Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 56 364
  • 779
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ох, ЧС, знам, че е така - просто не мога да се насиля да ги харесам, какво да правя, създават ми определени асоциации... Simple Smile

# 211
Това вече е друго нещо - скъпото и качествено изпълнение не е достатъчно условие за харесване. И аз не харесвам като цяло индустриални и скандинавски интериори и това е съвсем нормално.

# 212
Ох, Дорис, то хубаво изглежда този heavy metal, ама не знам доколко в България може да се намерят изпълнители на подобни интериори. Ако ги има, цените ще са много УАУ.
 И аз предполагам, че за мокрите помещения ще е по-скоро алуминий, прахово боядисан за ефект.
А батериите и другите неща може да са от месинг.

# 213
Показаните снимки от Дорис и на мен много ми харесват, но са все в големи и просторни помещения. И нямат нищо общо със винкелите на терасите от едно време. И все пак трябва да са съобразени с интериора, защото не във всеки дом ще паснат.

# 214
Не знам кое подобие на тази маса се търси - форма, цвят, функционалност.
Икеа - маса с място за вещи
Комо
Айко
moemax

И в Pepco има - около двайсетина лева са.

# 215
  • Варна
И аз си мисля, че е алуминий профила конкретно. Сега на някой може и да не му харесва, но аз обичам метал и то черен. Ясно че не е винкел - нежен е Simple Smile. То е ясно, че трябва с да са съобразени, това не е самоцел, изобщо целият интериор си е един пъзел.

А това, че на някой не му харесва, не ме разстройва никак даже Simple Smile, виж цените като гледам и ми се плаче. Обичам метал, дърво и бетон. За мен е достатъчно условие да не харесам нещо, калпаво направено и с лоши материали, дори и идеята да е ок.

Който не обича метал да не гледа в скрития текст Simple Smile
Скрит текст:
Някои неща нямат нищо общо с индъстриала, може би малко ърбън или минимал. Толкова са елегантни, семпли, изчистени и носят усещане за финес. За мен де, на някой може и да му простее Harry Bertoia и  Serge Mouille.

Въпрос на избор
Има много различни, както предложиха материал за еталбонд.

С шперплат
Хладилник

Гръб на кухня

Гранит
Плочи с размер 60/30/1,4 с цепена повърхност, тип кожен ефект. Подходящ както за облицовка, така и за настилка.

МДФ с камък BLACK ROCK

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 15:12 от Doris

# 216

чудя се обаче дали всички стени да са един цвят или да вкарам малко творчество и да изрисувам с някоя геом.фиг.някоя стена.  Много смел цвят за мен и му се чудя още.
Мебелите са бял мат от Икеа и разположението ще е същото, само гардеробът ше е с около 50см по-широк.
Приемам идеи и за други цветове/ комбинации без зелено и ливаво( освен като аксесоар)- хич, ама хич ме няюа в
 Стаята е югоизточна около 13 кв.м.

Момичета, 2 мостри латекс взех, ама този цвят не го докарах нещо☹ Направо си е синьо на стената, а на каталога друго. Да не говоря, че консултантите никакви ги няма.Това нали е нещо като сиво-синьо? Купувам още 1 цвят😁 и ако не стане, не знам.
Дайте идея и за някакъв друг цвят, ако не го докарам този.
П. П. В моя град има само латекс на Витекс, Крафт и Оргахим. Кой ше препоръчате

# 217
Иванита, виж тези сини цветове.
https://crown-bns.com/katalog-kategoriq/cvetove/sini/
Имат тестерчета по 4,50, ако си харесаш 2-3 цвята, можеш да си поръчаш тестерчета да пробваш и след това да си поръчаш цяла кутия, ако и каквото си харесваш.
Техните кутии са по 2,5 л. и покриват 35 кв. м. на една ръка (гарантирам), така че доставка с куриер няма да ти излезе много скъпо.
Виж им дистрибуторите в кои градове са, ако евентуално са близо до вас.

П.С. Ако бгмама прецака линка - пиши ми на лични, ще ти пусна пак информацията.

# 218
Признавам си, че цветът на вратата ми разваля дзена в картинката и бих се опитала да го приобщя към цвета на стената. Съответно бих избрала други цветове, но не и синьо.

# 219
  • София

Момичета, 2 мостри латекс взех, ама този цвят не го докарах нещо☹ Направо си е синьо на стената, а на каталога друго. Да не говоря, че консултантите никакви ги няма.Това нали е нещо като сиво-синьо? Купувам още 1 цвят😁 и ако не стане, не знам.
Дайте идея и за някакъв друг цвят, ако не го докарам този.
П. П. В моя град има само латекс на Витекс, Крафт и Оргахим. Кой ше препоръчате

Иванита, спалнята ни е точно в този цвят - Bachelor Blue на Benjamin Moore. Стои страхотно на стената, обаче като гледам каталозите, май само на Витекс има доближаващ се цвят - S4020R80B.

# 220
Признавам си, че цветът на вратата ми разваля дзена в картинката и бих се опитала да го приобщя към цвета на стената. Съответно бих избрала други цветове, но не и синьо.
Да, ама какъв? Гледам каталозите, ама не мога да реша какво ще "върви" Може ли идея?
Тези бои на Benjamin Moore  къде са продават?

# 221
  • София
Benjamin Moore имат магазин в София, обаче са много цифра.

# 222
Да, ама какъв? Гледам каталозите, ама не мога да реша какво ще "върви" Може ли идея?
Тези бои на Benjamin Moore  къде са продават?
Не знам, не знам. Тази врата, бели мебели и под са си предизвикателство. За повече уют бих сложила и по- дълъг корниз, така, че да има по- плътни декоративни завеси, които да падат извън спалнята.

# 223
  • София
Иванита, поиграх си малко с твоята снимка Simple Smile

Скрит текст:

На мен лично третият вариант ми изглежда добре...

И още един в друга гама

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 18:50 от MayBach

# 224
Третият вариант е най-добре от всички, ама като цяло при тази врата нищо не е добре. За да стоят добре тези цветове си трябва бяла врата и бял перваз. И друг цвят на пода може би, ама това вече не е толкова важно.

Общи условия

Активация на акаунт