Да си разтълкуваме съня - 11

• 45 253
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна/Благоевград
Всъщност ако трябва да съм честна да, притеснява ме това и то много, до сега винаги съм живяла в нови кооперации , а сега евентуално отивам в панелка...
Освен това вярвам по някакъв начин в прераждания, енергии, духове и подобни ......и съм си бая страхлива , дори вечер си тоалетната не мога да отида без да светна в целия апартамент 😳😊
Благодаря

# 151
Вlackbling - Ще завършваш някакви стари задачи, неразбории, нещо което отдавна отлагаш

Papermint - Сънят ти наистина означава неприятности, може би битови. Някаква повреда, може би тръби или уред работещ с вода. Възможно е обаче и да е продиктуван от шумът който те е стреснал и да означава че шумът е дошъл от място с вода - баня, тоалетна, мивка...

С.- Или твоят приятел е имал скрити чувства/увлечение към тебе или те обсъжда с други хора, което не винаги е с лоша умисъл.

Елора - Ще се оглеждаш за нещо ново, различен подход или варианти, но за момента не си открила това което търсиш.

Сисонка- Въпросния апартамент те кара да се чувстваш малка и уязвима, вероятно заради тъжните спомени. Не се тревожи. С времето всичко ще си дойде на мястото.

Аз пък на два пъти се стряскам докато спя от звук като Ххххх. И двата пъти скачам да търся змия, плъх или друга гадина в леглото. Изкарах си ангелите. Чудя се възможно ли е просто да хъркам - Ххххххх. Anguished

# 152
През изминалата неща много неща сънувах, но ми останаха 2-3 символа.
Някой счупи в купа едно яйце пред мен.
После ядох риба. Вкусна беше, но се дразних на костите.
Имаше и някаква бурна река.

# 153
Яйцето -Някой се опитва да ти напакости.
Рибата - ще изпиташ недоволство. Някаква твоя постъпка или решение няма да имат желания резултат.
Реката - бързи промени, много неща ще се случат за кратък период от време.

# 154
Благодаря.
Ако ще има промени да са хубави.

# 155
Стискам палци. Hug
Виждам че прекалено често сънуваш и явно си доста напрегната емоционално. Дано скоро ти се наредят нещата.

# 156
Не знам. Не мисля,че зависи от емоционалността.
Имах моменти 3 месеца не сънувах грам. А аз често сънувам.
Даже тия 3 месеца бях под напражение на работа.

# 157
Не знам. Не мисля,че зависи от емоционалността.
Имах моменти 3 месеца не сънувах грам. А аз често сънувам.
Даже тия 3 месеца бях под напражение на работа.
Това все едно аз съм го написала през последните дни не помня какво съм сънувала.А всъщност съм страшно напрегната и физически и психически.

Последното което помня беше,че вървя в една гора,но някак сякаш от камък и питах бившия тези дървета дали се разлистват защото бяха без листа.След това сякаш полетях високо над тях и ги виждах от горе и сред тях съзрях една сграда.Исках да се приближа към нея,но не успявах а тя сякаш беше някакъв храм,но не православен а по скоро будистки.Все пак успях да "канада нея,но ми казаха,че е затворено и сега не мога да влеза.Тръгнах си и нататък вече не помня добре имаше тунели,змии които ми помагаха абе...

И другото е,че събирах сухите листа от дърветата правих ги на куп....

Иначе сънувам,но не ги помня а ако запомня нещо то не е съществено или е дейност от изминалия ден.

# 158
Снощи сънувах, че се запознах с някакъв мъж (не си спомням подробности за него от съня ми). Спуснахме се 3- ма човека по някаква водна пързалка -от този тип закритите. Аз бях първа и после в съня си се виждам, че съм се удавила. Имало някакъв ремонт на пързалката, който не бил обозначен. От тримата единствено аз не оживявам. Какво означава това, да се видя удавена? Самото удавяне не го сънувам.

# 159
Ще си изпатиш от прибързано и недобре обмислено решение. Избързваш с изводите, а не всички подробности са ти известни.  Последиците може и да не са чак толкова лоши, но все пак хубаво мисли и ако трябва изчаквай преди да решаваш (или съдиш/критикуваш) някого.
Запознанството може да означава шанс който ще пропилееш заради прибързаност. Възможно е да съдиш и прибързано за някого, и да пропуснеш възможност за добро приятелство.

Ани, полагаш много усилия за нещо което е безсмислено, безплодно. Може би се бориш с вятърни мелници. Стремиш се към нещо което няма да ти донесе нито радост, нито удовлетворение.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 00:45 от geizer

# 160
Здравейте момичета в шок съм . Тази нощ сънувах , че ми изпадат всички долни зъби . Първо един , а след това и останалите , не изпитах болка , нито страх , просто си паднаха . "Обиколих " всички тълковници и вече ми студена пот . На всякъде пишеше ужасни неща - смърт , болести , финансови загуби...

# 161
geizer, сънувах, че имам косми по лицето. Не тъмни и дебели, тънки, но дълги.
Какво означава?

Jay , Mocking Jay, не се филмирай. Случвало ми се е да сънувам със зъби сънища. Нищо кой знае какво не стана.
Веднъж даже преди да сънувам зъби бях чела какво значи зъби и се ужасих и аз. После сънувах, ама си викам, че е от четенето.

# 162
Елора , честно от 5ч. сутринта съм опулила едни очи и ровя за нещо положително .

# 163
Ами стига си ровила Grinning
Освен това понякога съновниците преувеличават.

# 164
Да питам какво значи да сънуваш папагал?По съновниците е много директно някак не ми се връзва в смисъл бръщолевене или клюки това пише.Нали папагала наяве е такова едно повтарящо и говорещо напразно в съня нали е наобратно.Беше един хубав и зелен кръстих го "Коко" не беше в клетка а на земята исках да ми кацне на рамото,но не помня какво стана.Също и пиленца сънувах едни мънички и пухкави бяха излезнали от кокошарника и аз исках да ги прибера при майка им кокошка.Залисах се в друго и когато се върнах към тях ги нямаше там.Та снощи на пернати ми вървеше пък и това в един сън.

Общи условия

Активация на акаунт