Какъв крем за лице използвате? – 17

• 77 920
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
За мазна кожа хидратацията е подходяща.

# 76
Всеки продукт с хиалуроновата киселина като основна съставка  ми прави кир ефект и ми се отразява зле на кожата.
Не виждам особена логика - всеки тип кожа се нуждае от хидратация, но при мен се получава нещо подобно.
Кожата на лицето ми е в състояние да попие 5-6 продукта, наслоени един върху друг - есенция, серум, крем, слънцезащита, база и ФДТ. Един прост хидратиращ крем обаче - не ще, дори само след серум. Опитам ли да сложа и слънцезащита, всичко се свлича, дори да съм чакала 10 мин. преди всеки следващ продукт.

# 77
Привършвам колагеновия серум "Биотен Мултиколаген".  Намалението в "Кауфланд" още ли е в сила?
Чудя се дали да го подновя или да пробвам нещо друго. Очаквам предложения за някой хубав серум с колаген.

Относно серумите - колаген и хиалурон, има ли някакви различия в действието им?
 Не съм много наясно, затова се старая да ги редувам - сутрин и вечер. Веднъж имах неприятно кожно раздразнение от Хиалурон 3Д на "Биотен"  и определено няма да го повторя.

Застоява ми един околоочен серум на Ревюел с хиалурон и ботокс ефект.   Чудя се дали не мога да го ползвам за цялото лице. Доста бавно се изразходва, а и за тази зона никога не оставам с един продукт Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
Станала съм виртуоз в схемите - кое, кога и как да ползвам, за да не отиват на вятъра Simple Smile

# 78
Симпатикония, да, можеш, околоочния серум на Ревюел аз го ползвам на цяло лице, че инак не виждам кога ще му видя дъното на шишенцето, ако го ползвам само в околоочната зона. Аз и околоочни кремове доизмазвам на цяло лице, особено лятото, когато кожата ми не се засушава.

Оле, да ви кажа, тоя крем Дева с вит. С и про ретинол, богата формула, е супер. Много съм доволна, че си го взех. Мазничък е, с богата текстура, но е един такъв пухкав и кадифен, много приятен като усещане. Кожата ми се чувства добре с вит. С и направо светва. Ползвам го вечер в комбинация с витаминните ми серуми и серума на Балеа, които редувам в момента.

# 79
А аз да се оплача, че нещо се опъпчих... Някакви подкожни релефни пъпчици. И кожата ми вече от 2 дни е леко раздразнена. Все се заричам, че няма да включвам различни продукти едновременно. Сега по пътя на изключването, ще трябва да разследвам КОЙ Е ВИНОВНИКЪТ Simple Smile

Като се замисля, напоследък съм включила допълнително само това - олиото на Нивеа за чувствителна кожа, розова вода на Роза Импекс, серум и капсули с "Витамин С", както и доста видове от капсулите на Балеа (от тях само тези с Q10 май не съм пробвала досега). 

От розова вода съм реагирала и друг път - доста отдавна беше, но пак се престраших да я ползвам. Надявам се да е от нея.

Докато  се успокоят нещата, ще ползвам само сигурни неща.

# 80
  • При децата ми
А аз да се оплача, че нещо се опъпчих... Някакви подкожни релефни пъпчици. И кожата ми вече от 2 дни е леко раздразнена. Все се заричам, че няма да включвам различни продукти едновременно. Сега по пътя на изключването, ще трябва да разследвам КОЙ Е ВИНОВНИКЪТ Simple Smile

Като се замисля, напоследък съм включила допълнително само това - олиото на Нивеа за чувствителна кожа, розова вода на Роза Импекс, серум и капсули с "Витамин С", както и доста видове от капсулите на Балеа (от тях само тези с Q10 май не съм пробвала досега). 

От розова вода съм реагирала и друг път - доста отдавна беше, но пак се престраших да я ползвам. Надявам се да е от нея.

Докато  се успокоят нещата, ще ползвам само сигурни неща.

simpatikonia, от кои капсули на "Балеа" си най-доволна? Кои са най-подходящи са нормална към суха кожа?

# 81
Хриспа, не съм Симпатикония, но, ако търсиш по малко мазни капсулки, тия сините на Балея, хидратиращите са чудни. Те мисля бяха комбинирани за лице и очи и тия беличките околоочните също са по леко мазнички и те са супер. После по мазност се нареждат оранжевите с вит. С (любимите ми) и след това следват най мазните - златните, кафяво-червеникавите и нощните.

# 82
  • При децата ми
Джасте, благодаря! Търся хидратация да, и антиейдж също.

# 83
  • София
Аз съм най-доволна от лилавите (нощни май се водят). Много са мазни като се нанесат, но на сутринта всичко е попило, няма грам мазнина, кожата е мека. А съм със смесена към мазна кожа.
Жълтите са по-малко мазни.

# 84
Толкова много положителни отзиви за Балея има, а на мен изобщо не ми понася тяхнатя козметика на лицето. Ползвах различни маски и така ми дразнят, че съм се отказала вече. Явно не са моята козметика.

Да ви попитам - какво ще ми препоръчате в борба с дехидратацията на лицето?

И имате ли отзиви за тези два крема:

# 85
  • Велико Търново
В момента съм с доста неща от Естедерм, писах някъде по-напред в темата, доволна съм как се чувства и изглежда кожата ми. Със суха кожа съм, попива бързо и отпуска много добре. От Естедерм, обаче ми се струва по-добре Еau celluraire creme hydratante, аз този го използвам с един реструктуриращ серум.

Сераве крема ми е средна хубост.Цена-качество идеално, добре хидратира кожата на тялото,  плътен е , но не мазнее. Бих си мазала тялото с него вечер след баня.

# 86
Здравейте,

Купих си ежедневна слънцезащита на Bioderma - Photoderm.
Определено не е моят продукт, ако някой има нужда може да ми пише на лично.

# 87
Толкова много положителни отзиви за Балея има, а на мен изобщо не ми понася тяхнатя козметика на лицето. Ползвах различни маски и така ми дразнят, че съм се отказала вече. Явно не са моята козметика.

И аз изобщо не ги харесвам маските на Balea, първото че са силно парфюмирани и второто имам чувството че ми действат изсушавали на лицето. Не ми е комфортно след тяхната употреба Sad

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 14:09 от bubanka

# 88
  • София...........
Здравейте Simple Smile
В дилема съм между 4 дневни крема за лице, моля за коментар и съвет.
На 48 г. съм със смесена кожа почти без бръчки, само мимически.
Последната една година редувах Galenic Secret D'Excellence La Crème и Galénic Diffuseur de Beauté.

Сега се чудя между:

Благодаря Flowers Hibiscus

# 89
Здравейте,
В момента използвам Vichy Aqualia Thermal, като го редувам с Clinique Moisture Surge 72-Hours, серум ползвам на Bioten hialuronic gold.

Общи условия

Активация на акаунт