Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 805
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
ОМГ, помислете си за скорпионките, които познавате....
години, след години самозаблуждение...
Дези, давай, моля те, подкрепи ме, кога щеше да му сриташ задника на този, ако изобщо го забележиш!?

# 511
Заблудена скорпионка не познавам.

# 512
Заблудена скорпионка не познавам.
Аз познавам, с асцендент везни е. Мнителна, лицемерна, многолична и неискрена..

# 513
ОМГ, помислете си за скорпионките, които познавате....
години, след години самозаблуждение...
Дези, давай, моля те, подкрепи ме, кога щеше да му сриташ задника на този, ако изобщо го забележиш!?

Скарлет е повърхностна кокетка, живее в паралелна, измислена реалност. Усети се чак в Чарстън (или Атланта живееше свекърва и, не помня). Само рокли са и в главата.
Не е Скорпион това. Иска Ашли от инат, защото има уговорен брак с друга. Захваща се от инат с кауза пердута, слага му се, открива си картите....и се омъжва пак от инат за невзрачко. Брутално просто. Не си играе картите добре. Няма стратегическа мисъл, всичко намества в движение.

По-скоро леля и Юлали е Скорпион. С мъртвия годеник, която не е погледнала мъж след това.

# 514
Аз защо си мисля, че е скорпион: упорито преследва целта си, няма отказване. За да спаси близките си, като се върна в Тара, работеше на полето и беше готова да убие човек, щом заплаши семейството й. В същото време остана с приятелката си Мелани в града, когато всички се изнасяха, за да й помогне. Няма скрупули да отнеме нечий годеник. Смело завъртя сама бизнес, за да си оправи живота.  Когато беше бедна, се нагласи с рокля от пердето, за да заблуди Рет, че е в нужда и въобще разчита на женския си чар. Обича да е център на внимание и да й се възхищават.
Ашли според мен може и да е Дева.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 20:02 от Нина*

# 515
  • София
Скарлет не беше меркантилна преди войната, а след, когато нямаше нищо вече, преди това си беше глезличка на мама и тате, тропаща с краче и влюбена в точно този, който не я иска. Докато цяло село се избива за нея.

Перфектното описание на жена лъв. И го казвам, като представител на тази зодия Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 19:58 от Lady Cassiopeia Duval

# 516
Какво затишие в темата, спряхме да откриваме кофти черти или вече сме открили всичко?Laughing
Много ме изнервя Лъвът, че все му липсва инициатива, иначе е по приказките, обещанията и помпозните словоизлияния. Най-слабо инициативният от огнените си братя. С дървено отношение към нежния пол, освен комплиментите, а иначе позволява на жените да го правят на луд и да му се качват на главата, защото е доста мекушав като цяло. Иначе конкретният екземпляр е много трудолюбив и организиран, включително и в домакинските занимания, подозирам присъствие на Дева в картата му. Пестелив много. Обича да командва, но много се вслушва, за разлика от Овена, който винаги е прав.
Още избирам между Лъв и Овен, но не съм и дори и 50% сигурна, че единият от тях е моят човек. Овенът обаче доста егоистично настроено същество като цяло и тоталитарно, много тоталитарно, както съм споделяла и преди. Но е много инициативен. Наистина с Овен не можеш да скучаеш. Като буря те отвява, но и желанието и старанието винаги да е прав и че е с усещането, че е над всички - много дразни. Силно арогантен и всезнаещ.
И двамата обичат ласкателства.

