Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 755
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Преди няколко години бях за известно време с един Рак. Ми то само те гледа в очите и те държи за ръчичка. Закъсняваше за срещи, несериозна работа. Та го разкарах набързо.

# 571
и на мен ми е най-трудно с рак. Не смятам, че са най-гадната зодия, но най-трудно да се разбера ми е с тях.

# 572
Моята класация се води от близнак. Абсолютно неспособни бяхме да водим какъвто и било разговор, няма такъв ужас. За другите им кусури много съм казала вече....

# 573
  • Пловдив
А този беше обратното. Идваше по - рано, гледаше ме в очите и не ме оставяше намира за минута. Гнида. Не искаше да излиза с приятели без мен, ама и аз да не излизам.  Ревност страшна, едвам се отървах. Камък ми падна от сърцето като се разделихме. Щастие, щастие необяснимо беше тази раздяла. Не искам да си спомням. За нищо друго не съжалявам толкова, колкото за тази връзка.

# 574
Потвърждавам за ината на Козирога. Знам, че не съм права, но по гръб няма да падна, да призная и да се откажа.

Ииии това е за гордост? Rolling Eyes
Да бе, голяма гордост, колко неща щях да съм си спестила, ако не бях инат...

Иначе за споровете с Овен, уж все се заричам да не се впускам, и все ме подлъжат и се започва. Да, винаги те започват спора. В последно време само вече успявам да не му обръщам внимание, защото темата му е "Няма никаква епидемия от коронавирус, това е измислица, най-обикновен грип".

# 575
Забравих да кажа и за жена близнаци!
Такава властна и надменна жена с огромно его,никога не съм срещала!Думите ще ти обърне,а когато не й изнася-не помни!
Има тема и за жените.
За мъжът рак съм съгласна. Аз съм рак, но този човек ми съсипа две години от живота. Абсолютно нищо общо с душицата, която майка му вярва, че е. Няма такова злоба, ама ти го показва след време. Трае си, усмихва се в началото, и после става страшно. Иначе детенце. Лигаво и с мила физиономийка.
Ох,извинявам се,толкова бях бясна,че забравих,че темата е само за мъже😜😜😜

# 576
  • София
Трае си, усмихва се в началото, и после става страшно. Иначе детенце. Лигаво и с мила физиономийка.
Те са прикрити, да. И много потайни.

А какво е лошото да те държи за ръчичка и да те гледа в очите? Не разбрах, я поясни Laughing

# 577
  • Пловдив
Не е лошо, разбира се. Стига това да не е 24/7 и да стане проблем, че искам в ежедневието си да присъстват неща, които не са свързани с него. Например да отида на работа или недай си Боже да изляза с приятелки. 😁😁 Абе 5 клас втория срок бяха нещата.

# 578
  • София
Да, твоето го разбрах- обсебващ гадняр е бил. Simple Smile

Питах 20052018.

# 579
Кеч, няма лошо. Ама да правеше и друго, ако ме разбираш 😬

# 580
  • София
Яснооо, подозирах, че това имаш предвид, ама за всеки случай да попитам Joy
Еми, някои са доста срамежливи, доколкото знам. Чакат жените да ги взимат. Имам няколко примера около мен на дълги бракове и все жените са били инициативни. Което е досадно. Ако няма топки, да не се зове мъж. Laughing

# 581
Много инертен и плах, но не знам дали е от зодията. Аз бях на 29, той-на 25. Не е да кажеш някое сукалче. Ама нямах нерви да го ръчкам и бутам и бай бай.
Сега се сетих и за друг Рак, той пък всичко женско слага под ножа, та не знам.

# 582
Плах Рак? Не познавам ни един такъв. Виж, инертни и неинициативни - да. Ама то и други зодии са така. Познавам разни ергени, ако не ги завлече за ушите някоя жена в дома си насила, така и ще останат да се реят свободни електрони и да се окайват, как нямали късмет и нямало свестни жени.

# 583
  • София
Почти никъде не се разпознах. С кви хора общувате, бре? Simple Smile

# 584
Тя темата е за оплакване, ти какво очакваш да пишем тук?Joy

Общи условия

Активация на акаунт