Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 55 539
  • 779
  •   1
Отговори
# 225
Уф, ми то май и ламината подлежи на подмяна, но не е сигурно. Добре, ако се абстрахираме от вратата...?

# 226
  • Варна
Уф, ми то май и ламината подлежи на подмяна, но не е сигурно. Добре, ако се абстрахираме от вратата...?
Ако се абстрахираме от вратата синьото, което си избрала ми харесва. Моето мнение е, че студени и топли цветове се съчетават добре. Приеми съвета за мостри.

# 227
Аз още предния път казах че вратата много бърка..
Предлагам не много цветен вариант

# 228
  • тук-там
Колкото и цветови гами да предлагате - тази врата не е за този паркет. Белите мебели просто "довършват" картинката.

# 229
Може ли някой да цитира нейната снимка с вече боядисаната стена, че нещо не я намирам сред коментарите й? Виждам само предложенията на MayBach Благодаря.

# 230
Хареса ми предложението за бяло и сиво. Добре се е получило.

# 231
  • София
Може ли някой да цитира нейната снимка с вече боядисаната стена, че нещо не я намирам сред коментарите й? Виждам само предложенията на MayBach Благодаря.

amy_nka, аз поне разбрах, че тя иска да докара синьото от първите две снимки на оригиналния пост, не съм видяла снимка с вече боядисана стена...

# 232
  • тук и там
На мен ми харесва  първото синьо.Смятям и че със ламината си пасва и с белите мебели.Само цвета на вратата трябва да се промени според мен-или бяла да стане,или същият цвят като ламината.

# 233

Мацнах малко латекс 3 бр.тамън , но определено не се доближава и малко до това, което искам.  Едно изглеждаше на каталога...........   Даже сега на компютъра пък излиза трето.
Мъжът ми се потресе ScreamSatisfied
Не предполагах, че пък толкова ще се закучи работата. Снимката със сивото ми харесва. Знам, че вратата много бърка, но абсурд да се сменят, за боядисването- не знам, едва ли ще се справя. ( и в другите стаи са такива Flushed Stuck Out Tongue Closed Eyes)Тя не е дърво, отгоре даже си мисля, че е някакво фолио.
Паркетът ще го сменим, первазите също.
Ох,
благодаря за мненията.
Ще погледна мострите.

# 234
Ако сложите и такъв ламинат като вратата, вече ще е неудържимо положението и само бели стени ще ви оправят. Или такива каквито си имате в момента.

# 235
Иванита, на мен средното синьо много ми харесва, макар че се различава от търсения от теб нюанс. Много е гадно когато харесаш нещо конкретно на снимка, и после се утрепваш да го търсиш, в повечето пъти неуспешно. Моят съвет е да излезеш от рамката на онази конкретна снимка и да импровизираш, за да не си причиняваш излишни гимнастики на нервната система, така и така ще стане и то хубаво. Синьото, поне за мен, е почти универсален цвят.

# 236
Аз още предния път казах че вратата много бърка..
Предлагам не много цветен вариант

От всички варианти този ми харесва най много. И преди това предложих стената с вратата да се боядиса в бяло, а останалите стени в цвета от първата снимка.

# 237
  • тук и там
Цветовете на снимките могат да бъдат подвеждащи-зависи от светлината това  как ще изглежда цвета.Съвета ми е да пробва на едно и също място как се вписва цвета и да си избере сама -това ,което смята за най-подходящо.
Мисълта ми е,че трудно се добива представа за действителният цвят по снимка.Да пробва на стената различни варианти.От показаните три цвята на стената  - на мен ми харесва най-много третото синьо,но това по снимка..

Ето един и същи цвят,снимка по едно и също време, в едно и също помещение,но светлината е различна.Ако снимам по-късно,ще изглежда по друг начин.

Скрит текст:

# 238
Аз да предложа на Иванита да си избере син цвят, какъвто харесва и да си боядиса с него. Независимо какво харесва на другите или какво не им харесва.
Ако след това я дразни цветът, може да пребоядиса - дали едната стена, дали всичките.
И Кайсия е права - зависи от осветлението, зависи от качеството на  снимката, зависи и от настройките на монитора, на който се гледат.
Първият път вратата ми изглеждаше с леко червеникав оттенък, сега ми изглежда по-кафява, без червеникаво. На един и същи монитор гледам.

# 239
  • Варна
Съгласна съм с Kaisia, в зависимост от светлината, а понякога и околните повърхности цветовете изглеждат различно.
Аз също си помислих в началото, че у тях е някакъв син опушен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт