Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 13 фев. 2020, 23:24 ч.

Най-гадната зодия за мъж! - 2

 • 18 263
 • 709
 •   1
Отговори

Анкета

Хайде да броим до 3. Кои са най-гадните зодии за мъж?

Опции:

* Гласуването приключва: пт, 12 фев 2021, 23:24
* Може да изберете максимум 3 опции.

# 30
 • Мнения: 2 139
Толкова ли е трудно да ги признаеш за Богове и да целуваш земята по която ходят??
Joy Подход нямат .. младите. Не знаят хватките.

Овните са приятни и забавни, да. Докато не се хванем за гушите и някой не издъхне пръв.

# 31
 • до морето
 • Мнения: 1 428
Щом е мъка още преди да се е получило, по-добре да не се получава.
Кои неща ти бодат очите? Толкова ли е трудно да ги признаеш за Богове и да целуваш земята по която ходят??

Намирам ги за доста дребнави, спорят до дупка, докато не се предадеш и не се съгласиш. Ще въртят, ще сучат, от сто кладенеца вода ще донесат, но те трябва да са прави. Другото интересно е, че са доста неуверени с жените, нямат примерно мъжкото самочувствие като на лъвовете, да речем.

# 32
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 17 330
Другото интересно е, че са доста неуверени с жените
Ааа, някои Козирози доста уверено и директно си искат...защото не владеят други похвати Trollface

# 33
 • Мнения: 2 139
Намирам ги за доста дребнави, спорят до дупка, докато не се предадеш и не се съгласиш. Ще въртят, ще сучат, от сто кладенеца вода ще донесат, но те трябва да са прави.
Съгласна съм. По гръб не пада моя, знае че не е прав, но продължава да рови с копитата и да кюска рогата ... в стената. От години внимание не му обръщам като заспори, просто се забавлявам колко и от къде ще ми донесе вода.
За еднаквостта им също се съгласявам. Имам още няколко познати мъже Козли, еми .. по калъп правени, от един завод излезли. Като че ли най-много си приличат сред останалите знаци.
А за като лъвското мъжкарско самочувствие, моля те, само това им трябва на "О, велики вожде".

# 34
 • Мнения: 2 581
Другото интересно е, че са доста неуверени с жените
Ааа, някои Козирози доста уверено и директно си искат...защото не владеят други похвати Trollface
Да, козирозите направо са си груби в искането, изобщо не допускат, че можеш да им откажеш.
Все си мисля, че има у себе си нещо демоде мъжът овен,  не е много по новото сякаш, малко като от друго време, но не в хубавия смисъл.
Какво ще рече "не в хубавия смисъл"?! Кои точно черти?
Че не иска да е в крак с новото, рядко е инициативен, а уж е много разтропан.
Иначе е душата на компанията, много държи на приятелите си, с чувство за хумор.
Моят бивш мъж овен толкова силно  беше център на компанията, че дори забравяше, че е с мен. И имаше много силна връзка с майка си. И при други овни съм го забелязвала.

# 35
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 17 330
И аз мислих Овните за много разтропани и инициативни, но някои хич не са. Уж огън фурии, уж с рогите напред, уж все динамика търсят...По-скоро са активни за строго техните си неща.

Май всички сурови и запънати рогати зодии са трудни на новото и различното. Те си падат по бързите и лесни решения. Не си създават brain storm.

# 36
 • Мнения: 1 034
На Козирога всичко трябва да му е по-висша класа от на комшията, тъй като той самият е висша класа, което мен ме озадачава, защото той дори не разговаря с комшията, не се интересува от личността на комшията, дори не го знае как се казва, хубавото е, че не го интересуват и комшийските жени. Затова може да изглежда като комплексар понякога за някой. Всъщност не е, прави го за себе си, мери хората според материалните им възможности и успехи, и наистина се дразни, когато друг има повече от него, дразни се на себе си, но не може да изрече на глас, че се чувства като лузър, затова се държи като чук - комплексар, но това не е задължително. Той наистина е убеден, че на  него всичко му е по- добро от на другите.
Баща ми беше спорил с друг за това чие куче е по-красиво,  слава Богу, никой не се е осмелявал да намекне, че дъщеря му не е висша лига...
То кучето наистина беше отлично, защото аз му го подарих, няма как да не е! Smiling Imp Но що за причина за спор?? Това не е нормално.
 Аз примерно си знам, че е така и не ме е грижа какво казва едикойси по въпроса. Кой е едикойси???
 В същото време, когато комшията звънне да го помоли някаква работа да му свърши, е първа пушка нареден. Баща ми, покрай ходене да върши работа на комшията, познава целия град вече, а в телефонът му има запаметени 6 номера всичко на всичко, 3 от които на майка ми, за да й се обажда да му дава насоки в живота. Тя и на мен се опитва да дава, не я знам какво си мисли, но е огнена стихия и ,слава богу е бързо й минава ентусиазма.  Smiley

