Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - Тема 66

• 54 804
  • 779
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
Бонибон, би ли споделила от къде са? Има ли избор от цветове?

Вземаме ги от строителна фирма, които са приятели на ММ. Мога да взема от него координати и ако някой се интересува на лични да дам. Някъде може и да имам брошура с цветовете - мисля, че са 4-5 цвята: бял и няколко нюанса на дърво: венге, дъб - на цвят е като естественото дърво, има цвят цвят между орех и череша.   Честно казано много не съм се задълбочавала, защото той движи тези неща от ремонта-техника, врати, токове, аз повече се меся за мебели и цветове.

На нас дограмите са ни бели и затова слагаме бели врати, че да не съобразяваме другия интериор и с вратите, затова не мога с точност да възпроизведа останалите. Но мога да се разтърся за брошурата.

bonibon_,
ще помоля за контакт за вртатите Simple Smile изглеждат прилични за цената

# 631
Публикувам и тук снимка на модела врати от вилата, понеже на лични ми писаха няколко дами, предполагам и други ще проявят интерес:

# 632
Здравейте!
Някой може ли да препоръча от личен опит към коя фирма в София да се насоча за външни алуминиеви щори?

# 633
Инфреса. Много са качествени и с добро обслужване, но по спомен никак не са евтини.

# 634
Дали някой може да ми каже каква е боята? Много искам нещо изчистено, но не обикновен латекс

# 635
  • София
Дали някой може да ми каже каква е боята? Много искам нещо изчистено, но не обикновен латекс

Здравейте,
това е мазилка. Вече има предлагане. Без да казвам, че са най-добрите, ето няколко линка:
https://adicolor.bg/

https://leros.bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B … ovacolor-298.html

https://xn----8sbnkbbadatkiico4ac5a.k-extreme.net/

# 636
Здравейте, ще сменяме интериорните врати, обаче имам чуденка. Харесали сме модели (за хол, спалня и кухня), искам бели врати, но бяла за кухня? Удачен избор ли е? Вратите са сравнително близо една до друга, абсурдно ли е в кухнята да е различен цвят от другите? Въобще не мога да си го представя, коридора, който е общ ще е в светла гама, най-вероятно розово/сиво.

# 637
А защо на кухнята вратата да е друг цвят?

# 638
  • софия
За мен е абсурдно интериорните врати да са различни. Дори и входната ни е съобразена с тях.

# 639
Mariat, мисля си, че в кухнята лесно ще се цапа от готвене, пара и етц.
Zvanche, благодаря ти. Аз смятам, че е прекалено разминаване. Малко ми трябва за подбутване Grinning

# 640
И при нас всички врати са едни и същи, входната и на банята също, лично на мен не ми харесва да са различни.

# 641
  • софия
Ние сме с бели интериорни врати (и кухня). Ами не си личи толкова мръсотията, за колкото се бях подготвила. Е, страшно е като мина с парцала, но на пръв поглед е ок.
Всички врати се цапат еднакво.

# 642
  • София
И аз не виждам особен проблем с бяла врата на кухня - човек като тръгне да бърше, нали бърше наред, пък и чак толкова не хвърчат пръски при готвене, че да оклепат вратата повече, отколкото примерно се рита входната врата с мръсни обувки...

# 643
Според мен няма как да се цапа повече от останалите.

# 644
И аз съм с 2 бели врати в кухнята (преходна е) - никакъв проблем. Различната врата ще изглежда все едно е сложена, защото нямате бяла...

Общи условия

Активация на акаунт