Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Да си разтълкуваме съня - 11

 • 5 697
 • 148
 •   1
Отговори
# 135
 • Мнения: 55
Снощи сънувах, че меря красиви рокли ,като тези от приказките.
Какво значи това ? Simple Smile

# 136
 • Мнения: 656
Снощи сънувах,че съм решила да измия прозорците и от препарата палеца на лявата ми ръка се поду беше сбръчкан.Направо беше огромен,но не ме болеше в един момент сякаш това деформираното падна а отдолу имаше здрав пръст,но без нокът загледах се по добре и видях все пак,че имам нокът.Същото се случи и с палеца на дясната ми ръка,но в по лек вариант.

# 137
 • Мнения: 3 546
Снощи сънувах, че меря красиви рокли ,като тези от приказките.
Какво значи това ? Simple Smile

Или се чувстваш пренебрегната и имаш нужда от повече внимание, или някой принц се е задал на хоризонта.  
Сънищата са доста субективни и затова често за един значението може да е едно, а за друг - друго.

Ани, вярваш в някаква заблуда, която трябва да изясниш за себе си. Може би някаква ситуация не е толкова трагична, колкото изглежда. Резултатът ще е ползотворен във всеки случай.
Трябва да разчистиш мръсотията за да прогледнеш за истината.
Прозорците показват че става въпрос за нещо извън домът и границата на семейството. Може би семейните задължения са те обсебили напоследък и са те направили сляпа за живота навън.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 12:20 от geizer

# 138
 • Мнения: 1 900
Снощи сънувах, че отивам на театър, но бях огромна на фона на всички около мен и трябваше да се смаля, за да вляза в театъра (малко като Алиса в страната на чудесата Grinning) 😂

# 139
 • Мнения: 656
Снощи сънувах,че съм в двора на една къща която би трябвало да е на бащата на бебето,но всъщност човека който беше там бе съпругът ми.Щяхме да тръгваме за болницата защото раждах в момента в който исках да вляза и да мина през къщата видях,че е наклонена и си помислих колко му струва къщата след като толсова скоро след нанасянето там тя се разпада.Заобиколих около къщата и видах цепнатина на къщата продължих и зад ъгъла тръгвайки да се изкачвам по една пътека да изляза на двора срещу мен се затъркаляха камъни заобиколих тях.Излезнах до входа,но се върнах влизайки в стаята усетих зло присъствие погледнах през прозореца и се виждаха гореми камиони много и един след друг.Не ги виждах ясно,но се чуваха добре.Исках да загася лапмата,но не се получаваше тя просто си светеше постоянно.Усетих снуден полъх обзе ме страх започнах да казвам Господнята молитва а този студен вятър вътре в самата стая стана по силен и бурен.Беше ме страх и чувствах безнадежност.

# 140
 • София
 • Мнения: 575
Знам, че да сънуваш земетресение значи промяна в живота. Сънувала съм земетресения и торнадо преди и по време на студентските ми години.
Снощи сънувах доста странно земетресение. Сънувах, че съм на село с баба ми, сестра ми и заека ми, но селото е огромно. В далечината, огромен, тъмен облак под формата на юмрук се спуска към земята и тъкмо, когато си мисля, че ще се раздели и разпръсне на малки облачета, той се стоварва върху град, който в съзнанието ми е отделен град, но всъщност си е част от селото. От ударната вълна се разхвърчават искри и стъкла. Аз съм доста спокойна и гушкам заека. Спомням си, че е добре да се скрия под маса и го правя. Правим го всички, само сестра ми нещо я заболява за кратко, ни пък силно. Всички оцеляваме, а за къщата нямам спомен.

# 141
 • Мнения: 3 546
Изи,  ще трябва да сведеш глава или да направиш някакъв компромис със себе си за да се впишеш в някаква социална среда.

Ани, задават се сериозни проблеми в отношенията ти с партньора, сякаш всичко се разпада. Но от теб зависи дали това ще се случи.

Мира,  някакви проблеми или тревоги ще засегнат семейството ти, но те ще дойдат от други близки приятели или роднини. Би трябвало всичко да се размине относително леко. Вероятно сестра ти ще е по засегната от случилото се.

# 142
 • Мнения: 656
Възможно е за него само да се отнася защото ние сме разделени.И реално съм готова на всичко от негова страна дори да го срещна с нова лИбов.А напоследък все глава го боли все един не може да спи нещо го тревожи,но незнам какво.

Да не оф..снощи сънувах,че вървя по едно шосе добре асфалтирано трябваше да завия и се оказах на един кръстопът.Тръгнах да пресичам по средата на пътя осъзнах,че няма да имам време да пресеча най вече,че бях застанала сякаш между две влакови линии.Застанах между тях без да мърдам а те минаха покрай мен с цясна скорост без да ме наранят.След като минаха можех да премина на тротоара,но сякаш нямах сили и го правих пълзейки.
Сънувах също,че плувам в една река и една жена ме преследва колкото и да плувах бързо тя все беше близо зад мен.Държах в ръцете си сламки с които когато докосна някой той не ме възприемаше като враг.Те не свършваха защото колкото повче човека докосна толкова повече ставаха сламките.

