Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 860
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
По един лайк за всяко анти- мъжлета мнение давам!
Заповядайте, обединявайте се!

# 406
  • Тра-ла-ла
Най-много са ме карали да ги ревнувам мъж Телец и мъж Рак. Сега афтърпарти - те мен ревнуват Trollface Реално и двамата ги друсаха комплексите и си доказваха нещо си. Близнакът винаги се е държал уважително и никога не ми е давал поводи. Козирог....той нищо не чувства по принцип. Ни приема, ни предава Joy Овенът...с този навик често да изплясква нещо не на място - хич не се усеща как без да иска дава поводи Joy
И на мен много хора са ми казвали, че изглеждам надута и нахакана.
Яд ги е токсичните мъжете, че не може да им минават номерата. Bowtie

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 23:04 от Джулая

# 407
Да похейтим тогава. Joy

И на мен много хора са ми казвали, че изглеждам надута и нахакана.
Мен пък ме наричат егоистка,а като съм загрижена за някого съм обсебваща и ревнива.Няма угодия.

# 408
Мъж Водолей за мен са най-черни 😂 след това Скорпионите. Чуех ли за първите, бягах на далеч, отдавна обаче ми е все тая 😁

# 409
Лъжлив, женен Козирог! Бууу! 😂

# 410
  • Тра-ла-ла
Дайте малко повече клюк...ъъъ, инфо що изтипосвате тук гада Х. Joy

# 411
Оххх...ще ме кара да ревнувам, лапешка работа, аз докато разбера какво иска, ще му се отще, или ще се чуди, да не би да съм дебил някакъв. На 102 години съм, и  не ми се занимава с тъпотии.😂 Инетересува ме единствено да ми е готино на мен самата.
Овньо няма да е овньо, ако си сложи филтър на устата (или защитна маска Anguished)
Обсебваща му идвах на бившия ми- близнак, нормално, той ментално просто не участваше във връзката, пълен ужас си бяхме един за друг. 😂😂

# 412
Лъжлив, женен Козирог! Бууу! 😂
Аз пък,,познавам,, мега моралист,ако някога си стъпил накриво, Господ да ти е на помощ.
Обсебваща за близнаци, козирог и разбира се рак,те пък са една драма постоянна.

# 413
Овньо наистина обича да "изплясква " разни неща - по всякакви поводи, което е следствие на неговата агресивност,  арогантност и непоколебимост, но когато му кажа да не ме напада така, ме захапва, че все съм се чувствала нападната и съм се отбранявала😁
И аз имам разни бивши земни, които все не са ме забравили, проверяват ми статута периодично, нещо като дългогодишен абонамент, но без да са го платили😁

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 23:43 от Rosita

# 414
  • София
Оххх...ще ме кара да ревнувам, лапешка работа, аз докато разбера какво иска, ще му се отще, или ще се чуди, да не би да съм дебил някакъв. На 102 години съм, и  не ми се занимава с тъпотии.😂
За козирог ли става дума, не разбрах. Или по принцип. Laughing

# 415
Изначално.

# 416
  • София
Мъж Водолей за мен са най-черни 😂 след това Скорпионите. Чуех ли за първите, бягах на далеч, отдавна обаче ми е все тая 😁
Съгласна съм много. Мен като Водолей най- много ме изтормози мъж водолей, да се сблъскам с друг, който си е също толкова самодостатъчен ми беше в повече, и един такъв - днес го има, утре не, тъпа работа, най-тъпо ми стана обаче от това, че се видях от другата страна. От тогава се опитвам да не съм чак такъв ръб.

Имах един скорпион ама мнооого отдавна в тийн годините, бях много влюбена в него, ама късно се усети и на мен ми мина, а той и до не днешен си ми се обяснява в любов два пъти в годината. Ама толкова несеризен мъж, и неоправен, и драма куин...абе била съм много тъпа тийнейджърка. Иначе е супер човек, ама за приятелче, за мъж и на най-голямата си врагиня не го пожелавам.

Сега с близначето ми е супер, ама докато се домогваше до мен беше много смешен, аз от началото си го харесах, ама съм си водолей все пак и той явно не беше схванал. Какви ли не сценки и тъпотии прави да ме дразни, да ревнувам, да разбера колко е желан и как съм богопомазана, на мен ми беше смешно и умилително .

# 417
Моралисти са единствено когато им изнася.
На мен не ми изнася точно този да е женен. Така че точка.

# 418
  • София
А на мен ми звучи доста токсично това с карането да ревнуваш и разиграването на сценки. Веднъж ми се е случвало и после го върнах с лихвите и отгоре.

# 419
Съгласна съм много. Мен като Водолей най- много ме изтормози мъж водолей, да се сблъскам с друг, който си е също толкова самодостатъчен ми беше в повече, и един такъв - днес го има, утре не, тъпа работа, най-тъпо ми стана обаче от това, че се видях от другата страна. От тогава се опитвам да не съм чак такъв ръб.

Имах един скорпион ама мнооого отдавна в тийн годините, бях много влюбена в него, ама късно се усети и на мен ми мина, а той и до не днешен си ми се обяснява в любов два пъти в годината. Ама толкова несеризен мъж, и неоправен, и драма куин...абе била съм много тъпа тийнейджърка. Иначе е супер човек, ама за приятелче, за мъж и на най-голямата си врагиня не го пожелавам.

Сега с близначето ми е супер, ама докато се домогваше до мен беше много смешен, аз от началото си го харесах, ама съм си водолей все пак и той явно не беше схванал. Какви ли не сценки и тъпотии прави да ме дразни, да ревнувам, да разбера колко е желан и как съм богопомазана, на мен ми беше смешно и умилително .

На мъжа Водолей всички са му длъжни, във всяко отношение. За всяко скарване другия е виновен, той никога! Ревнува, не болезнено, но достатъчно, но пък не му пречи да флиртува с всичко къде, що се движи 😁 Може да си тръгне без да даде никакво смислено обяснение, а даже и най-нагло да извърти нещата така, че другия да е виновен.. дори и да е сбъркал, не признава.. е след време се усещат, но естествено вече е станало късно и човека отсреща вече е във фаза “Благодаря, че ме оттърва от присъствието си!” 😁😁

Скорпиона.. какво да кажа?!? Уж щастливо обвързан и нищо не му липсва, а тича ли тича след други.. жалка работа , но всеки си знае 😆

И аз съм във връзка с Близначе, доволна съм, поживял си е (надявам се😃😃), не търся и не ровя, ако трябва да знам нещо, ще се разбере. И при нас той беше този, който настояваше за срещи и т.н аз бях пас...
Аз си се разбирам с Близнаци по принцип, което учудва много хора около мен, но това е 😀

Общи условия

Активация на акаунт