Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 895
  • 755
  •   1
Отговори
# 300
Ако ще и трактор да е, да си трае 😁

# 301
  • София
Аз си мисля, че за отношенията във връзката голяма роля има Венера-та...може би и луната, например.
Моята половинка е Козирог, луната му е в Телец, а Венера- Стрелец. Вижда се от всичко, в нашите отношения. Твърдоглав е и се муси, като слънчевия си знак. МНого години отне да започне да говори при скандалите ни. Години наред просто се намусваше, мълчи и гледа в една точка. Ако не сме заедно-не ми вдига телефона или ми затваря. Ужасно дразнеща персона Sweat Smile  Телецът му влияе да е домошар, да обича да си е вкъщи с нас, да си хапваме нашата храна, да ни е комфортно. Много си се гледа и угажда, а когато реши да е романтичен-така подхожда и към мен. Венерата му в стрелец ми е трудно да я разгадая, по-скоро не го припознавам. Moже би му влияе в причините, поради които мрънка във връзката ни и за семейния живот. 
С годините поомекна, научи се да говори, да слуша. Да, в скандали ако е много бесен и изнервен може да агресира-не говоря за физическо насилие, естествено(самоконтролът там е железен), а за адско викане и много яд, сръдни, разни заричания. Способен е всичко да захвърли в момент на яд.

# 302
Мъж съм и не трябва да коментирам, но имам причина да го направя. Веднъж познах на четири човека поред зодиите, от първия път! Има нещо вярно в тия неща. Ще споделя мнението си за приятели и познати, които са ме оставили с впечатление. ОВЕН( трима) - Тези хора са началници! Пред очите ми са се сменяли шефове на работно място, трима души и все ОВЕН! Хитлер също е бил този знак!!!
Властни и безкомпромисни мъже, които са "прави" за всичко и не проявяват толерантност и търпимост. Гледат си право напред и не приемат съвети. Трудни характери, стават за определени жени. СТРЕЛЕЦ(двама) - Тежки интересчии и много заядливи. От всичко гледат да има извлечена изгода. Дори се чудя, какви бащи могат да бъдат.. Sad Гледат ползата от всичко, дори и от връзките с жените.
ВОДОЛЕЙ(трима) - Може много да си лафиш с тях, готини са, но са въздухари. Нямат твърди принципи и можеш да очакваш и предателство. Летят в облаците.
БЛИЗНАЦИ(четирима) - Много плямпат и са всезнайковци, но стават за компания. Но и тях бих причислил към въздухарите.
ДЕВА(четирима) - мъже с типичният женски характер. Искат да бъдат по-готини от другите мъже, мрънкачи, изискващи.. кофти хора.
ВЕЗНИ(един) - наблюденията са ми само върху един, ама отговаря на всеобщата преценка. Балансират и много не изказват мнения, но си имат. Изглеждат ми безлични.
Телец(двама) - консервативни и твърди реалисти. Не умеят да се забавляват. Имат очи повече за негативното и провалите. Доста от тях имат догматични разбирания.
Скорпиони, раци, риби, лъвове, козирози са добри и не са ме дразнили.

# 303
# 304

Аз съм Козирог. Не бих искал да коментирам своята зодия, защото няма да звучи обективно. Но имам наблюдение за моят знак - сериозни и амбициозни. Няма нищо вярно в това, че били дървари и типични Балканци. Едни от най сериозните мъже и си имат много здрави връзки, и добре си показват чувствата. И като цяло земните и водните знаци са за предпочитане пред огнени и въздушни, нищо че критикувах Дева и Телец

# 305
Прав си-не може да си обективен 😀

# 306
Изобщоооо прав си, ама друг път 😆

# 307
  • here and now
Хитлер е бил телец, останалото не го четох. Сигурно е вярно колкото това.
Ти лъв ли си?

# 308
Написал си е, че е Козирог.

# 309
  • София/Севлиево
М,не,Хитлер е чист Овен...На най-добрата ми приятелка баща ѝ е роден на същия ден и като бяхме деца много не се разбираха и тя все ми казваше,че бил същински Хитлер...И че по-гадни мъже от овните нямало...

# 310
  • Тра-ла-ла
Наистина според натален калкулатор Хитлер е Телец. Въпреки, че 20 април се води уж към Овен. Погледнах му постната карта...мамас миас. Няма случайни неща Scream
Слънце, Венера, Марс - Телец
Луна, Юпитер - Козирог
Меркурий - Овен. Единствената му вода е Хирон и Северния възел в Рак...демек Южен възел в Козирог Bowtie
Скрит текст:

# 311
И на мен ми е типичния мъж Овен, Хитлер, на първо място ми е психопат де.
Но познавайки няколко овньовци; Ходенето му, стойката, речите му, аурата, безумната агресия, трагичният му личен живот (жените му),типични са ми за Овенската натура. 
 И  от друга страна, ценител на изкуството, музиката, кученцата, природата твърдоглав, инатлив, неможещ да види цялостната картинка заради плановете в главата си....Което го води до крахът му.
Явно е ужасна дата за раждане неговата.

# 312
  • Тра-ла-ла
Волен Сидеров. Овен. 19 април Joy

# 313
Те си приличат! 😂😂

# 314
Като цяло казват, че не е хубаво да си роден на границата между две зодии. Трудна съдба имали такива хора. Познавам мъж, роден през нощта между 20 и 21 януари. И той цял живот не знае козирог ли е, водолей ли е, но има много особен живот. Успешен е в кариерата си, но само той си знае какво му е коствало. Няколко пъти се е налагало да започва от нулата. Личният му живот пък е един от най-драматичните, за които съм чувала. Пък иначе свестен, кротък човек. Същата работа и с един рак на 22 юли, демек - почти лъв, много житейски обрати и предизвикателства, много нещо.

И за да не е спам - много ме нервира един водолей напоследък. Припомних си защо не ги харесвам и тях. Дървен философ, говори много, клюкарства, никакво чувство за хумор, никаква тактичност и голяма доза самочувствие. Доста кофти качества накуп.

Общи условия

Активация на акаунт