Вчера ми се обажда зълва ми - щяла да ходи на Велинград и да ми оставила дъщеря си да я гледам, защото мойка и/ свекърва ми/ ще ходи при свекър ми на банско/ той там работи - строител е! Та аз да съм я гледала щото на мен са ми малко две, да си имам и три! Направо лошо ми стана като знам какво стана като ги събреш двете братовчетки - лудница не ти трябва! Обадих се на майка ми да вземат Лора с тях на вилата,белким откажа по тоя начин и пременницата, но не! нестига всичко ами свекърва ми няма да пътува за Банско, защото свекър ми ще се връща! но щ ходят на някаква вила! Но да не си помислите, чеще си вземат внучката - не, нали има балък да я гледа!!! Бесна съм!
Дайте акъл кво да прав - въпроса е принципен - те ще ходят да си гледат кефа, аз кога ще си почивам - некой друг живот!

А за бриза 

загубила съм тренинг просто при условие че ставаше о/о 8, а при него по късно от 20,00 ако се къпем и почва едно кривене направо е нетърпим.

лягай и ти или си върши работата то детето ще си каже като огладнее.

Е обръщал се е може би 3-4 пъти за последните 2 седмици, но то това си е една голяма случайност. И то това става като го сложа по коремче и като му втръсне да стои така започва да се сърди и да се мята като рибка на сухо. Но от гръб на корем още не може да се обръща.
Само да чуе телевизора и започва да го търси с поглед. Гледам да не го оставям много пред ТV-то, но понякога като имам работа вместо да ми реве го настанявам да изгледа някои сериал вместо мен
Все се успокоявам, че не е много подвижен,ама то знае ли човек.