си да бъдеш важна, значима за него, един вид от теб да зависи.  Сякаш - без теб той няма да се справи (измършавял, зле облечен и т. н.)
Не търси по съновниците, ами сама ще е най -лесно да си отговориш.

# 193
Здравейте.За първи път преди  месец и нещо в съня си видях Господ.Не може да се подмине такъв сън или пренебрегне.Когато потърсих в съновници,видях че това е много хубав сън и предвещава много хубави неща.Но точно преди 2 седмици живота ми се преобърна и се случиха такива кошмари,каквито не съм и мислела,че ще ме сполетят.Тъй като имаше и опасност за живота ми,може би сънят ми е показал че Господ ще бъде с мен и ще ме закриля или пък означава,че ще ми изпрати тези трудности .По принцип не съм много по сънищата и тълкуването им,но това нещо не ми излиза от главата.Вие имали ли сте такъв сън,и ако да какво е означавал при вас

# 194
а може и да е трябвало да се замислиш над този сън, може да е имало възможност и за друг ход на нещата, който ти не си успяла да видиш/намериш.  Може да е било 'предупреждение', че нещо важно ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт