Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 275
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета в шок съм . Тази нощ сънувах , че ми изпадат всички долни зъби . Първо един , а след това и останалите , не изпитах болка , нито страх , просто си паднаха . "Обиколих " всички тълковници и вече ми студена пот . На всякъде пишеше ужасни неща - смърт , болести , финансови загуби...

Jay , Mocking Jay, малко успокоение от руски източник:

Според Ислямски съновник: загуба на зъби
При тълкувателите на Корана могат да се срещнат напълно противоположни обяснения на значението на сънищата за загубата на зъби. Някои смятат, че това е показател за продължителност на живота. Колкото повече зъби загубите, толкова по-дълго ще живеете (животът ви ще бъде богат, ако зъбите паднат в ръцете ви). Други предупреждават, че подобен сън може да бъде последван от смъртта на любим човек от болест. Кой точно? Горните зъби символизират мъжете, долните зъби символизират жените. Кучешкият е главата на семейството, десният резец е бащата, левият е брат на бащата. Ако някой от тях вече не е жив, тогава това може да са най-близките им роднини или приятели. Но ако всички зъби изпаднат, значи това е добър знак, ще имате най-дългия живот във вашия род.
Ако сте длъжници на някого, сън с изпадане на зъбите означава скорошно връщане на заема.

# 166
Здравейте момичета в шок съм . Тази нощ сънувах , че ми изпадат всички долни зъби . Първо един , а след това и останалите , не изпитах болка , нито страх , просто си паднаха . "Обиколих " всички тълковници и вече ми студена пот . На всякъде пишеше ужасни неща - смърт , болести , финансови загуби...

Здравей. Аз също мисля че не е добър сънят ти, но често сънищата са предупреждение, а не нещо което непременно ще се случи. Обърни внимание на здравето си, не се преуморявай, не стой на течение... Може да означава също че нямаш подкрепата на семейството по даден въпрос. И колкото и банално да е, може просто да имаш развален зъб.

Елора, окосмяването се свързва с финанси, а тънките косми означава че няма да са големи. Несъвършенствата по лицето пък се свързват с обида, лоши думи по твой адрес, сриване на репутацията от недоброжелател. В случая мисля че някой се опитва да ти навреди и това е свързано с някакви дребни пари.

Ани, ще се радваш за нещо. Може и приятно събиране с приятели...

# 167
Тази нощ имах странен сън- съпруга ми в яда си уби мен, майка си и баща си. Цялото нещо не съм го видяла, но го видях колко е ядосан. Мен хем ме е убил, хем присъствам и оплаквам съдбата на двете си деца, че остават без майка. Даже започнах да се готвя за погребенията, плаках много и изпитвах страх.

# 168
Плачене на сън е хубаво.

# 169
Здравейте, извинявам се предварително, ако има подобна тема, но не успях да я открия. Simple Smile Не успях да намеря информация в интернет. Ще се радвам, ако някой успее да ми даде малко повече информация. Simple Smile
Та нека премина към темата..
От два дни сънувам, че съм бременна и раждам, но в съня ми винаги някой изражда бебето насилствено от мен..
Ако някой успее да каже значението на този сън ще бъда много благодарна!

# 170
Сънувах това:
Млада двойка която катастрофира с лек автомобил попаднали са в снежна лавина.Жената едва диша главата и е само над снега в един момент снегът се раздвижва и колата е затиска и казва на мъжът си,че това е краят той се спуска към нея да и помогне.Тя го отпраща защото освен останалото колата е на ръба на пропаст....Сякаш наблюдавах това от високо и нищо не можех да направя.

П.П кажете  ми нормално ли е толкова да се сънува при положение,че нарочно избягвам телевизия.Не съм гледала филми от месеци,не чета книги ежедневието ми е доста сиво и скучно като цяло.А защо сънувам толкова идея си нямам и това е от дете.И многода не кажа всичко но повечето ми сънища имат някакво предназначение.
Например geizer каквото ми тълкува има 99.9% съвпадение с някоя ситуация,чувства или емоция.Само за последно си мисля за пиленцата и това,че ще се радвам наистина очаквам нещо което ако се случи ще съм безкрайно щастлива и със сигурност ще събера близки на малко събиране.
А другият сън ми беше свързан с малкото ме дете то сякаш умираше а аз не можех да направя нищо.Бях е сложила в количката и я оставях някъде бях много тъжна много плаках,че детето ме вика а аз знаех,че то умира и не мога да му помогна.

Този сън ми напомня,че след като родих дъщеря си сънувах,че нещо лошо се случва с нея,че умира.След това сънувах същото със синът ми сега сънувам това с малката.Принципно сън със смърт ми показва появата на нов живот.Преди дни сънувах брат ми,че е починал сънувам и детето си така явно нещо ми подсказва това макар,че аз съм на 100% убедена,че друго дете няма да имам.

# 171
Напоследък много сънувам. Почти всяка вечер.
Снощи сънувах, че раждам близнаци момиче и момче, но няколко дни стоят без име. Накрая решавам, че ще кръстя момичето Магдалена. За момчето име не измислям.
Впрочем скоро пак бях сънувала, но тогава, че раждам само момиченце и я кръщавам пак Магдалена. Не знам защо с това име, нямам близки Магдалени.
Надявам се съня, че раждам близнаци да не означава нещо лошо.

# 172
Здравейте, извинявам се предварително, ако има подобна тема, но не успях да я открия. Simple Smile Не успях да намеря информация в интернет. Ще се радвам, ако някой успее да ми даде малко повече информация. Simple Smile
Та нека премина към темата..
От два дни сънувам, че съм бременна и раждам, но в съня ми винаги някой изражда бебето насилствено от мен..
Ако някой успее да каже значението на този сън ще бъда много благодарна!

Лично аз раждането го тълкувам като ново начало.
И на мен ми се е случвало.
Тоест някаква промяна. Понякога  е рязка и насилствена.
И при мен беше така, но се оказа за добро.

# 173
Здравейте, сънувах малко странен сън, който би ми било интересно ако има тълкувание:
Бях в родния си дом и с майка ми бяхме на терасата, а над нас имаше море от падащи звезди. Адски много бяха. Каза ми да си пожелая нещо и още го помня желанието, което отправих към падащите в съня звезди. В един момент обаче от небето започнаха да падат някакви мъънички, много мънички златни топченца и да се удрят в нас затова и се прибрахме вкъщи. Щом влязохме видяхме, че баща ми се е прибрал и е много щастлив. Похвали се, че е купил красив албум и го е напълнил с наши снимки, разгледах го и се събудих ...

# 174
Здравейте, идвам набързо да си разкажа съня преди да съм го забравила.
Сънувах братовчедка ми как идва с някакво красиво момче, 24-годишен австриец. И аз като го видях си виках 'Ех и аз точно такова гадже искам' , стори ми се симпатичен, дори с него си говорихме на английски. После обаче реших да направя проучване за него и се оказа, че е някакъв мошеник, който не си е плащал 2 месеца наема Joy

# 175
Здравейте,рядко си помня сънищата,но този от онази вечер ми остана в съзнанието.по точно няколко неща.ако може някой да помогне в разтълкува ето .сънувах,че започвам нова работа,а после кокошка по една тераса.

# 176
Вече за някой пореден път сънувам как гоня кучета с пръчка.

Сънувах,че съм си купила къща преди да влезем в двора имаше щендер за вестници и кръстословици.Нямаше магазин наоколо или продавач и реших да си взема,но се отказах и си го върнах на мястото.Влизайки в двора минах покрай лехи с красиви цветя като казвах,че следващата година тук ще са зеленчуци.В този момент към нас се спуснаха кучета които трудно,но успях за изгоня с пръчка.
Преди няколко дни пак сънувах как от портата на домът си гоня зло куче което иска да влезе.Някакви идеи?

# 177
Здравейте, почти всяка вечер сънувам лоши сънища- хлебарки едната вечер, на следващата огромни паяци по цялата стена, после крокодил, пак хлебарки. Вървях с майка ми в един мръсен подлез и наоколо имаше хлебарки. Снощи сънувах как баща ми е починал и го преобличам за погребението. Беше облечен със зеленикав костюм, а аз отгоре се опитвах да му облека още една връхна дреха и се чудех дали ще му стане. А той почина преди 16 години. В самия сън не го видях, но знаех, че човекът, който преобличам е той. Имаше и още сънища, но вече не ги помня... Със сигурност не са добри предназнаменования...

# 178
  • ...на безопасно
Мъжът ми почти никога не сънува.
Снощи ни сънувал, как някакъв скитник ме напада.
От някъде му се появил кол в ръцете и почти убил скитника.
Някакви идеи?

# 179
Здравейте, почти всяка вечер сънувам лоши сънища- хлебарки едната вечер, на следващата огромни паяци по цялата стена, после крокодил, пак хлебарки. Вървях с майка ми в един мръсен подлез и наоколо имаше хлебарки. Снощи сънувах как баща ми е починал и го преобличам за погребението. Беше облечен със зеленикав костюм, а аз отгоре се опитвах да му облека още една връхна дреха и се чудех дали ще му стане. А той почина преди 16 години. В самия сън не го видях, но знаех, че човекът, който преобличам е той. Имаше и още сънища, но вече не ги помня... Със сигурност не са добри предназнаменования...

Снощи сънувах, че се виждам с бившия ми приятел, който безкрайно обичах, но се разделихме заради негова връзка. Сънувах, че го питам-тези дрехи тя ли ти ги подари. И той се огледа и каза ами май да тя ми ги подари. Аз се разстроих, а той каза- е сестра ми ги подари. А сестра му е починала като е била бебе, преди той да се роди. И сега ме е страх от това, че мъртвата му сестра му е подарила дрехи в съня ми. Да не е в опасност. Един вид, ето ти дрехи да облечеш като идваш при мен. Страх ме е да не му се случи нещо. Кажете ми, че греша

Общи условия

Активация на акаунт