Какъв крем за лице използвате? – 17

• 79 107
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Аз, зиме- лете, ги държа в шкаф в банята. Най ми е удобно там, като се изкъпя или мия лицето, веднага да ми е под ръка крема Wink

# 616
Аз имам едно рафтче на вратата на хладилника само с кремове, серуми и маски  Grinning

# 617
Кремове, козметика, парфюми не трябва да стоят в банята. Влагата ги поврежда! Наю-добре е да се дъжат на тъмно и хладно.

# 618
Зимните ми кремове и маски изчакват да им дойде времето задължително в хладилник. Тези, които ползвам сега не са в хладилник ,но е хладно у дома. Въпреки това два крема ми се пресякаха преди гоини през лятото.

На мен сега ми свършва хидратиращия крем на Ланкастър за мазна кожа, който мажа преди ББ то и понеже не го намирам съм в ччуденка дали да не взема Ефекал Дуото на Ла Рош. Едни червенинии ми избиха по лицето, без да са пъпки, само зачервени петънца леко грапави на допир. Подозирам ББ то и мат пудрата.

# 619
Аз имам едно рафтче на вратата на хладилника само с кремове, серуми и маски  Grinning
И аз така Grin Околоочните и някои серуми ми действат по-добре, когато са студени. Кремовете за лице не са в хладилника, защото нямам място.
За плажа - слагам си обичайните серум и крем - нетониран, отгоре слънцезащита, която подновявам периодично. Но, аз и рядко стоя на плажа повече от 2 - 2,5 часа, при това сутрин и по-късно вечер.

# 620
Хидромагнет крем на Др. Дерм и слънцезащитен на същата марка.

# 621
  • Sofia
NiaV дали ще е добре на комбинирана кожа, според теб? (знам, че ти си със суха). Мазнее ли? Флуид или крем е?
Поприключвам моя флуид показан по-нагоре и бих го пробвала този. Заинтригува ме.

Аз съм със суха кожа и Sunsimed ми е стегнат, суховат, оставя и бяла следа. Като нанасяне и усещане на кожата е като крем здраве.  Поне няма мазно запечатващо усещане, кожата диша и с него.

# 622
Момичета, извинете ме ако въпроса ми е не е точно за тази тема, но в "Слънцезащита" имам чувството, че влизат много по-малко хора.
Някой ползвал ли е слънцезащитния крем на Nuxe: https://sanita.bg/kozmetika/nuxe-kozmetika/sl-ntsezashtita-3794/ … luid-spf50-50-ml/
Днес го тествах върху ръката, нямат тестери, на мирис ми хареса, но не можах да разбера дали прави лек филм или така се получи, защото преди по-малко от половин час си бях сложила крем за ръце.
И слънцезащитния тониран на Avene ми препоръчаха в същата аптека, за него мисля, че има доволни дами. Искам да ползвам само 1 продукт: дневен крем с фактор, който да овлажнява и предпазва от слънце. Ако има антиейджинг още по-добре Simple Smile
Какво ще ми препоръчат по-вещите? (Леко суха кожа, чувствителна, с първи признаци на стареене).
Благодаря предварително!!! bouquet

# 623
Някой ползвал ли е продукти на Корес ? Бих помолила за мнение, благодаря.

# 624
Аз ползвам крема на Nuxe и много ми харесва. Ухае ми дълго на луксозно. Със суха кожа съм и го чувствам добре. Другия на Avene не съм го ползвала.

Момичета, извинете ме ако въпроса ми е не е точно за тази тема, но в "Слънцезащита" имам чувството, че влизат много по-малко хора.
Някой ползвал ли е слънцезащитния крем на Nuxe: https://sanita.bg/kozmetika/nuxe-kozmetika/sl-ntsezashtita-3794/ … luid-spf50-50-ml/
Днес го тествах върху ръката, нямат тестери, на мирис ми хареса, но не можах да разбера дали прави лек филм или така се получи, защото преди по-малко от половин час си бях сложила крем за ръце.
И слънцезащитния тониран на Avene ми препоръчаха в същата аптека, за него мисля, че има доволни дами. Искам да ползвам само 1 продукт: дневен крем с фактор, който да овлажнява и предпазва от слънце. Ако има антиейджинг още по-добре Simple Smile
Какво ще ми препоръчат по-вещите? (Леко суха кожа, чувствителна, с първи признаци на стареене).
Благодаря предварително!!! bouquet

# 625
  • София
Някой ползвал ли е продукти на Корес ? Бих помолила за мнение, благодаря.

Аз, за лице с кисело мляко и фактор 30. Много съм доволна. С 40+ съм кожа, смесена.

# 626
Аз ползвах преди година, много ми ги препоръчваха..не съм доволна, изхабих си чинно серията , никакъв шанс тази марка няма при мен!
п.с. суха кожа съм

# 627
pinko, какво точно не ти допадна в кремовете? Питам, защото се чудя дали да си взема от техните кремове.

# 628
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нищо лошо не мога да кажа за Korres.Всичко тяхно ми харесва,но последните месеци чета само хубави мнения за Апивита(пак гръцка марка) и на този етап,поне аз,бих инвестирала интереса си в Апивита.Между другото сега видях,че имат доставка и до Щатите срещи $15 доставка и естествено цени като за американски пазар.Съмнявам се,че в България крем за лице струва $45,което е колко...80-90 лв?!

Иначе неотворени кремове държа в хладилника,а тези,които ползвам вмомента стоят в банята ми.

# 629
Между Апивита и Корес, предпочитам първите. Корес за първи път ми ги препоръчаха в аптеки в Гърция като уж по-добри от Апивита или просто, защото нямаха точно това, което търсех.
Купувала съм серията им с черен бор - изразходих, но няма да повторя, защото не ме впечатли с нищо. Ефект не видях.  Серията с вит. С - дива роза/шипка купих и не можах да ползвам, защото изобщо не ми допадна - неприятна миризма и консистенция, неприятен кир ефект. Тонирана слънцезащита също имам - и нея не харесвам. Стои неравномерно и мазно дори на моята суха кожа. Серумът за лице с шафран не е лош, но и него не съм повтаряла.
Кремовете за лице, маските Yellow Heart и шампоаните на Апивита ми харесват повече.

Общи условия

Активация на акаунт