Какъв крем за лице използвате? – 17

• 79 104
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново

Какво ще ми препоръчат по-вещите? (Леко суха кожа, чувствителна, с първи признаци на стареене).
Благодаря предварително!!! bouquet

Нукс, новата му текстура на 50 фактор е още по-хубава.Чудесен е и за хора, които са предразположени към пигментации.

# 631
Не съмм доволна нито от Нюкс, Апивита и Корес.
Апивита съм си поръчвала едно време слънцезащитен, след многото хвалби тук във форума. Ужасен беше - първо най-светлия цвят ми беше тъмен (те гъркините са си черни и явно е правено за тяхния си пазар), второ - се разнасяше ужасно трудно, трето - поръчка до отвъд океана ми излезе колкото крем на Кларинс примерно. Нюкс - пак повлияна от форума - околочен - ами нищо особено. Поне не беше скъп. Корес - същата работа. Нищо особено че да си заслужава усилията.
Сега отварям един на Алдженист, пак поради прочетено във форума. Иначе съм си набелязала
SUNDAY RILEY.

# 632
Понеже ползвам Алдженист и съм ги хвалила във форума да поясня, че имат много хубави и не чак толкова хубави кремове за очи и за капак има значение и кожата и съществуващия проблем какви са Simple Smile Но като цяло е много приятен бранд за бяла козметика.

# 633
На алдженист колагеновият серум много ми харесва (въпреки дискусиите има ли смисъл да се ползват продукти с колаген), но кожата ми след него е тоолкова мека, само цената ме спира да не го поддържам винаги в наличност 😄

# 634
Козметика на Апивита за лице опитах след препоръки тук. Наистина маските им са много приятни! Сега ползвам и техен хидратиращ крем - Aqua Beelitious - много лек, попива бързо, не стои лепкаво, което за лятото е супер. Усещам кожата си добре с него и засега доста ми допада. А от много години ползвам само техните балсами за устни.

Не съм ползвала козметика на Коррес, защото не ми харесва съставът им. Още повече че се рекламира като залагаща на натуралното, макар и да не е био.

Големи сте подстрекателки! Взех си концентрата на Юриаж, нямам търпение да пробвам и маската за сън.
Скрит текст:

# 635
Да, всяка марка има добри и недотам добри проукти и не е добре да генерализираме така.
Признавам, че слънцезащита на Апивита не съм ползвала. Доволна съм конкретно от крема за лице със стволови клетки от портокал, шампоана за коса за блясък с портокал, повечето маски (тези с грозде купувам по-рядко -  идват ми леко сухи и тегави). Балсамът за устни с мед ползвам също.

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 14:37 от Light Beam

# 636
Аз взех нощен и дневен Юсерин, допадат ми, макар освен тях и Апивита други анти-ейдж да не съм пробвала. Нюкс не знам дали да пробвам, кожата ми е по-скоро мазна. Целта ми е поддръжка, фактор за дневния и хубав аромат, разбира се.

# 637
  • Бургас
На мен кремовете на Нюкс много ми допадат и се сработват перфектно с кожата ми.Трябва да видя този техен слънцезащитен.Един от любимите ми техни дневни кремове си оставa Nirvanesque.Няма такава подхранена, перфектно хидратирана и мека кожа след него.Към него бих прибавила единствено Shiseido Bio performance, който ползвам и лятото и не ми е тежък.Кожата става разкошна с него, направо се разтапя в нея ароматът му е така луксозен, изчезнаха всички сухи зони с които понякога имам проблем, тенът е избистрен. Обожавам този крем и мекотата оставаща след него и категорично ми е най- любимия до момента! На есен ще го подновя и за мен напълно си оправдава цената от около 195лв. в оторизирани магазини, в нета е по- евтин

# 638
  • Sofia
Да, този на шисейдо наистина е страхотен! Трябва пак да си взема.

# 639
За колко време го изразходваш ?

# 640
  • Бургас
Около 5 месеца, текстурата му е плътна.

# 641
  • Sofia
Аз не съм критерий, въртя няколко едновременно според моментната нужда на кожата,  а по-често изобщо не слагам крем. Blush

# 642
Аз слагам дневен и нощен, и серуми, но никога не мога да кажа за колко време ми стигат, защото винаги ползвам няколко едновременно. Нещо от сорта на 3 месеца, да кажем ....

# 643
Към него бих прибавила единствено Shiseido Bio performance, който ползвам и лятото и не ми е тежък.Кожата става разкошна с него, направо се разтапя в нея ароматът му е така луксозен, изчезнаха всички сухи зони с които понякога имам проблем, тенът е избистрен. Обожавам този крем и мекотата оставаща след него и категорично ми е най- любимия до момента! На есен ще го подновя и за мен напълно си оправдава цената от около 195лв. в оторизирани магазини, в нета е по- евтин
И аз го харесвам! Постът ме подсети, че имам и една мини опаковка от него, която си чака реда!

# 644
Момичета, на Clarins загледах крема RE Boost : https://douglas.bg/clarins-my-clarins-re-boost-refreshing-hydrating-cream-049826
Не откривам мнения за него, предполагам, че е сравнително нов, някой ползвал ли го е?
Bright Crystal, кремът на Shiseido подходящ ли е за летните месеци или е по-скоро за есен - зима?
Благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт