Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 732
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
И аз не съм толкова впечатлена от мъжа Скорпион в леглото. При него беше количество преди качество. И, все пак с него ми беше най - хубаво, но чисто и просто много го обичах, затова. Телешкото присъствие в натала му го прави ужасно инатлив, в комбинация с моята Луна в Телец - топ тандем. Никога няма да си признае, че греши това животно, освен ако не иска нещо. Манипулативен - да, но винаги съм го забелязвала. Като ме помоли да направя нещо, а аз откажа - то се вадиха всички негови ,,велики“ заслуги към мен. Все му казвах да не ми вади пак тефтера 😁Някаква гадна игра беше накрая, в която всеки подозираше другия в предателство и манипулация. А, реално все още ни е грижа един за друг, никой не е искал да надцаква другия. Не завърши красиво. В картите ни се вижда, че имаме кармична връзка. Та края й се знаеше още от началото. И все пак са ми любими - наред с рачетата. 🙃

П.С. Наистина обичат някой да ги побутва. Склонни са към използвачество и използване на чуждите ресурси. Не им пречи да ги дундуркат техните до недопустима възраст.

Последна редакция: вт, 21 апр 2020, 00:38 от ParanoiaMD

# 631
  • София
Повечето скорпиони , които познавам са хора на истината, трудно подкупни, трудно вярват на искрени думи .

Но са верни ( имам предвид на твоята личност , иначе не съм срещала , такива които изневеряват или поне не се показват )
И съм съгласна , че при общо жителство няма разпределение на мъжки и женски задължения. Това ме впечатлява много. Има равноправие ( в примирие ) и разбирателство .

Смятам мъжете Дева за раздаващи критика по недипломатичен начин. Отблъскващ . Жените сме други. И да има критика , поне аз я поднасям с любов и грижа към чувствата на другият.
Сега като се замисля , жените Деви сме си направо мед за партньора (колко скромно , типично за Девите 😃)

А относно Селинджър , за него се знае малко и най-вероятно е излъгал и за рожденната си дата.
Бил е потаен и скрит .
Или е Водолей , или Скорпион.

От известно време общувам с мъж Козирог, мога да говоря с него на всякакви теми ( което за мен е едно от най-важните неща във връзка )
Но , леле , няма такъв егоцентрик и виждам , че има враждебност към жените.

Въпреки прослувата си словоохотливост.
Трудно се разбирам с мъж Близнаци ( с жени да) имам чувството , че говорим на различни езици.

# 632
  • Бургас
Някои Рибоци си умират за семейството. Други се товарят на Кораба-Майка и отлитат в Космоса, а някаква клетя жена стои в дома им и ги чака да се върнат Joy

Къде са старите емотикони...Всичко в едно изречение .

# 633
Някои Рибоци си умират за семейството. Други се товарят на Кораба-Майка и отлитат в Космоса, а някаква клетя жена стои в дома им и ги чака да се върнат Joy
Това Юрий Гагарин ли имаш предвид?Stuck Out Tongue Winking Eye

# 634
Той риба ли е бил?!? 
Мислех, че ще е някои от изначално отдалечените от земята - близнак, везна, водолей.

# 635
Да, на 9 март е роден.

# 636
  • Тра-ла-ла
Това Юрий Гагарин ли имаш предвид?Stuck Out Tongue Winking Eye
Ха-ха. Яко Grinning Усмивката му прилича на Рибочешка. Той поне е полетял с мисия. А хиляди рибоци отлитат неясно къде и защо Joy В техния измислен свят ли, в паралелна реалност ли?! Joy

П.П. И Валентина Терешкова излиза, че е Риби.

# 637
Аз съм жена везни. Не е по темата, ама за мен какво ще кажете?

# 638
  • София
Аз обичам Везни - жени.
Може да се говори с вас на всяка тема.
Привидно изглеждате спокойни, но имате цели и идеали. Малко бунтарки.

# 639
Харесват ми Везните. Приятна компания, спокойни, и на външен вид все симпатични, интелигентни. Жените много обичат да се гласят и контят, парфюми, козметика, бижута, дрехи...

