Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 788
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Аз имам наблюдения върху по-улегнали и интелигентни Овни. Предполагам преди години яко са мятали рога и копита...и вече са се поуморили да скачат на бой и в огъня за какво ли не. Joy Вярно е, че Овните могат да бъдат добри приятели. Понякога и много наивни...
Ти тези неща си ги знаеш.
И още как Bowtie
Като чета между какви екземпляри се колебаеш....я потърси още малко, вместо да избираш по-малкото зло. Hug
Джул, просто тези са около мен в момента, сама виждаш, че изборът е голям Laughing
И моите екземпляри са улегнали -  около 50-те са.
Но думите "Овен" и "улегнал" в едно изречение не върви. А иначе аз неинтелигентен Овен не познавам.

# 526
Ехее, ама как спокойно, фино и без агресия? Я елате да видите м/у огнени как се развиват нещата .. с цял арсенал фойерверки и всякакви боеприпаси за обстрел помежду ни.
И аз само такива ситуации знам с овните, изумих се, че може би има финни и неагресивни представители Hushed
Че и жените, които познавам са еднакво агресивни като мъжете, айде не чак толкова, агресивни, но дейни, неуморни, напористи, нахални, безочливи чак.

# 527
Много точно описание на жените Овен - нагли до безобразие, врат се навсякъде, използвачки, гледат все да са център на внимание, пък дори и да е защото им се подиграват.

# 528
  • Тра-ла-ла
Наблюденията ми върху мъжете Овни 50+....улегнали на фона на характера си и вероятността да са могли да развият ниското проявление на зодия си Joy Наблюдавам една такава умора от бурния и динамичен живот, от блъскането на жилавите рога. Умора, че са минали през доста неща, че са видяли доста неща...направо им е скучно и влизат в някакъв коловоз. Не са много ОК с това темпо и скучна посока, но и започва да ги домързява да се забъркват в огнени и Овнешки ситуации.

# 529
Ама те в повечето случаи не разбират, че им се подиграват, даже може да си мислят, че им се възхищават. 😂
 Аз си ги харесвам, де, те и да се усетят, че им се подиграват, не им пука.
Жени, и млади и стари познавам (под 25 и на 65) чуднички са, колкото ме изнервят, толкова ме и радват.
Мъжете Овни, който имам предвид, са ми по спомени от преди 120години, когато всички бяхме по на 18-22, сигурно не са чак такива вече, но аз така ги помня. То не се забравя лесно тяхното Scream

# 530
Имам впечатления мъж и жена овни ги е страх от жена скорпион и жена лъв. Така както са много силни и вилни, свиват бързо перките.

# 531
  • София
Какво затишие в темата, спряхме да откриваме кофти черти или вече сме открили всичко?Laughing
измреЕха, кармата не прощава Joy

Овните не ме стряскат мен. Много са прозрачни и това ми помага да ги приемам.

# 532
И мен не ме стряскат, но не ме и мотивират, нито вдъхновяват. Те не се стремят към единство с теб, а към превъзходство - като децата в детската градина.

# 533
  • София
Да, точно. Мен това ме отегчава, скучни са ми. Едно перде, което само плямпа и се сили.

# 534
  • Тра-ла-ла
Явно Рачките виждаме едно и също у хората Joy И на мен повечето Овните са ми скучни. Не, че не можем да водим диалози...но сякаш сме от различни галактики. И далеч не всички Овни имат чувство за хумор. Някои направо не знаят как да се държат с жена, как да я свалят, как да действат. Като в небрано лозе са. Което е странно, предвид че уж са огнени мъжкари, не можещи да преживяват без секс. Bowtie

Мъжете Овни, който имам предвид, са ми по спомени от преди 120години, когато всички бяхме по на 18-22, сигурно не са чак такива вече, но аз така ги помня. То не се забравя лесно тяхното Scream
То май всички рогати зодии са суйни и буйни на млади години. И като посчупят малко рогцата, позапилят острите краища, поизтрият копитца.....евентуално може да канализират енергията си в нещо градивно. Ти ще кажеш като Телкиня дали е така.

# 535
  • София
Овните ги ям за закуска. Simple Smile

Всяко правило има изключение. А много изключения, потвърждавт правилото. Simple Smile

# 536
Овните, които познавам, са много големи женкари. За леглото са супер, ама за връзка-не съм сигурна. Много ще сплетем рогата 😃

# 537
Как така всички рогати, Джулая?? Козирогът никога не се занимава с глупости, дори на млади години. Има си план откак е излязъл от утробата, дори самото му раждане си е чиста проба губене на време за него самият. Къде го нареди при Овни и Телци, оставя ги тея да си блъскат тъпите тикви и си работи по неговите дела.

# 538
  • София
Единствената разлика е, че козирогът СИ МИСЛИ, че неговата не е празна. Даже е убеден. Иначе пак блъска това празно пространство някъде.

# 539
  • Тра-ла-ла
Единствената разлика е, че козирогът СИ МИСЛИ, че неговата не е празна. Даже е убеден. Иначе пак блъска това празно пространство някъде.
Така е. По целеустремения си път неминуемо среща хора и жени Satisfied Някои само ще усетят повея от препускащ козел, други ще лежат контузени встрани на правилната му житейска козя пътека. А трети ще бъдат шибнати челно Joy

Козирогът само си мисли, че знае какви ги върши. Вярно е, че няма време...но пак сътворява глупости и прави щети. От тримата рогати....той ми идва най-зле. Тъпоупоритостта му, че всичко знае и неговото е най-правилно - често го води до никъде. То не може само да препускаш нанякъде без да се спреш и да помислиш Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт