Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 55 411
  • 779
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Аз стигнах до килимите. Но нещо не мога да харесам. Искам по-плътен, за да го използваме и като изолация. Но ми се иска да не е найлонов, а памучен или вълнен. В краен случай ще купя изкуствен, ако наистина е двойно по-евтин от вълнен. Но не мога да се ориентирам онлайн как да разбера колко е дебел? Нещо в нишките, ако ги пише?
Ако препоръчате сайт или магазин ще съм благодарна.

# 421
Здравейте трябва да избирам цветовете за нов апартамент обаче още не сме избрали мебелите и се чудя как да действам. Вие кога избирате цветовете след като е готова кухнята и мебелите или преди това. Някак ми се иска да боядисаме преди да се сложат вратите и паркета обаче в темата с интериорната дизайнерка тя съветва избирането на стените на края. Интересно ми е да чуя вашите стратегии как да подходя и особено в тази обстановка когато не мога много да ходя и избирам цветове. Спряла съм се на Caparol някой ако има мнение за тях и кои техен латекс препоръчва че са поне 10 вида ще ми е много от полза.

# 422
Здравейте трябва да избирам цветовете за нов апартамент обаче още не сме избрали мебелите и се чудя как да действам. Вие кога избирате цветовете след като е готова кухнята и мебелите или преди това. Някак ми се иска да боядисаме преди да се сложат вратите и паркета обаче в темата с интериорната дизайнерка тя съветва избирането на стените на края. Интересно ми е да чуя вашите стратегии как да подходя и особено в тази обстановка когато не мога много да ходя и избирам цветове. Спряла съм се на Caparol някой ако има мнение за тях и кои техен латекс препоръчва че са поне 10 вида ще ми е много от полза.
Първо сложете поне касите на вратите и тогава боядисвай, иначе рискуваш при монтирането на касите да си изкъртиш стените. Първо се избират мебелите и според тях вече се избират цветовете на стените. Мебелите са важните, цветове бои колкото искаш.
За този латекс не мога да кажа нищо, аз навсякъде съм с Полисан и не го заменям за никой друг.

# 423
Ashley , навсякъде пише
https://biokarpet.bg/product-category/килими/килими-модерни/
Ето произволен, не съм гледала да е вълна
Скрит текст:

Икеа също.
Вивре също навсякъде пишат...

Niss, аз първо избрах всички бои и боядисахме преди да сложим настилка и врати.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 22:05 от second

# 424
BVAR, благодаря, разбрах идеята.
На мен за ръба на балкона ми трябва, там ми блести слънцето в лаптопа, като седна. Имам и решетка, та искам от вътрешната страна на решетката да сложа нещо като щора, което да вдигам, като не съм с лаптопа, защото искам да ми е светло и на балкона, и в стаята. А няма начин заради решетката да се сложи някаква тента.
Добрата новина е, че има решетка, иначе и мен ме е страх от високо.

# 425
# 426
Папи, не знам мен или Esmee питаш, но параван на мен няма да ми върши работа. Балконът ми е южен, от сутрин до 18-19 ч. е огрян от слънце, но то идва от високо. Засенчването при мен трябва да е високо - от тавана надолу около метър-метър и нещо.
Но на твоя линк има много интересни неща.

# 427
  • SF
Да, но няма да идват външни хора да правят нищо сега. Трябва сама да се занимавам с балкона. Не ми е неприятно, даже ми е интересно.
Утре ще се опитам нещо да измисля и после чак другия уикенд. На Великден не се работи. Simple Smile

# 428

от чисто практична гледна точка боядисването е желателно да е след паркета и вратите (при паркета се вдиха прах, който полепя по стените, а с вратите може да се получи нараняване при монтажа), за избора на цвят- има такива цветни гами, които са универсални и пасват с всякакъв цвят мебели и може да се изберат и преди монтажите.
за боята капарол съм чувал добри отзиви, аз работя с гръцките на vivechrom- има и висок клас, който се мие

# 429
Аз бих сложила касите преди боядисването, но без рамките им. Вратите и рамките - след боядисването. Ламината също бих го сложила след боядисването. Не се вдига кой знае колко прах, пък ламината да ми е чист.

# 430
  • Варна.
След като сменихме дограмата свалихме и релсите за пердетата. Докато поставим новите искам да започна да разчиствам  без съседите да ме гледат. Дайте идея с какво да закрия прозорците, така че да е светло.

# 431
Ние първо боядисахме, после ламината, но врати не сме сменяли. Ако боядисването е последно всичко трябва идеално да се облепи. Избрахме сравнително универсални цветове, като същевременно си избирахме и мебелите. Ако искате нещо по-ярко, цветно и аз бих казала първо мебелите или поне да си направите някаква обща цветова концепция. Боята но е капарол, бях писала преди време, доволна съм много добре покрива, лесно се нанася и цвета отговаря на каталога (поне нашите цветове), като минус отчитам, че доста лесно се цапа и не може да се мие.

# 432
Svet с коя боя на Капарол боядисахте гледам че имат доста видове с клас 1 на мокро триене.

# 433
Polisan е турски латекс и също се мие. Покрива страшно добре, мие се без да оставя цвят по гъбичката. Недостатък е, че май се продава единствено в Хасково в магазина им.
mitakis, може ли да ме насочиш къде да прочета за тези универсални цветове стени, които ще отиват на всякакви мебели? Имам огромна дилема с избора на цвят за стените.

# 434
  • Варна
След като сменихме дограмата свалихме и релсите за пердетата. Докато поставим новите искам да започна да разчиствам  без съседите да ме гледат. Дайте идея с какво да закрия прозорците, така че да е светло.

Сложете на стъклото от закачалките с вакуум и на тях едно шалче - от по-прозрачните.
Друг вариант от сенниците за коли, но те са плътни.
Има и е дни черни като мрежичка , няколко от тях ,че са по-малки.
https://www.ree.bg/products/5-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%8F-3d-%D1%81 … D0%BE%D0%BB%D0%B0

Може и с хартиено тиксо шалчето да залепите за стъклото или отстрани на дограмата.

Общи условия

Активация на акаунт