Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 287
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Еее, то за всички мъже, кажи-речи, трябват нерви, даже и за мен Joy
Виж сега, колко може да е опасен един Скорпи, ами колкото един Овен, Лъв, Телец, Козльо и т. н... А колко може да е читав,... пак колкото тях... Зависи от късмета ти, не знаем на какво "съкровище" си попаднала
Чуя ли Скорпи, се сещам за изострена чувствителност, отмъстителност, тъмни страсти, драми, но и амбиция, успешност,.... Познавам много мил, шеговит, интелигентен, приятен, на ниво  отвсякъде Скорпи, женен за лъвица. Тя го плюе за световно, аз пък го харесвам като човек, нея - не. Съжалявам го, не знам как я търпи, тя се втелясва за всевъзможни неща, маниачка, ама с голямо его е лъвицата, и го мачка...

# 76
..................Съжалявам го, не знам как я търпи, тя се втелясва за всевъзможни неща, маниачка, ама с голямо его е лъвицата, и го мачка...

Това е. Точно това е искал. Доминантна жена, на която да се доказва до откат.
Запълва му липси някакви.

# 77
Той с нисък ръст физически(и това си е някаква липса), душево - приятен, читав човек. Тя е симпатична, а и като сложим самочувствието лъвското_ ето ти катастрофа.
Уинд, дай улики за твоя Скорпи, някакви позиции в натала, нещо друго...

# 78
Гласувах за Козирог, Близнаци и Водолей.

Като един типичен Rак, тези мъже просто не могат да отговорят на моите потребности и затова не ги харесвам.

Това как Водолеят ще си направи соло екскурзия по време на твой личен празник, ето това е право в десетката. Joy Безчувствени кубчета лед, които сякаш нарочно обичат да те нараняват и да са винаги на контра на това, което би било добре за теб като партньор или за връзката ви. Не съм била с Водолей, ама имам някакви наблюдения, имам роднина Водолей. Много обичат да шокират и да правят random неща, без всякаква логика, сякаш отнякъде ги удря тока.. Joy
Разбира се, всичко е много субективно и индивидуално. Жена Стрелец, Овен, Близнаци добре се разбират с мъжа Водолей и взаимно се разпалват, но за мен това просто не би могло да сработи.

Близнаци - почти същото като Водолей. Била съм с Близнаци. Умни, красиви и интересни мъже, но ако усетят че нещата стават сериозни, дават назад, това изобщо не ми харесва. Хем искат да с теб, но ако може без ангажименти и грижа. Постоянно трябва да се дърпаш, за да искат да бъдат с теб. Колкото си по-безчувствена и самостоятелна, толкова по-добре, а на мен тези игри ми омръзват и никак не мога да ги играя.

Козирог - и с такова животно съм била, ами... не.. Скучно, сиво, и отново - кубче лед Joy

Риби и Телец от друга страна поне имат някаква топлинка, въображение.. Мдам, needy раците искаме това Grinning Grinning

# 79
Кои неща ти бодат очите? Толкова ли е трудно да ги признаеш за Богове и да целуваш земята по която ходят??

На мен и след 10 год. брак пак ми е трудно!

# 80
След 15 се претръпва. Grinning

Камея, ми там е ключа от палатката, че омъжената за Скорпито е тя, а не ти. Ако беше обратното песента щеше да е друга.
Скорпион мъж .. не ми го хвали, психари някакви.

# 81
Скрит текст:

Камея, ми там е ключа от палатката, че омъжената за Скорпито е тя, а не ти. Ако беше обратното песента щеше да е друга.
Скорпион мъж .. не ми го хвали, психари някакви.

evencee, не са, трима познавам и тримата са все нахапани, вместо те да хапят. Добри душици са ми. Ама само от тях са ми впечатленията. А, и четирикракото ми приятелче беше от тая зодия, по-добро същество от него не съм срещала. За 15 години как не нахапа поне един двукрак, та да си оправдае зодията. Настъпя го, то отскача. А предишното ми четирикрако водолейче, веднагически ме сграбчваше със зъби за глезена в такъв случай.

# 82

Да ти кажа при нас сякаш с годите става по- зле. Но си признавам, че и аз съм чешит и искам всичко да става по моите виждания. За абсолютно всичко сме на различно мнение.

# 83
За абсолютно всичко сме на различно мнение.
О, чакай .. върни лентата. Мъж Козел на каквото и мнение да си, той ще е на противоположното и туй то. Да се съгласи с някой от раз, ми такъв филм няма.

# 84
Скорпионите са дълбоко подмолни души. Имам много скорпиони в обкръжението си - и мъже, и жени. Като представители на тази зодия харесвам само майка ми и една приятелка. Не знам дали не са по-критични и критикуващи от девите, като скорпионите го правят с цел да те обидят и уязвят, за разлика от девите. Ако аз отвърна с критика на скорпион - станала е война. Не оценяват това, че си открит, не знам кое би ги зарадвало.
Както се казва за всекиго имат "добра дума". Много искат да обсебят човека до себе си и се задълбочават силно във взаимоотношенията си, предполагам с цел пълен контрол.

# 85
Скорпионът става само за леглото. Което е супер, обаче не стига за сериозна връзка.

# 86
Обаче едно *легло* със скорпион стига за цял живот.
Иначе са з@дници.

# 87
Скорпионът става само за леглото. Което е супер, обаче не стига за сериозна връзка.
Според мен е само мит, че скорпионът е най-добрият в леглото, който се носи от век на век и от тема в тема,  не знам защо...  И аз живях дълго с това усещане, но се опроверга с времето. Вярно е, че се стараят много там, но пак не е съвсем без смисъл, напротив. Идеята е да ти влязат под кожата всякак и после да те притежават и тровят по своя си начин, за което всъщност живеят (пресилвам малко, някой да не ми се разсърди).
Старателни и последователни са с всички средства, във всякаква работа. Т.е. и сексът не е само секс при тях.Laughing
Скрит текст:
В леглото са ми харесвали най-много огнени и въздушни.

# 88
Rosita, викаш всичко се прави с умисъл Grinning

# 89
Не съм била със скорпион, но явно ще трябва да опитам. Че то много легенди, много нещо. Но за въздушните за леглото съм съгласна, за това съм ги търпяла. 😂 Че те за друго не стават според мен.

Общи условия

Активация на акаунт