Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 828
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Темата за литературни герои и зодии е интересна. Ако някой иска може да пусне такава.

# 481
Хм..
Скарлет О' Хара - Овен- ка??
Рет - Стрелец?
Жена му на оня смотаняк - Телец
Той самият - Водолей

# 482
Рет - стрелец????
оня смотаняк е мъжко слънце в женски знак, къмто риба ми плува

# 483
  • София
Според мен Скарлет е козирог, Рет- овен.

# 484
Огнени са ми и двамата, особено тя. Рет малко по-умерен от нея все пак, плейбой с чувство за хумор, че и от мода се интересува, а и познава цял свят, може и близнак да е.

# 485
  • София
Аз виждам Скарлет като раче  : )

# 486
Хийтклиф - Скорпион.
Анна Каренина и тя ми изглежда Скорпион.

# 487
  • София
Ханибал Лектър- козирог.
/И Хопкинс е козирог/

# 488
  • София
А Дориан Грей? Лъв?

# 489
  • София
Да, лъв.

А Кечъра? Stuck Out Tongue

# 490
Рет е скорпион според мен. Скарлет е чистокръвно упорито Теле. Мелани е риба, Ашли е... не знам.

# 491
Ашли е Везни.
Кечъра е с ПТСД, ще е същата зодия като Селинджър. Я! Козирог- 1.01.1919.

# 492
  • Бургас
Скарлет е доста меркантилна и готова на всичко, активна е, дали не е някоя Лъвица? Овните са идеалисти и почтени, Телеца е малко по-друг тип, по пасивни. Рет нещо между Стрелец и Скорпион.Хиляди пъти съм ги мислила Nerd Но ми се струва, че по книга Скарлет беше Овен.

# 493
Скарлет не беше меркантилна преди войната, а след, когато нямаше нищо вече, преди това си беше глезличка на мама и тате, тропаща с краче и влюбена в точно този, който не я иска. Докато цяло село се избива за нея.

Холдън е Селинджър, той самият го е намеквал много пъти. Селинджър е живял като отшелник в къща до къщата, в която е живяла жена му с децата му и рядко са се виждали (не го знам колко деца има), да не говорим, че си е канил млади момичета от време на време за....литературно четене. С никой не е разговарял години наред до смъртта си. Сигурно е било ужасно за семейството му, горките.
За мен Дориън също е козирог или Водолей. Обаче това си остана недочетено, защото беше някакво издание заедно с други разкази на Уайлд и всъщност се зачетох в другите неща, а това го оставих уж за после.

# 494
  • София
На мен ми прилича на риби Холдън/Селинджър. Има две деца и 2 или 3 брака. Звучи като кофти човек.

Скарлет не е меркантилна в смисъла на пресметлива. Тя си е инфантилно дете. Абе, раче, нищо че на моменти е "огнена".

Общи условия

Активация на акаунт