Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 762
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Разликата между Овен и Лъв е следната:

1. Овен - изобщо не те изслушва, когато му говориш, директно те прекъсва и ти казва, че той мисли едикакси да постъпи и ще постъпи така, защото той винаги е прав и знае най-добре. Точка!
2. Лъв - ще те изслуша много внимателно, ще те остави с впечатление, че е съгласен с теб и накрая ще направи това, което е решил, защото той е царя и винаги е прав!

От трите огнени знака препоръчвам само Стрелеца

# 541
  • София
ще те изслуша много внимателно, ще те остави с впечатление, че е съгласен с теб и накрая ще направи това, което е решил
И водните това правят Laughing

# 542
Нищо им и на Девите,същата работа,уж е съгласен с теб и после си прави каквото иска,и му е удобно.

# 543
  • София
Скрит текст:
ще те изслуша много внимателно, ще те остави с впечатление, че е съгласен с теб и накрая ще направи това, което е решил
И водните това правят Laughing
Тука, донякъде съм съгласен. Макар че рибока, в доста случаи е слаба ракия. Simple Smile

# 544
  • София
А бе те и телетата така правят. Обаче подхода е друг. Телето например седи, мълчи и слушайки тирадата ти те гледа тъпо и с демонстративно отегчение. Мълчи, мълчи, мълчи и когато свършиш все така мълчаливо става, излиза от стаята, затваря вратата, отива и прави това, което е решил. С целия непукизъм, на който е способен Grinning

# 545
Лейди, за непукизма си права
за другото - не съвсем Simple Smile
айде на мен луната ми е в овен, мерк в близнаци, но и другите телета, които познават, рядко те оставят без да им разбреш мнението
а ако нещо ни бръкнат в окото, имаме и доста неприятен, да не кажа грубиянски, речник

# 546
А бе те и телетата така правят. Обаче подхода е друг. Телето например седи, мълчи и слушайки тирадата ти те гледа тъпо и с демонстративно отегчение. Мълчи, мълчи, мълчи и когато свършиш все така мълчаливо става, излиза от стаята, затваря вратата, отива и прави това, което е решил. С целия непукизъм, на който е способен Grinning
И женските сме така. Ще си счупя главата 100 пъти, но няма да послушам другия. Много кофти черта е това.

# 547
Защо трябва да слушаш другия? Кой, освен ти самата/самия има най-точна представа?
Мога да дискутирам с приятелки, но финалното решение е единствено мое.

Има една порода хора, която мре да избива комплекси и да надцака за цената на всичко. Не, незнаят какво е най-добре за мен. Хората са различни. И това е ОК.

# 548
  • София
О не, тук не говорим за взимане на решения свързани с личния живот. Разбира се, че всеки сам решава кое е най-добро за него. Аз имам предвид, когато една двойка трябва да реши нещо, което касае и двамата.

Обаче забелязвам нещо при една моя приятелска двойка - жена Телец и мъж Дева. Няма значение колко е упорит телеца - винаги става това, което каже Девата. При друга двойка - жена Скорпион и мъж Дева е същата работа. Всъщност до сега не съм видяла Дева да не постигне това, което реши - специално за мъжете. И винаги го правят със спокоен тон, вадейки тонове аргументи, след които ти идва да си удариш главата в стената.

# 549
Лейди Касиопея, тук си абсолютно права.

Edit..............

Последна редакция: сб, 18 апр 2020, 22:38 от Deziderata

# 550
И женските сме така. Ще си счупя главата 100 пъти, но няма да послушам другия. Много кофти черта е това.
Същата съм и аз,ще си разбия главата, обаче каквото съм си наумила,го правя.
Инат ли е да го опишеш 😁
И ние сме Телец и Дева,но винаги става, каквото аз кажа,правя му на пух и прах аргументите.
За сега по силен в ината е Козирога.

# 551
От трите огнени знака препоръчвам само Стрелеца
Не съм съвсем сигурна, че бих избрала този, който не знае какво иска и все се прави на зает с нещо, което обикновено е много измислено. Определено е най-големият женкар от тримата. Обича да послъгва и да клюкари. Креативността при повечето е някакъв мит.
Пътувах с приятел Стрелец през нощта, той шофираше, но задряма, докато го прави, направо излезе от пътя. Събудих го рязко, да се стресне, но той отрече да е заспивал и оттогава ми се сърди, дотолкова, че си развалихме приятелството. Бил много чувствителен. Аз сякаш не съм, а и  не ми се мре заради заспал на волана шофьор. Освен това ми идват много големи нерваци. Все съвети дават, а и все гледат накъде духа вятъра. Много им липсва такова самообладание  и самоконтрол като на Овена. Груби са ми много като отношение, все непоискани истини съобщават, вместо да си ги задържат у себе си, не им дреме, че ще те засегнат, иначе, да, безкрайно чувствителни, но друг път. Овенът и Лъвът ще ти помогнат, макар и понякога да трябва да ги мотивираш, но със Стрелеца почти е невъзможно да ти подаде ръка. Заедно със Скорпиона са първенци в способността да те наранят, жегнат, ухапят и смачкат (последното съм го установила и за жените).

# 552
И ние сме Телец и Дева и той хич не се натиска да става на неговата 🤔

# 553
И ние сме Телец и Дева и той хич не се натиска да става на неговата 🤔
От колко години сте заедно и колко деца имате?
Е, не всеки го удря кризата на 40, но нас не ни подмина.

# 554
От 5г.сме заедно и имаме дете на 2 почти. Той е по-млад от мен със 6г., далече е от тая криза, ама май няма да ни бъде още дълго.

Общи условия

Активация на акаунт