# 517
Какво затишие в темата, спряхме да откриваме кофти черти или вече сме открили всичко?Laughing
Много ме изнервя Лъвът, че все му липсва инициатива, иначе е по приказките, обещанията и помпозните словоизлияния. Най-слабо инициативният от огнените си братя. С дървено отношение към нежния пол, освен комплиментите, а иначе позволява на жените да го правят на луд и да му се качват на главата, защото е доста мекушав като цяло. Иначе конкретният екземпляр е много трудолюбив и организиран, включително и в домакинските занимания, подозирам присъствие на Дева в картата му. Пестелив много. Обича да командва, но много се вслушва, за разлика от Овена, който винаги е прав.
Още избирам между Лъв и Овен, но не съм и дори и 50% сигурна, че единият от тях е моят човек. Овенът обаче доста егоистично настроено същество като цяло и тоталитарно, много тоталитарно, както съм споделяла и преди. Но е много инициативен. Наистина с Овен не можеш да скучаеш. Като буря те отвява, но и желанието и старанието винаги да е прав и че е с усещането, че е над всички - много дразни. Силно арогантен и всезнаещ.
И двамата обичат ласкателства.
Овена е 😱според мен,аз като представител на рогата зодия,се плаша от тези мъже.

# 518
  • Тра-ла-ла
Овните, ах, Овните. Така истимаро си прокарват да е на тяхното. Или по-точно - да не е на твойто Bowtie Много спокойно, без агресия, без да предизвикват бурен отпор у другия. Много фина доминация, с добро - така, че да се съгласиш. И ти си викаш - "голяма работа, ще мине от мен, не ми пречи"...и като теглиш чертата - ми то бая неща все минали от теб Joy

Тези дни се виждах няколко пъти с един Овньо - мой добър приятел от десетилетия. Уговорихме се къде да е срещата, обясних му, че при мен няма къде да си остави колата...а той дойде до мен. За следващата среща се уговорихме да ме вземе от нас, той се съгласи...и в последния момент реши срещата да е на мястото от предната уговорка. Joy Принципно не издребнявам за такива неща. Но се замислих, че не е първия и втория път, в който предлагам нещо, той се съгласява и после почти никога не става на моето предложение Joy

# 519
Мойте наблюдения за овните е, че едновременно захващат много неща и нито едно не довършват докрай
Останалете им черти, че са егоисти, винаги те са прави и, че не съществува някой по- добър от тях/  това според тях/ съм го коментирала. Не са лоялни в отношенията с хората. Алчни са.

# 520
Но се замислих, че не е първия и втория път, в който предлагам нещо, той се съгласява и после почти никога не става на моето предложение Joy
Джулая, не че твоите предложения са лоши, просто неговите са правилните. Той е Светлината - алфата и омегата Laughing Но щом види, че комуникацията може да спре, сменя тактиката, като за два-три дни се съгласява без всякакво желание за някакви незначителни неща и после пак е старият Овньо.
Ти тези неща си ги знаеш.

# 521
Ехее, ама как спокойно, фино и без агресия? Я елате да видите м/у огнени как се развиват нещата .. с цял арсенал фойерверки и всякакви боеприпаси за обстрел помежду ни.
Лъвът е аристократ, при него е мирно и тихо тропане с крак, но Овните ... там спокойствие няма. Гори, взривява и изпепелява. Затова не ги понасям, много сме еднакви в реакциите, а като сложим и налагането до откат .. тотално ме отблъскват.

# 522
моите овни слушат
че си правят каквото си искат, добре така е
но аз овен, който да не е дошъл да ми измъкне задника, не познавам
при тях сърцето им не дава да те изоставят

# 523
  • Тра-ла-ла
Аз имам наблюдения върху по-улегнали и интелигентни Овни. Предполагам преди години яко са мятали рога и копита...и вече са се поуморили да скачат на бой и в огъня за какво ли не. Joy Вярно е, че Овните могат да бъдат добри приятели. Понякога и много наивни...

Ти тези неща си ги знаеш.
И още как Bowtie

Като чета между какви екземпляри се колебаеш....я потърси още малко, вместо да избираш по-малкото зло. Hug

# 524
Розита, между Овен и Лъв - твърдо съм за Лъв. Не ти трябва на баир лозе и вечно да се бориш с овен.

Общи условия

Активация на акаунт