Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 856
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Пеи раците и скорпитата също е собственическо чувство, не толкова пряка ревност.
Аз самата имам собственическо чувство над хора, които са ми само приятели.

# 391
  • Тра-ла-ла
При Раците мисля, че ревността е по-скоро от ниско самочувствие и липса на увереност в нас си.

# 392
  • София
Ами не знам, аз просто мразя някой да ме прекъсва или да ми завзема пространството и отношенията. Joy

# 393
  • София
При Раците мисля, че ревността е по-скоро от ниско самочувствие и липса на увереност в нас си.
Не знаех, че ти е ниско самочуствието. Simple Smile Свиркай, шта подкрепям. Laughing

# 394
Пеи раците и скорпитата също е собственическо чувство, не толкова пряка ревност.
Аз самата имам собственическо чувство над хора, които са ми само приятели.
И аз съм така,приятелите са си само мои😁

Аз трети ден чакам Козела да ми отговори,но уви...

# 395
  • Тра-ла-ла
Не знаех, че ти е ниско самочуствието. Simple Smile Свиркай, шта подкрепям. Laughing
Ей, тва е истински брат от Рачешката секта Heart Eyes

# 396
Рачките отстрани изглеждаме много нахакани, но всъщност вътрешно не сме.
Скрит текст:
Никога не съм била с високо самочувствие, макар че не един мъж ми е казвал, че изглеждам надута, а вътрешно съм толкова крехка, което само аз си знам. На младини бях доста ревнива, сега съм точно обратното и това леко ме притеснява : )
С годините превъзмогнах доста от рачешките недостатъци, но при всички положения жените от тази зодия  сме доста по-добър вариант от мъжете. Продължавам да съм си това: "I try to be nice, but sometimes my mouth doesn't co-operate" : )

# 397
  • София
Сега се замислям, когато аз Девата ревнувам е всъщност точно така, от ниско самочувствие , защото винаги ще има по-хубав/а 😀 по - страстна , по-умна.

Ноооо , отдавна съм на друг level.
Ти си свободен , прави каквото те прави щастлив , само да не разбирам 😂 и да не ми правиш проблеми .
А да , и да ме обожават трябва. Усетя ли безразличие - край.
За какво си ми един вид?
Ако не се поддържа любовта , взаимното “поклонничество “ взаимното стимулиране , взаимната амбиция , разбирателство,  мога и съвсем сама да живея и да не се занимавам със съквартиранти .

# 398
Wind_, по това описание и аз съм Дева. Joy

# 399
  • София
Wind_, по това описание и аз съм Дева. Joy

Ххаха , коя си ?

Или пък всички имаме нужда от любофф

# 400
Раче. Сега съм на някакъв етап че всички мъже са гадни. Joy

# 401
Че те са си. 😂😂😂

# 402
Аз пък телец,но и аз съм на тази вълна... всички мъже са ми черни тези дни.

# 403
  • София
Да похейтим тогава. Joy

И на мен много хора са ми казвали, че изглеждам надута и нахакана.

# 404
Здравейте Simple Smile приемате ли още едно мнение за кофти мъже? 😁

Общи условия

Активация на акаунт