Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 338
  • 755
  •   1
Отговори
# 150
А как е при мъж водолей и жена дева?

Не мога да си го представя, освен ако жената Дева не го раздава домашна прислужница, която е поела всички битовизми на гърба си, а Водолеят си живее лежерно като на хотел, ол инклузив, с достатъчно свободно време за многобройните си хобита и интереси. Simple Smile

То Водолея май само с Водолей ще вирее. Ще си дърпат за великата свобода,  ще си живеят в собствените светове и това е 😀
Иначе, май с огнени се разбират, нали въздух и огън е ОК.

Факт. Най-успешните бракове между представители на една и съща зодия са между Водолеи. Само Водолей може да разбере истински друг Водолей.
Иначе от личен опит – жена Водолей, мъж Лъв. „Надежда всяка тука оставете“, пишеше в един хороскоп навремето. Ами...30 години брак, плюс още 3 като гаджета... Да бе, те ще ни кажат... Simple Smile

# 151
Като говорим за тръпка - една от най-страстните двойки са лъв - скорпион. Привличат се, като магнит, а сексуално са направо пожар. Обаче такава връзка е много, много трудна и за двете страни

# 152
Жена Скорпион и мъж Дева е голяма любов, но тотална катастрофа.
И аз така бях чела, че това е "жестока" комбинация в лошия смисъл. Обаче получих житейско опровержение. Родителите ми са точно в тази комбинация, а догодина, дано да са живи и здрави, ше отбележат 50 години брак. Девата има доста отрицателни качества, но положителните, които носи баща ми са - трудолюбие и голяма отговорност към семейството, сръчност и способност да се справи с всичко битово, в това число и ремонти. Оставал е и сам,без майка ми, когато тя е идвала при мен в София, той си готви, чисти, пере, много е организиран. Винаги е давал цялата си заплата у дома, по негова идея, без някой да го кара. Това е неговият начин да е глава на семейство. Но никога не ми е казвал, че ме обича, доста е сприхав и докачлив, сега с напредването на възрастта още повече, обича много да спори, почти до скандал и да се заяжда. Уж мъжете деви са критикари, но майка ми го бие по критика. Тя като виден скорпион може да сложи всекиго на място, но това се комбинира по кофти начин със сприхавостта на баща ми и става взривоопасно. Добре е, че бързо отшумява. Майка ми е най-отговорният и грижовен човек, когото познавам, принципна е и винаги, когато някой я засегне, обмисля отмъщение, дори не нарочно  и напълно неволно - това е част от характера, идва някак автоматично. Много сме си близки с нея. Имам само още един близка, която е "Скорпион".
Хиляди пъти предпочитам за евентуален мъж от зодия "Дева", макар да не е лесен, пред  например "Водолей "(скорошно голямо разочарование), който освен, че лъже и прави скандали, обикновено нищо не умее да стори с двете си ръце. Ама имал въображение, и той като  другият въздушен идиот - близнаци, който цял живот си остава дете.
Спирам, че сигурно ви досадих.

# 153
И моите бяха тази комбинация, Росита. Хубаво е, че са опровержение, намерили са баланса. Моите не мелеха брашно.

Имам приятелка Скорпион с мъж Лъв, чак страстни едва ли, но са добра двойка и никак не изглежда да им е трудно. Разбират се чудесно.

# 154
Чела съм, че най-добрите комбинации са:
земя-земя, земя-вода
вода-вода, вода-земя
въздух-въздух, въздух-огън
огън-огън, огън-въздух.
Има логика да е така, например земята и въздуха нямат общо, както и земята и огъня, като елементи. Водата напоява земята, въздухът разгаря огъня. Ей такива глупости хахаха

# 155
Мхм. Накрая ще стигнем до изненадващия извод, че важното са хората, а не зодиите им. Simple Smile

# 156
Аз съм риби, но харесвам само мъже раци, останалите водни и земни са ми аут. А цял живот ме преследват въздушните близнаци и везни. Гласувах с близнаци, дева и риби.

# 157
Малиии, с колко води Девата в класацията Joy
Колко време ни давате - жена Теле с мъж Дева. Да се подготвям отсега. Че нямаме още три години заедно и кризите вероятно тепърва ще идват.

# 158
 Ауу, Амфибия, какво им харесваш на мъжките Раци?! Не се заяждам, просто ми е много, много любопитно.

# 159
Телец и Дева следва да е прекрасна комбинация.

# 160
Eva, при нас дойде на 3тата година. Дават я май критична 🤯

# 161
  • Бургас
Телец и Дева следва да е прекрасна комбинация.

И материално успешна би трябвало да е.Мъжете Деви /и изобщо Девите/ са доста успешни в бизнес делата, а какво и трябва на жената Телец.

# 162
Дано оцелеем. Макар че моето слонско търпение удържа 15 години с един лъжлив, незрял и вятърничав стрелец, сега вече знам - след първия път става по-лесно да си тръгнеш, когато се наложи. Ако реша, вземам си децата, дрехите и китките и адио. Засега всичко е много хубаво.
Не разбрах на скорпионите какво не им харесвате, много са готини даже.
Имах годеник също като мен Теле навремето - 5 години бяхме заедно и много добре се разбирахме. Ако не беше любител на чашката щяхме да се оженим.

# 163
Пари трябват на всеки, пробвала съм и без, не ми хареса. 
Не мога да си се представя с мъж от същата зодия, че за какво ми е притрябвал; флегматичен, пасивен, че инат, че и стиснат, че я бой!!
Досега явно всичките ми комбинации са били неуспешни 😂😂😂
Въздух, Огън и Земя съм пробвала, да се готвят "клиничните случаи"! Sparkling Heart

# 164
Аз признавам, че много се караме за пари. Той иска да ми дава, аз не искам да вземам Joy шантаво е отвсякъде. Според него той трябва да се грижи за всички сметки и прехрана на себе си, своите деца, мен и моите деца, за почивките и така нататък, а моята заплата да харча за себе си. Аз пък съм дресирана другояче и той все казва "дай да се караме за пари като нормалните хора - ти да ми искаш, пък аз да се опъвам".

Общи условия

Активация на акаунт