Най-гадната зодия за мъж! - 2

• 28 877
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Sladur4e,и аз съм Телец, ама не съм много по емоциите, по-сдържана съм. И аз живея с Дева, е той е бетон-може вътрешно да реве, но никога, никога не го показва, лицето е желязно. Което ме дразни адски много.

# 376
Sladur4e,и аз съм Телец, ама не съм много по емоциите, по-сдържана съм. И аз живея с Дева, е той е бетон-може вътрешно да реве, но никога, никога не го показва, лицето е желязно. Което ме дразни адски много.
[/quote
Априлски или майски телец?Това си е важно 😁
Моят пък много емоционален,чак ме влудява понякога,добре че си го управлявам,че да му е ок настроението 😁

# 377
Същото нещо, проверки, и следене, съм виждала от овньовци и лъвчета, и един, за когото съм разказвала вече, на приятелката ми, скорпионка, бившо гадже, който май беше риба, или поне толкова побъркан.
Лично аз,  имах преди 230 години, едно гадже, лъв, живеех с още две момичета, и имахме килер, пълен с боклуци на всяка една от нас, че той,  с влизането си, от вратата, отиваше и отваряше килера, да не се крие някой там??
 Много болен човек, а аз, бавнозагряваща, както винаги, не схващам какво търси, все си мислех, че търси да яде. Приятелка, скорпионка, ми обясни, че човекът е луд, и ревнив, и търси някой скрит в нашия килер за боклуци. Scream
 Аз много се смях, но права беше, не го изтърпях дълго, защото спря да ми е смешно. И един, същия такъв, овньо, бреййй, седяла съм в една зима, студена, на улицата пред 100 човека, да му се обяснявам, ненужно, за абсолютна глупост....Ама, младост, никой не е виновен.И пак,  една приятелка, скорпионка, 😂😂 ми даваше акъл в същото време, какво да направя и кажа, че овньо да ми прости.
Иначе, и за другата ми приятелка,  рибичка Cupid, винаги ще твърдя, че от нея по-ревнив мъж не съм срещала. 😂😂 Но й мина де, това са стари неща. Но все така,  всичко я наранява, страда, нещастна е, никой не я разбира, голяма драма си е. В същото време подмолства и истерясва на всеки четен ден.

# 378
Сладурче, априлски съм. Но съм много ревнива.

# 379
Сладурче, априлски съм. Но съм много ревнива.
Аз съм майски,ама съм си луда

# 380
..имах преди 230 години, едно гадже, лъв... И един, същия такъв, овньо
Какво да ти кажа. Моят е лъв с асцендент овен. Dizzy Face Обаче, аз също съм много ревнива и явно сме се намерили. Познаваме си се и не си даваме поводи.

# 381
Ревнив мъж .. най-много да го очистя забързо, че да не се мъчи. Въпреки, че съм огнена, но с Венера в Козирог и мъж Козирог никаква ревност не произлиза, двупосочно. С ревнивци не вирея, доказано през годините, вбесяващо е и не толерирам.

# 382
Най- много ме е ревнувал един скорпион, при тях е болест.
Лъвовете също ревнуват, но при тях няма драма, каквато има при скорпитата и изобщо при водните, които са най - ревнивите, поне според мен. Ревност + драма = на катастрофа.

# 383
Скорпитата са ревниви, да, но те са си психари, така или иначе. Овните също ревнуват, Девите-също. Това са моите наблюдения.

# 384
  • София
И раците са ревниви.

# 385
  • София
Зависи. Тия дет познавам, не са. Simple Smile

# 386
Да, нали са водни.
Овните май не го показват много? Живях 8 години с такъв рогат, но не усетих ревност, чак когато се развеждахме - имаше голяма доза.

# 387
  • София
Овните са може би една от най-изневеряващите зодии, поне сред познатите ми мъже, а в същото време бият тъпана на перфектното семейство. За ревност не знам.
Телците са страшно ревниви.
Близнаците пък обичат да предизвикват ревност.

# 388
  • Тра-ла-ла
Овните май не го показват много? Живях 8 години с такъв рогат, но не усетих ревност, чак когато се развеждахме - имаше голяма доза.
Мисля, че при някои огнени и земни зодии е по-скоро его и собственическо чувство. Как така може да се намери някой по-по-най от тях и да ги катурне от пиедестала, на който сами са се възкачили...в собствените си очи. И някаква жена да им подкопава самочувствието и здравата земя под краката?! Да ги "прави" на маймуни?! Абсурд Joy

Овенът за сега не виждам да ме ревнува. Но дали...при условие, че знае, че имам най-добър приятел мъж (познават се) и съм в добри взаимоотношения с някои бивши Joy Но Овньо пораства с 10 см когато някой му каже колко съм забавна/красива/интелигентна Joy Ъф корс той не припка веднага да ми се хвали, но в контекста на други разговори го вметва. Bowtie

С Близнаци ми беше най-спокойната връзка. Имах точно 1 грам съмнение веднъж и като проверих - си бих 2 шамара образно казано.Joy Никакви поводи не ми е давал и не беше от палавите флиртаджии от зодията.

# 389
Да, овньо е прекалено арогантен и самоуверен, за да допусне ревността да го завладее. Това е за слабаците - си мисли той. Да направи комплиментт не му е необходимо, защото  и това е за другите, той не може така да се лигави😁 Но много обича да го чешат между  рогата, не съм убедена колко вярва, но леко се размеква...
Лъвът не е толкова арогантен, но не носи и овнешката самоувереност, все можеш да се разбереш с него, не е такава дървена глава. Но не е чак толкова силен, мрънка на моменти. Всички мъже мрънкат, но не очаквах това от царя на животните😁

Последна редакция: вт, 31 мар 2020, 01:00 от Rosita

Общи условия

Активация на акаунт