# 37
 • Мнения: 1 232
Някой нещо за мъж Лъв с асцендент Стрелец?

# 38
 • Мнения: 6 175
Бях свидетел на "меренето" на имоти и коли между Телец, Риби и Водолей.
Супер жалка картинка беше. Не желая да ги виждам повече, отвращават ме такива мъже. Сякаш могат да купят класа ( или мен).
Няма изпълзяване от менталната тиня.
Каквото искам си купувам сама. Моят покрив, моите правила.
Друга Риба си позволи да се намеси при възпитанието на децата ми. И вече не е в живота ми. Никакви обяснения в последствие не го спасиха. Обичал ме бил, другия път. Търси си сговорчива жертвица която да строява и да и дава тон в живота. Аз съм Алфата в моето семейство, чужд мъж няма право на глас.

А Козирог с Венера във Водолей- ЖДБ! От сърцераздирателни излияния до пълно мълчание, и това с месеци наред. Последния път ми се обясни на чешки ( не е чех, но български не иска да говори 🙄) и пак изчезна. (не се е стигало до интимности, бягам му достатъчно бързо)
И него отписах.
Сите са маскари! 😂 Само аз съм ангелски бяла и добра.

Последна редакция: нд, 16 фев 2020, 12:08 от Deziderata

# 39
 • Мнения: 9 696
Познатите ми двама мъже козирози не са материалисти, или не по общоизвестния начин. Особено единият обличаше каквото му купи жена му, въобще не знаеше кое колко струва. Също и на двамата не им пука в какво жилище живеят. Ако не реши жената нещо да се купи или ремонтира, никога няма да се сетят. И в домакинската работа не се включват. Единият все нещо чете, другият помага по приятели. Но обичат да си имат спестени парички, и двамата имат вложения в други апартаменти.

# 40
 • Бургас
 • Мнения: 3 481

Сите са маскари! 😂 Само аз съм ангелски бяла и добра.

Ти май беше скорпионче,представям ти се с крилца, пардон рогца Bowtie Smile

# 41
 • Боса по асфалта вървя си ...
 • Мнения: 17 330
Козирозите в ниските си проявления хич не обичат да се напъват и да мислят какво им харесва, какво искат, какво да направят. Нямат лични вкус, визия,  мироглед. За това все гледат как са другите, равняват се по тях. После се започва - да не се минат, да се покажат, че са повече. Взимат наготово чужди решения и т.н.

# 42
 • Мнения: 2 139
Познатите ми двама мъже козирози не са материалисти, или не по общоизвестния начин. Особено единият обличаше каквото му купи жена му, въобще не знаеше кое колко струва. Също и на двамата не им пука в какво жилище живеят. Ако не реши жената нещо да се купи или ремонтира, никога няма да се сетят.
Хихи, единия да не е моя? Grinning Миналата година го вкарах в детски магазин, че трябваше да купим подарък, което досега правех само аз. Еми, за малко да се спомине като видя цените на играчките. Не е материалист, все му е тая с какъв точно телефон ще е и какви дрехи ще носи, които пак аз му купувам .. той е над тия неща. Ако не му дам нареждане какво да свърши вкъщи само се ослушва, а много добре знае. Малко клюкар си пада за комшиите, но ако го питаш кой как се казва - не знае, въпреки че живеем от 15 години на едно място. И да, изпада в някакви безумни теми за спорове, чак да се чудиш откъде му ги ражда главата .. рогата.
Но познавам и големи материалисти Козли, които искат да имат всичко и да е последен писък .. иначе се чувстват лузъри някакви.

# 43
 • Мнения: 2 581
Козирозите в ниските си проявления хич не обичат да се напъват и да мислят какво им харесва, какво искат, какво да направят. Нямат лични вкус, визия,  мироглед. За това все гледат как са другите, равняват се по тях. После се започва - да не се минат, да се покажат, че са повече. Взимат наготово чужди решения и т.н.
Това важи и за козирожките с пълна сила, макар да са по-добре от мъжете от същата зодия. При жените има и някаква пресметливост и желание "да се сложат", като същевременно нямат смелостта да са директни.

# 44
 • Мнения: 1 224
Пфу, и мен един Козел ме мъчи. Уж взаимна симпатия, а в същото време - слаба проява на интерес. Чака аз да пиша, аз да звънна. Отговаря с 3 думи след 3 часа. И после "ама ти защо не ми пишеш, не ти ли липсвам "?! Показах повече интерес,  но явно пак не нацелих количеството и се отдръпна. Как се процедира с такъв?! Има ли упътване??
      Отделно са му на лице и другите неща  - скъпа и луксозна кола, но в нея е кочина. Маркови дрехи с петна по тях. Последен модел телефон. И т.н.
    Хем комплексар, хем тежкар.

А, и една гадна риба да добавя. Дето никога не греши, не носи отговорност,  сърди се, ако не е на неговото. Не може да си прави сметка на парите. Лишен от всякаква инициативност.

Общи условия

Активация на акаунт