Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 803
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
  • Тра-ла-ла
Описаното за Селинджър....ммм, колко типично за Козирог Bowtie

# 496
Селинджър със сигурност е Козирог, но Спасителят ми прилича на Риби/Водолей...
Не знам какъв човек е бил Селинджър, но знам че се е интересувал от йога, станал е мизантроп в края на живота си, бил е войник... Много ми е любим той!

# 497
Интересна тема сте подхванали. Скарлет не ми прилича на рак, по-скоро овенка или теле. Виж Дориан според мен чист мъжки рак, ама чист, от най-типичните представители.

# 498
  • Варна
Дориан Грей е типичен скорпион.

# 499
Писах в другата тема - короновирусната, че е Скорпи с луна, асцедент в нещо прихватничаво и запънато като козирог и рибешко заради перверзността.

# 500
Гледам, че все ви се привиждат козирози, на мен пък скорпиони. Joy Даже и за Скарлет си мисля, че е Скорпион. В краен случай Стрелец или Овен. Още повече, че авторката е скорпион, а често авторите влагат много свои черти в героите си. По същата причина съм съгласна, и че Холдън е козирог.

А за мъже козирози се учудвам, понеже всичките ми познати са общо взето кротки мъже, мълчаливи, спокойни, някои от тях ми се струват и под чехъл. Но не защото жената толкова се е наложила над тях, а по-скоро са я оставили тя да се занимава с битовизмите, делегирали са правомощията, така да се каже. Та ми е странно, че ги определяте като темерути.

# 501
Гледам, че все ви се привиждат козирози...

😂😂 наистина!!!

Ама и ти, наистина всички ги оскорпиони. 😂😂
Съгласявам се единствено за Хийтклиф, че е скорпион. Героят - антигерой, вложил толкова страст в отмъщение. Sob
 А неговата любима, телец или козирог.

# 502
  • София
Ан Болейн знае ли се коя зодия е била? Май не.

# 503
като истинско теле, да ви кажа- Скарлет не е... това да залетиш толкова години по имагинерното... не е за нас, тия ги прболедуваме за месец- два и после си намираме други обекти за припадъци, обекти, които ни глезят и обгрижват

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:26 от Herzen

# 504
Гледам, че все ви се привиждат козирози...

😂😂 наистина!!!

Ама и ти, наистина всички ги оскорпиони. 😂😂
Съгласявам се единствено за Хийтклиф, че е скорпион. Героят - антигерой, вложил толкова страст в отмъщение. Sob
 А неговата любима, телец или козирог.
https://prezi.com/wqcg8izmw12h/wuthering-heights-astrology-signs/
Какво намерих - Хийтклиф - скорпион, Катрин - Овен, мъжът й - Рак.

# 505
  • София
Скарлет е скорпионка. Абсолютна.

# 506
ако беше, щеше да е женена за Ашли, ник’ви шамсове нямаше да има, горкия смотаняк

# 507
като истинско теле, да ви кажа- Скарлет не е... това да залаетиш толкова години по имагинерното... не е за нас, тия ги прболедуваме за месец- два и после си намираме други обекти за припадъци, обекти, които ни глезят и обгрижват
Оо, да,истински телец😁Глезени много

# 508
  • София
ако беше, щеше да е женена за Ашли, ник’ви шамсове нямаше да има, горкия смотаняк
Мне, саморазрушителна, но вярна на приятелството. Кокетка, умница, стръвница, глупачка..

# 509
https://prezi.com/wqcg8izmw12h/wuthering-heights-astrology-signs/
Какво намерих - Хийтклиф - скорпион, Катрин - Овен, мъжът й - Рак.

За него бях сигурна, обаче Катрин за мен от меркантилност и егоизъм съсипа всичко, затова на телкиня я направих или козица "под нивото й"....Ама Овен, пак от рогатите добичета.
Освен това, и в този сайт някой си гадае така като нас тук 😂😂

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 22:40 от Account

Общи условия

Активация на акаунт