# 640
Везните са супер компания- смях, купон и приказки. Много слънчеви жени. Повечето които познавам са силно екстровертни, енергията им е като фонтан- нон стоп.
Майка ми е Везни, и компанията и беше с още 3 Везни, все музикантки, родени на същата дата. Големи смехове, музика и купони падаха у нас, в техните къщи, по морето и вили. Супер беше.
Припадахме по парфюми заедно, в модата се разминавахме, но то бе естествено. Бях тийн тогава, имахме си свой дрес код. Досега съм консервативен Скорп, не се увличам по трендове. Но гледам по снимките, и виждам, че на 3 съм с "дамска" чанта на разходка.

# 641
  • България
И аз не съм толкова впечатлена от мъжа Скорпион в леглото. При него беше количество преди качество. И, все пак с него ми беше най - хубаво, но чисто и просто много го обичах, затова.

П.С. Наистина обичат някой да ги побутва. Склонни са към използвачество и използване на чуждите ресурси. Не им пречи да ги дундуркат техните до недопустима възраст.
И партньорите им също може да ги дондуркат. Аз така 6 години домашния Скорпион.
И не че не можеше още, но майка му се усети по едно време и го натисна да работи. Grinning
Но за мен по-лошото е сега, когато от около 3 години моите доходи намаляха. Виждам, че той не е безразличен към това. Expressionless
Т.е. в моите очи мъжът Скорпион е много меркантилен.
Добавям и баща си. След повече от двадесет години развод се върна при първата си жена, за да търси някаква торбичка със злато, оставена от дядо ѝ. Разбира се, златото не го чакаше и нашият се прибра при поредната удобна женичка.
  Но това качество е нищо пред недостатъците на Лъв и Близнаци. Confused

# 642
Провокирана от споделеното за Скорпи, ще кажа, че макар и да съм обичала, в момента, в който усетя и полъх на използвачество или стиснатост от някой мъж, независимо зодията, веднага ми пада в очите и вече не е същото отношението ми. Губи уважението ми. Когато бях малка, родителите ми бяха решили да не ме гевезят с подаръци, покупки, жестове..., така ги били посъветвали други хора-роднини, съседки и т. н. вредители, оттам съм чувствителна към хора, които "се пестят" за/към мен и не мога да се влюбя в стиснат за пари и жестове мъж. Аз съм злопаметна и до ден днешен натяквам на майка ми, че е харчела предимно за дома, но недостатъчно  за мен - подаръци, изненади, дрехи, играчки...
Като родител сега често купувам за дъщеря ми, почти няма ден без изненада подарък. Под изненади имам предвид И жестове на внимание, обич, не само материални покупки.

# 643
След повече от двадесет години развод се върна при първата си жена, за да търси някаква торбичка със злато,

OMG,  това звучи като виц, но не от смешните.

Иначе, моето мнение за стиснатите хора, е, че ако не са станали такива, следствие на бедност в детството си, примерно, или внезапна загуба на родителя, който е носил "хляба" у дома, или други трагични и независещи от тях обстоятелства, значи са си най- собикновени егоисти.
Често стиснати и емоционално, стиснати на жестове на внимание, грижа,любов и всичко свързано с раздаване на каквото и било. Това ще са тези, които във връзката ще броят всичко, от оргазмите до кой какво; кога е направил нещо за другия и съответно те ща са винаги "набутаната" страна, защото всяко нещо, което ужасният им партньор е успял да измъкне от стиснатите им душички, за тях, си е чиста проба ограбване. Те ще са и тези, които много държат на "свободата" си, и ще ги е страх от сериозно обвързване, което всъщност си е един най-обикновен, жалък, техен си страх от набутване.
Реших аз, психоаналитик- Акаунт Акаунтински

# 644
  • Пловдив
Този рак, за когото говорих, е най - стиснатия човек в живота ми. Аз по това време останах без работа, той си работеше от къщи. Бяхме на квартира, и цепеше стотинката на две. Известно време нямах никакви доходи и нямаше как да давам моята "половина", тогава побесня, а аз му обясних, че има къде да живея и без да плащам наем. Пушеше ми се, но една цигара не ми даде 😁 не, че му ги исках. Говоря принципно. Да не говорим, че ако се случеше да купи нещо от първа необходимост, буквално очакваше да му целувам краката. Ами купил си паста за зъби и хляб, момче, не си чак такъв герой. Някой ден ии от децата си сигурно ще иска да му благодарят от тук до края на света, за нещата, които той по принцип е длъжен да им осигури. Сега има жена и дете и се надявам с тях да не е така.
Егати, какви гадни спомени ми изкара тази тема. А каква шматка съм била Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт