Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 213
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте. Може ли да разтълкувате следния сън . Мъжа ми е сънувал баща ми , легнал на легло , гол. Бил болен , но видимо нищо му нямало , но знаел че е болен. И аз съм седяла до баща ми на леглото.

# 526
Здравейте! Ще съм благодарна, ако някой каже какво според него означават повтарящите ми се сънища.Сънувам доста често от дълго време как ми се ходи до тоалетна и тръгвам да влизам в тоалетни, но те винаги са ужасно мръсни и отвратителни.Става ми лошо, започва да ми се гади и не мога да се насиля да вляза в тези тоалетни.След това се събуждам.Тоалетните винаги са обществени и на най-различни места, но винаги отвратително мръсни и неприятни.
Другият сън е с една бивша моя приятелка.Бяхме доста близки навремето, но аз прекратих това приятелство, защото ме натоварваше много.Не поддържаме връзка от 10 години, но въпреки това непрекъснато я сънувам и не знам защо.Аз лично не искам да бъдем пак приятелки, не ми липсва, нямам носталгия по онова време и не мога да си обясня тези сънища.Някъде четох, че когато сънуваш някой постоянно изпитваш вина към този човек- да аз бях тази , която се отдръпна, но не изпитвам вина, дори ми стана много по-леко без нея.Защото си падаше малко обсебваща.Другото което пишеше е че искаш този човек в живота си - тук отново съм категорична, че не искам да я виждам или да си подновявам приятелството.
Преди време имах още един повтарящ се сън- как трябваше да заминавам някъде и започнах да събирам багаж и то все някакви дреболии.Толкова исках да ги събера, че накрая нито заминах нито нищо, а се потапях в събирането на дреболии.Тогава реших да разчистя всякакви боклуци вкъщи, спрях да купувам излишни неща, а имах навика все да си вземам дреболиики и този сън спря.Не съм го сънувала от много време.Но този с тоалетните изобщо не мога да си обясня какво иска да ми каже и защо го сънувам толкова често.

# 527
Сънувах сън. Колкото хубав- толкова и странен. Предстой ми раждане след няколко дни, та сънувах как вече съм родила бебчето и чакам вкъщи да ми го донесет. Странното е обаче, че го донася моята майка, а баща ми седи до нея( той е покойник и днес стават 6 години от смъртта му) та стори ми се странно. Може би ми липсва и подсъзнателно искам да е тук за да види раждането на внука си, просто ми стана притеснено като го видях в съня си и с бебето.

# 528
Сънувах се бременна с корем, даже риташе, добре се чувствах. Но толкова много неща има в интернет че се панирах , пише че е за проблеми. А аз точно постъпвам на нова работа , и се стреснах. А аз тъкмо би трябвало да излизам от труден период , който беше доста дълго. Отново ли лошотии стига вече

# 529
Аз знам, че да сънуваш малки деца е за проблеми. Но не винаги е точно така. Понякога сънищата са много директни. Незнам как ще е при теб, но аз се сънувах, че не ми идва цикъла и бях много изплашена. Даже си спомням, че взех червен молив и си зацапах бельото все едно ми е дошло (на сън). 🤭 Е, не ми дойде и родих прекрасна дъщеря.

# 530
Здравейте!Искам да попитам вярвате ли в тълкуването на сънищата за зъби!?Сънувах че са ми паднали два зъба един през друг и много ме е страх?!

# 531
Здравейте!Искам да попитам вярвате ли в тълкуването на сънищата за зъби!?Сънувах че са ми паднали два зъба един през друг и много ме е страх?!
Аз не вярвам особено. Simple Smile Преди време сънувах същото и се бях наплашила много. За щастие нищо лошо не се случи.

# 532
Не се притеснявай. Болеше ли те? Имаше ли кръв? Аз съм сънувала, че ми се сипят всички зъби и нищо лошо не е станало.

# 533
Не ме болеше и нямаше и кръв!😔

# 534
Не ме болеше и нямаше и кръв!😔
Значи не те касае пряко.

# 535
Сънувах много циганки, които влязоха вкъщи. Аз им казах, че няма много-много какво да вземат, а те отговориха, че са гладни. Бях готвила манджа, но нямаше за всички и те казаха, че ще ядат сандвичи! 😂И така, заех се да правя сандвичите, а те се настаниха по диваните, смееха се, пееха и танцуваха. Каква беше тая щуротия??? Четох, че цигани в съня значи болест, но усещането ми беше весело, не се събудих притеснена.

# 536
Мак, циганите живеят за мига и се радват на живота, така че може и радост да те сполети. Още повече, че не си се чувствала зле. :

# 537
Явно толкова ме е развълнувала новината, че магазините отварят, че снощи сънувах как пазарувам. Joy

Бях в някакъв търговски център със 100 чанти в ръка, някаква жена ми предлагаше червена чанта и аз охотно казах: “Ааа, взимам я, взимам я и още как” Joy

# 538
Аз сънувах, че пада бенката на приятеля ми която му е на гърба.

# 539
Сънували ли сте падащи самолети? Четох, че е за проблеми и загуби. Снощи сънувах три. Единият без малко да падне на мен, но успях да се отдръпна. Проби дупка в сградата в която се намирах и очаквах да чуя как се взривява. Но не чух. Другите два бавно се разбиха от малка височина.

Общи условия

Активация на акаунт