А и един друг който никак не ми харесва защото и сама знам  какво ми вещае.Сънувах двата си предни зъба единият се дъргеше на едно "косъмче" и всеки момент ще падне.Опетах се да го натисна навътре леко ме зоболя и после падна имах трошки в устата си.Самият зъб го взех и го "сглобих"и видях колко е напукан всъшност.Другият ми зъб пък беше сякаш изпилен и страшно крив.За съжаление за този сън няма добро презнанование за мен поне така сънувам когато ще ме напусне някой близък.Преди няколко дни сънувах и,че ми пада долен преден зъб.

А когато почина съпругът ми сънувах подобен сън.

# 143
 • София
 • Мнения: 575
Благодаря, geizer! За сега няма изгледи за такива неща. Надявам се, че са минали или че ще минат леко!

# 144
 • Мнения: 1 789
Здравейте, миналата вечер сънувах, че съм на басейн и на дъното му имаше някакви камъни, които аз местех. Ако е от значение, водата беше бистра.

# 145
 • Мнения: 382
Здравейте,много сънувам и то най-невероятни и живописни сънища, често и повтарящи се,искам да ви споделя тази нощ какво ми се случи и после какво сънувах.Бях сама вкъщи,отскоро осиновителка на две котета бебета,които спят в голям,висок кашон,вътре с удобни завивчици, играчки,котешки тоалетни,от кутии за обувки,като начало,опаковани в найлони да еднократна употреба,а върху тях късчета тоалетна хартия.Много лесно свикнаха да я ползват така.Та,събуждам се аз от шумолене,сигурна съм,че котетата нещо чегъркат из кашона или хапят найлона.Да,но вече попробудена,осъзнавам,че шумът не идва от кашона и изтръпвам,реших,че са преодолели височината му и да защъкали из апартамента,няма лошо,но се почудих,доста висок беше кашона.Надникнах,те и двете вътре,сладко спят,а шумоленето продължава.Бавно отидох към мястото,откъдето идваше,абе все едно мишка чопли нещо,а това няма как да се случи.Та приближавам се към куп с покупки,разни храни бях напазарувала от Кауфланд и ги бях стоварила на една масичка,успокоявам се,че явно нещо се е намествало по торбите,но пипах,пипах,то бяха меки найлони,а шумът много по остър и скърцащ.Хвана ме шубе,честно и отидох да спя в другата стая,заспах много късно и засънувах тоя,странния сън,за който исках да разкажа.Та,сънувам че съм в Пловдив,където живея,но сме с някакви хора в някакъв много висок и стар блок,страхотна видимост,гледат се надалече квартали,други блокове,и изведнъж те започнаха да падат,като се взряхме,видяхме че ги е повлякъл потоп,страшно много вода прииждаше и буташе сградите.Дойде и до нашия висок блок и изведнъж го видях целия потопен в мътна вода,пълна с клечки и боклуци,само най-високия етаж и покрива стърчаха над водата,а някой се провикна,че тая вода идвала от Турция....Какво ли значи,явно е метафора някаква,цял ден си блъскам главата,някаква неприятност ли да очакваме от комшиите.

# 146
 • Мнения: 1 983
Здравейте,
Сънувах мой приятел, с когото не сме се виждали от много време. Видяхме се случайно, много искаше да прекара време с мен. В един момент отиде някъде и ми даде телефона си. Като го включих имаше съобщение от него до друг човек, в което пишеше за мен, че бил влюбен, че аз съм момичето за него и подобни. Rolling Eyes Доста странен сън предвид, че с този човек наистина сме си били само приятели, нямало е нищо повече и ти е било преди поне 4-5 години. В интернет четох, че подобни “обяснения в любов” означават бдителност, че ще попаднеш в някакъв капан, дали може да се вярва на това тълкувание?

# 147
 • Мнения: 1
Здравейте.. Имах много странен и притиснителен сън 😐 Ще започна малко със предистория, доста време ходех по доктори заради постоянни болежки и някои др симптоми и все си мислех, че съм болна от рак.. Врачка ми беше казала, че съм много болна и нищо няма да ми помогне, нито лекари, нито лекарства, защото съм имала магия 😐За моя радост все пак докторите не са ми казали да е така, но не знам и точно от какво ме боли... Та, снощи първо сънувам, че съм болна наистина.. После сънувам, че някаква грозна и нахална жена спи в леглото ми и аз все се опитвам да я изгоня, даже я бия но тя пак се връща и така няколко пъти и в съня си мисля, че тя иска да се откажа и да си тръгна аз а тя да спи в леглото ми... Това беше общо взето, но много се уплаших, аз това с тая нахална жена го тълкувам като болест 😐....моля ви за мнение.. Също много често сънувам починалия ми дядо, не точно него, а че съм в стаята му и нещо правя за него, или му готвя, или чистя, или просто си играя там, както когато бях дете, но в същото време в съня си знам че той е починал и го няма... ще се радвам да чуя вашите мнения. Благодаря!

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 14:17 от Moni929292

# 148
 • Мнения: 19 037
geizer, сънувах, че ходих по магазините и разглеждах дрехи.
Означава ли нещо това?
Не купих нищо.

Общи условия

Активация на акаунт