Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 329
  • 755
  •   1
Отговори
# 165
Ауу, Амфибия, какво им харесваш на мъжките Раци?! Не се заяждам, просто ми е много, много любопитно.
Май пак не съм се изразила правилно 😆 От изброените от теб, с които би трябвало да се разбирам, е само с рак (детската ми любов от пред блока та до гимназията почти). Никой друг не познавам оттогава (не и съществен, че да помня). Но истински разтърсващите ме мъже в моя живот са близнаци и везни. За везни съм омъжена.

# 166
Ооо, ами че те, тея двамата и мен здраво ме разтърсват, но в негативен смисъл. Scream

# 167
Всяко добро си върви със злото 😆 Как' Сийка
🙂

# 168
  • Тра-ла-ла
А тези мъже Риби нещо ги забравихте. Я дайте малко да ги поразчепкаме и тях. Те, сега, мъже ли са или са притурки на жените си? Simple Smile
Трябва да имат някой силен човек (жена, колега, приятел и т.н), който да ги води в правилната посока на живота, докато те си играят на риби и се щурят напред назад неориентирано или се крият страхливо. Понякога изживяват болезнено твърдата политика на отсрещния и си отмъщават тайно. Малко на психария бие. Но пък от друга страна забелязвам, че в своите работи Рибоците се справят добре. По-мека и френдли политика + див позитивизъм + сериозност...някак им отключва късмета. Това относно готините Рибоци. Нямам наблюдения над песимистичните, драматизиращи и саморазрушаващи се екзепляри.

# 169
Всички рибки, които познавам, сме малко или много саморазрушителни, но това не пречи на позитивизма 😁

# 170
Ева, мъжът ти е страхотен. Цял живот за такъв мъж съм си мечтала.

# 171
Ева, аз не плащам сметки, данъци и т. н. Девата ги плаща, сега разбирам, че мнозина ми завиждат и затУЙ са пратили Девите на водеща позиция в класацията тук, в темата (шегичка! ) Stuck Out Tongue Winking Eye Joy

Джулая, добър обзор на Рибоците, ще го прочета на щерката, тя е малка, но има съученици риби, та ѝ трябваше подсказка, за да ги разбере. Simple Smile

# 172
Joy Кристина, не си го давам Joy
Но това, трябва да призная, върви с някои чепатости в характера и силен уклон към рациото за сметка на емоциите, които цял живот са били изтиквани назад, за да не пречат на целеустремеността, на работата и пълната отдаденост на семейството.
Нямам проблем засега с чепатия характер, защото и моят е определено труден за понасяне.

# 173
Дано оцелеем. Макар че моето слонско търпение удържа 15 години с един лъжлив, незрял и вятърничав стрелец,

Телец и Стрелец нямат никакъв шанс. Изключително различни са. И да се получи дългогодишен брак, то ще е със страшно много усилия и борба и от двете страни. Телец и Дева е чудесна комбинация.

И само да добавя - да не съм те чула да се оплакваш от мъжа ти ей. Всички жени си мечтаят за такива мъже. И с ММ в началото бяхме така - аз си бях свикнала цял живот да работя и сама да си се оправям с парите, а той все настояваше да си стоя вкъщи и да си гледам децата, а той да издържа семейството. Е, стана на неговото и изобщо не съжалявам. В началото все ми се караше - "А бе взимай, бе жена - как може да се дърпаш?" И аз се научих да взимам хахаха. За протокола - аз съм лъв, а той - стрелец

# 174
Аз признавам, че много се караме за пари. Той иска да ми дава, аз не искам да вземам Joy шантаво е отвсякъде. Според него той трябва да се грижи за всички сметки и прехрана...
Ние не сме се карали чак, но много пъти ми е казвал да изляза и да похарча пари, да си купя нещо за мен, някоя процедура, нещо да се зарадвам. Относно осигуравянето на прехраната, за него е въпрос на чест (нали е лъв) като глава на семейството да ни осигурява на 100%.
По мои наблюдения мъжете развързват кесията когато видят, че жената има глава на раменете и няма да нулира сметката. Та колкото повече се дърпаме, толкова повече ни дават. Grinning

# 175
Аз признавам, че много се караме за пари. Той иска да ми дава, аз не искам да вземам Joy шантаво е отвсякъде. Според него той трябва да се грижи за всички сметки и прехрана...
Ние не сме се карали чак, но много пъти ми е казвал да изляза и да похарча пари, да си купя нещо за мен, някоя процедура, нещо да се зарадвам. Относно осигуравянето на прехраната, за него е въпрос на чест (нали е лъв) като глава на семейството да ни осигурява на 100%.
По мои наблюдения мъжете развързват кесията когато видят, че жената има глава на раменете и няма да нулира сметката. Та колкото повече се дърпаме, толкова повече ни дават. Grinning

Браво на твоя лъв. Евала! Моят БНД е лъв и е пълна потивоположност на твоя - неговите пари си бяха само за него, а моите - и те бяха за него. Детето трябваше да се самоиздържа. За него живота беше кръчми, дискотеки, мацки /колкото по-младички, толкова по-добре. Чак на педофилия го избива, че все забърсваше 18 - 19 годишни/ и комар. Е, поне алкохола не го влечеше много, но то и другите неща бяха достатъчни, за да стане БНД.

# 176
Вторият мъж на майка ми беше лъв точно като твоя. 10 години бяха заедно и почти през цялото време тя го издържаше. То не бяха лъжи, то не бяха скатавки. Беше изтеглил бързи кредити, които тя връщаше. Даже по едно време и крадеше пари от портмонето. Мързелив и неблагодарен. Та аз съм видяла и от двата вида.

# 177
Lady Cassiopeia Duval, майка ми е телец, а баща ми - стрелец. Тази година, живот и здраве, ще празнуват 35 години брак 🙂

# 178
  • София
Аз пак да кажа- най-смотаните мъже на света са зодия Риби.
Пасивни, неуверени, комплексирани, колебливи...
Мечтаят си за властна жена, която да ги командори и да им начертае план в живота, а после да ги побутва да го изпълняват или направо да ги влачи в желаната от нея посока.
Само да намерят такава жена, и ще бъдат нейни роби и слуги завинаги. Това ги прави щастливи. Никаква инициатива за нищо, иначе са безкрайно послушни.

# 179
Девата действително е първенец по планиране и плащане. С него хич не знаеш какво се плаща, къде, колко. Целта му е да осигури/подсигури семейството, е и себе си за пред хората. Но като цяло само базик, нищо излишно, не разхищава. То и това е напълно достатъчно, щото останалия зодиак и това не прави или поне - не така.
Обаче, както във всяка приказка, ако го омагьоса нещо/някой, което пък при тях става някак елементарно, понеже са и първенци по поддаване. Е, тогава жална майка на семейството, срива го от раз. Та на този фон, първото му положително качество толкова се изгубва, че даже не се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт