Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 759
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
  • София
От колко години сте заедно и колко деца имате?
Е, не всеки го удря кризата на 40, но нас не ни подмина.

А на мен ми стана интересно - ти коя зодия си?

# 556
А бе те и телетата така правят. Обаче подхода е друг. Телето например седи, мълчи и слушайки тирадата ти те гледа тъпо и с демонстративно отегчение. Мълчи, мълчи, мълчи и когато свършиш все така мълчаливо става, излиза от стаята, затваря вратата, отива и прави това, което е решил. С целия непукизъм, на който е способен Grinning
И женските сме така. Ще си счупя главата 100 пъти, но няма да послушам другия. Много кофти черта е това.
Същата съм и аз,ще си разбия главата, обаче каквото съм си наумила,го правя.
Инат ли е да го опишеш 😁
И ние сме Телец и Дева,но винаги става, каквото аз кажа,правя му на пух и прах аргументите.
За сега по силен в ината е Козирога.
Потвърждавам за ината на Козирога. Знам, че не съм права, но по гръб няма да падна, да призная и да се откажа.

# 557
  • София
Сега се сетих за още нещо за овните, но то май е и за жените, и за мъжете - не си държат на думата. Познавам много овни, от роднините ми има много овни - всички са такива. Казват, че ще направят нещо, но когато ги подсетиш се отмятат с думите "Аз никога не съм казвал/а такова нещо" или "Не помня някога да сме говори за такова нещо" И край! Много, много пъти се е случвало.

# 558
Да, много са несериозни. Познатият ми не отрича, че е обещал нещо, но все отлага, че сега не можело, сто причини ще изтъкне и продължава най-искрено да обещава, че при първа възможност ще го свърши.
Овенката пък взима чужди вещи уж назаем, губи ги и и не ги връща и въобще не й пука. На мен не, де, аз нищо не бих й дала.Joy

# 559
  • Тра-ла-ла
В моите контакти с Овни... каквото обещаят - правят го. Понякога и зорлем се бутат да помагат и често другите ги използват.

Но у някои Овни забелязвам, че като изтърсят нещо кофти - едно, че през тяхната призма никога не звучи като такова. Второ - като им припомниш какво са казали и ги хванеш на тясно....кога го били казали?! Е, може да са го казали, но то не било точно така. Може и да било така, но в контекста на разговора. Нещата никога не били черно-бели...демек каквото са казали - не си изтълкувал правилно Joy Не било майтап, а истина. Не било истина, а майтап....

# 560
на моята възраст вече съм се отказала да се надцаквам на чия ще стане
ако нямаме приближаващо решение, всеки по пътя си
достатъчно професионални битки водя, вкъщи иска смазана машина

# 561
Моите овнянки просто сменят темата, ако се почувстват хванати на тясно, като децата са си. Не могат дори да се аргументират, никога! Особено едната, толкова глупости изговорени и неверни "факти", че и си вярва, обясняваш й като човек, просто ме е грижа за нея, иначе не си правя труда за случайни хора, то плещи едни глупости, знае си неговото. След дни, или седмици, идва, и почва да ми обяснява това, което аз съм й казала, като някаква, нова истина, все едно сама е прозряла всичко, нищо не й казвам, съгласявам се и това е.
 Но е голям зор да вземеш думата, просто няма кой да чуе. 😂😂😂
Или една друга овчица, обещала е на цял град да почерпи, намери се и друга, която да си потърси обещаното, ама то било просто лафа такъв, тя не е имала предвид да я черпи. 😂😂😂 Че и се чуди, що за дребнави хора, да си търсят обещаното?!?!?

# 562
Точно, понеже си нямам друга работа, понякога се подлъгвам да споря с един от овните. Ама точно като малките деца - ти го засипваш с неоспорими факти, даваш му статии, линкове, то си блее наученото наизуст като опорка и ни приема, ни предава. След всички доказателства от моя страна, решавам, че вече е приело необоримото, и след няколко дена пак си започва неговия рефрен. И околните го подиграват и занасят - не и не, знае си неговото.

# 563
  • Тра-ла-ла
В последния пост по-скоро припознавам Козирози/жки. Те дори нищо не приемат.

При Овните, не при всички, забелязвам че поради някакви мъгляви причини - може да разсъждават като теб, да имат еднакво виждане по даден казус, да споделяте еднакви интереси и виждания по дадени теми. Но не ти го казват, или играят контра/оспорват, или се правят, че не разбират тематиката. След известно време се оказва, че много добре знаят за какво си говорил, мислят същото като теб и/или имат достатъчно познания, за да седнете и да проведете интересно събеседване. Като някакви shit тестове са.

Последна редакция: нд, 19 апр 2020, 11:16 от Джулая

# 564
Напосоки четох посл. 2 стр., да вметна - у нас двете деви имат твърдо мнение по общите в-си на сем. , но винаги става това, което аз съм решила, това става безкръвно, тоест не бия и не заплашвам, но знаят, че саботирам и не отстъпвам, така че дори и да си умрат на ината, пак няма да постигнат желания от тях резултат. Затова и отстъпват, и ги смятам за отстъпчива зодия, понеже на моя фон са такива.
Вчера пред един хипермаркет искаха да ме прередят непознати и да влязат, а аз да чакам още 5 мин пред вратата. Е, аз влязох, непознатите и Девата останаха отвън. Имаше пушилка, но влязох. А уж съм от нерешителна според вас зодия. А уж Девата постигала и доминирала, явно вашите познати деви са домиращи Simple Smile
Относно Лъв, че бил по - мек от другите огнени, е, според В. Виденова Лъв не трябва да се отнася към огнените зодии, Водолей не е към въздушните и т. н., вече споделих клипчето.
Моят баща беше Лъв и изглеждаше балансиран, търпелив, винаги комуникаше и въздействаше през хумора, но зная, че беше твърд отвътре, аз също на прима виста изглеждам на хората весела и забавна, докато не влезем в следващия етап на общуването.

# 565
След всички доказателства от моя страна, решавам, че вече е приело необоримото, и след няколко дена пак си започва неговия рефрен.
Така е. След като вече е спорил час и няма повече аргументи, казва: "но защо така спорим с теб, вместо да правим друго".  Затова аз вече не споря с Овен, мъж или жена, избягвам всякакви спорове. Казвам добре, даже и чао. Laughing
Защото не искам да си губя времето и енергията, като например да обяснявам защо в тежко имотно дело все пак е добре да не се представлява сам, а да има адвокат. Но нека да си чука овнешката глава сам. И Козирозите спорят, и Девите също, но не са чак толкова търсещи словесен контакт, както Овенът го прави.

# 566
От колко години сте заедно и колко деца имате?
Е, не всеки го удря кризата на 40, но нас не ни подмина.

А на мен ми стана интересно - ти коя зодия си?

Скорпион.

# 567
Потвърждавам за ината на Козирога. Знам, че не съм права, но по гръб няма да падна, да призная и да се откажа.

Ииии това е за гордост? Rolling Eyes

# 568
Зодията Рак!!!
Толкова пък нерешителни,че няма накъде!
За мъж говоря!Също така тихи и хитри,думите с ченгел!

Забравих да кажа и за жена близнаци!
Такава властна и надменна жена с огромно его,никога не съм срещала!Думите ще ти обърне,а когато не й изнася-не помни!

Последна редакция: пн, 20 апр 2020, 14:57 от bubanka

# 569
  • Пловдив
Забравих да кажа и за жена близнаци!
Такава властна и надменна жена с огромно его,никога не съм срещала!Думите ще ти обърне,а когато не й изнася-не помни!
Има тема и за жените.
За мъжът рак съм съгласна. Аз съм рак, но този човек ми съсипа две години от живота. Абсолютно нищо общо с душицата, която майка му вярва, че е. Няма такова злоба, ама ти го показва след време. Трае си, усмихва се в началото, и после става страшно. Иначе детенце. Лигаво и с мила физиономийка.

Общи условия

Активация на акаунт