Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 885
  • 755
  •   1
Отговори
# 330
Поне при мен - не влияе (зодията на моя човек убедително води в класацията за най-кошмарна - Дева и ако бях с по-слаба психика, можеше жестоко да се депресирам). Аз съм тук за забавление и едва наскоро разбрах, че наистина има много хора, които приемат нещата сериозно.

# 331
Комплиментите му ми звучат като констатации и съвсем делово:  "Роклята е подходяща/или с интересен цвят!" "Организирана си!", "Точна си". Знам, че му костват много тези думи, сигурно ги казва, защото знае, че трябва да се направи комплимент, а още етапът е начален. Но много дървено се получава . Той закъсня , но да се извини - не! Критиките също звучат като констатации: "Нямам телефонно обаждане от теб!", "Не искаш да дойдеш с мен!" и т.н. Общо взето нищо не подлежи на обсъждане. Организацията на вижданията в повечето случаи е също без обсъждане. "Реших къде ще ходим..".
Джулая, звучи ли ти познато това, което описах, или твоят модел е различен? Simple Smile
За Джулая - не знам, но се припокрива с Козела, за който писах малко по-нагоре. Същото поведение.Grinning
В някои отношения може да се припокриват - може би в моменти на гняв, но овньо е много по-експанзивен, по-идеен, силен екстроверт, както всички огнени, не те подтиска така, както козелът. И двамата са особняци, но по различен начин, а и двамата имат общи черти с другия рогат - телеца, най-вече по неумението за изразяване на чувствата и липсата на емоционална интелигентност. Лъвът може да е много помпозен, арогантен и надут, но може и да прояви силно съчувствие, да се разплаче с тебе, докато при тези тримата рогати - трудно, много трудно.

# 332
  • Тра-ла-ла
Порових из нета за диктатори. То било пълно с всякакви много и малко известни. Най-много диктатори (респективно убийци) има сред Телци, Деви, Стрелци и Водолеи. По-малко сред Лъвове, Козирози и Овни. Бях направила и примерен списък, но ми заби нета и всичко отиде на кино. Rolling Eyes

Защо диктаторите се раждат в края на април
https://www.168chasa.bg/amp/7406886

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 21:27 от Джулая

# 333
В някои отношения може да се припокриват - може би в моменти на гняв, но овньо е много по-експанзивен, по-идеен, силен екстроверт, както всички огнени, не те подтиска така, както козелът.
На овните поне бързо им минава. Лесно се палят и лесно гаснат.

# 334
  • София/Севлиево
По принцип когато се запознавам с някой-независимо дали мъж,или жена,едно от първите неща,които си казваме,е зодията...

# 335
дами, на кой етап от запознанството си с един мъж, се информирате коя зодия е?
и зодията му определя ли дали ще приемете или откажете среща?

Никога не питам за зодия. Разбирам в последствие, доста по-късно.  Зодията не определя решенията ми на никой етап.
Ако ми къса нервите и не мога да го изтърпя и 5 минути излиза че е Стрелец, било то българин, чех, руснак, или англоговорящ.
Ако избухне привличане е Козирог (4 нации) или Дева. Светкавични приятелства с водни знаци.
Другите не оставят съществени следи.
Естествено, че познавам и много скучни и дразнещи хора от горните знаци, но и най-прекрасните са пак от тях.
Има и скучни, невзрачни Козирози, и зли психо Раци, Скорпита и Риби.

Дори приятелките ми са от една зодия. Най-близките ми 3 за последните 12 години са Близнаци, от 3 различни държави и 3 различни култури.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 17:15 от Deziderata

# 336
  • Тра-ла-ла
дами, на кой етап от запознанството си с един мъж, се информирате коя зодия е?
и зодията му определя ли дали ще приемете или откажете среща?
Зависи от случая. По-разтропаните хора ги питам, защото знам, че няма да започнат да държат пламенни речи кви са тия глупости или да ме гледат като луда. Често и самите те си казват зодията и могат да говорят по темата. За други подпитвам приятели или гледам от ФБ профила. А на някои хора отма им личи зодията или поне дали са огнени, водни и т.н.

Не се настройвам предварително според зодията. Но да кажем, че знам от почти всяка какво да очаквам. И ако видя няколко от девиациите още в началото - вече ми е ясно какво да очаквам и дали си струва инвестиция във времето. Разбира се предпочитам приятните изненади, които да променят мнението ми за дадена зодия, но не винаги става така. Когато човек има по-богата база данни хора-зодии, набавени от гаджета, приятели, познати, колеги....е доста по-лесно да се разцъка един нов образ.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 17:57 от Джулая

# 337
всичките ми най-близки приятели (мъже и жени) нямат един с един съвпадение в зодията
измежду роднините имам, но те не са избор, за това пък съвпаденията са много забавни
за зодии се "научих" да говоря от четене в бг-мамма - дори знам зодиите на хора от форума, които никога не съм виждала, а на реални познати - не

# 338
  • София

за зодии се "научих" да говоря от четене в бг-мамма - дори знам зодиите на хора от форума, които никога не съм виждала, а на реални познати - не
Това е добре. Simple Smile Тамън да преценяваш кой, какъв г@з е, пречупено през зодията и да си подготвена. Laughing

# 339
  • Бургас
Преди не ми е било важно, но сега държа да знам.Знанието ми помага да бъда по-толерантна и да проявявам повече разбиране към подбудите на хората, а и ми е хоби и така си прави собствени наблюдения.

# 340
Относно Мъжете Дева - като жена Дева съм почти напълно сигурна, че само ние можем да си търпим мъжете. Най-добрият ми приятел е Дева и никоя зодия не успя да го изтърпи, а за мен е безобиден за връзка наистина, пълна идилия с отношенията и за нищо не е мрънкал от както го познавам, на еднакви години сме и двамата и се познаваме от 5-ти клас. Да добавя, че аз съм Дева с много влияние на Скорпион и Рак, но Скорпиото е повече.

# 341
  • Тра-ла-ла
овньо...козелът. И двамата са особняци, но по различен начин, а и двамата имат общи черти с другия рогат - телеца, най-вече по неумението за изразяване на чувствата и липсата на емоционална интелигентност.
Да, тези 3-мата трудно създават интимност с партньорката. И под интимност нямам предвид секс, а какво да я правят тази жена след секса Joy Все едно се опитват да контактуват с извънземна. Тя им говори нещо, а те не я разбират какво им казва, защо се държи така, какво иска Joy Joy Joy От трите зодии Овенът ми идва най-малко ку́рав и су́рав. Все пак има живец в него, чувство за хумор, доброта, позитивизъм.

Много ми е странно  кавалерстването на Овните. Кавалери са, но сякаш го правят, без да го искат вътрешно.  Комплиментите му ми звучат като констатации и съвсем делово. Но много дървено се получава .
Сите рогати са такива. От нивото на емоционалната интелигентност е. Не им идва отвътре да правят комплименти, да избират/правят подаръци. Сякаш са наизустили някакви базови мъжки поведения и после копи/пейст. В повечето случаи правят неща, защото ги очакваш от тях. Но те не ги чувстват и изживяват. Забелязала съм и че не се вълнуват от празници, когато те получават подаръци и комплименти...

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 01:13 от Джулая

# 342
Замислих се сега, че имам четирима познати мъже Дева. Единият младо момче - обратен, мил, тих, скромен, типично женски настроен. С друг съм работела навремето, много несериозен, едва да го накараш да свърши нещо и залисва всички. Трябва да е центъра на вниманието той, не някаква си работа, дето днеска е тук, утре го няма .. за разлика от нас останалите. Третият не го познавам дотолкова, но има нещо фюрерско съдейки по поведението във фейсбук. С четвъртия обаче сме добри приятели, близки. Добричък е, организатор, водач. Изобщо с него може си полегнеш блажено на дивана и да знаеш, че всичко сам ще свърши без да те занимава. Ама се радвам че не ми е в къщата. Толкова нещастия съм претърпяла от мъж Дева, че съм винаги нащрек, защото им знам трансформациите. Девата никаква дева не е, направо си е спящ Звяр.

# 343
  • На топло в неговото сърце.
Волен Сидеров. Овен. 19 април Joy
Имам колежка родена на същата дата-едно към едно по психоза!)

# 344
Evencee, ако не е много нахално, би ли разказала малко за тази Дева с гадостите?

Общи условия

Активация на акаунт