Да си разтълкуваме съня - 11

• 44 304
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
Не нищо прекалено лошо не се е случвало

# 571
Здравейте,сънувах две малки момичета близначки с някаква жена може би майка им,след това някакво бебе.Какво може да означава този сън,? Благодаря предварително
По принцип ива съновници  може да провериш в нета. Така аз като сънувам майка с малки деца  после винаги имам проблеми, и си спомням, че ги сънувах точно преди да разбера , че последните ми двама "приятели" ми слагат рога. Сега не знам дали има нещо общо с реалноста, но този сън го свързвам с подобни събития и никой не може да ми избие от главата тази мисъл.

# 572
  • София; Дружбето
Сънувах, че си правя кафе и 4 пъти подред го разливам. Никъде не намерих тълкувание за разлято кафе. Така и не успяфх да го пия в съня ми.

# 573
  • София
Сънувах, че виждам шефката ми и още един колега на на място за среща, като на врата на шефката ми има червен шал. Това, което виждам из съновниците е, че ако сънуваш, че друг носи шал, те очакват болести.
Нещо по-различно, случайно?
Мерси.

# 574
Преди около година отписах един човек от живота си, но онзи ден имаше рожден ден и се сетих, вечерта го сънувах, че влиза през заключена врата и после ядем шоколад и ни е хубаво...
Не искам да връщам човека в живота си, но се сетих че сме имали доста хубави моменти преди години.

А два дни преди този сън ... сънувах друг човек, който също реших да не допускам повече... сънувах че е умрял. Това го разбирам като своеобразно напускане на живота ми и ся успокоих.

# 575
Аз го тълкувам, че ще се върне в живота ти и ще ти създаде проблеми.

# 576
Аз го тълкувам, че ще се върне в живота ти и ще ти създаде проблеми.
Защо така реши? И кой сън имаш предвид?

# 577
Първия. "Влиза през затворена врата и ядете сладко (шоколад)". Това е за ядове и проблеми. Поне така помня от съновници.

# 578
Първия. "Влиза през затворена врата и ядете сладко (шоколад)". Това е за ядове и проблеми. Поне така помня от съновници.
Ами дано не, всъщност няма как да се върне, ако не го пусна в живота си. Преди прави опити, но мисля че се отказа....просто се сетих заради рождения ден.

А другият дето е умрял дано си остане също така.

# 579
С втория "умрелия", мисля, че всичко е свършило от твоя страна.

# 580
С втория "умрелия", мисля, че всичко е свършило от твоя страна.
Сънувах го точно, когато взех това решение и когато се събудих продължих да мисля, че е умрял... И честно казано се успокоих. Доста дълго ме мъчи

# 581
Моля ви за мнениееее.
Сънувах че майка ми пикае светла кръв.
Предположения

# 582
  • ...на безопасно
Сънувах, че мъжът ми ме души с метална тел.
Беше ужасно.
Лице в лице. Гледах го и болезнено проумявах какво ми прави.
Какво значи това?

# 583
Сънувах се като малка , и бебе и като малко момиченце. Виждах се . Какво означава, и друг път ми се е случвало
старай се да се държиш като тогава, това е най-истинският период от живота на човека (според мен), най-чистият. Всеки трябва да запази част от детето в себе си, докато е жив, не бягайте от това нещо. Тогава именно вие сте най-близка до вътрешното си АЗ.

======
@~Канела~
според мен не си го пуснала този човек подсъзнателно. Направи си някакъв ритуал, напиши му писмо, изкажи неизказаното и по този начин  да бъдеш наясно, че приключваш с него. И ще се появи някой нов, не бой се. Вселената запълва липсите веднага.

# 584
Моля ви за мнениееее.
Сънувах че майка ми пикае светла кръв.
Предположения
Какво още си видяла в съня? За мен кръвта е истина. Не, че наистина ще се случи.

Общи условия

Активация на акаунт