Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 836
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Цачи, аз питах за коремните преси... Embarassed  Close Flushed
Историята на двамата родители искрено ме развесели! Joy Joy

Цвети, много сте сладки с Ицко! Heart Eyes

Янче, нашите мадами са почти с еднакви мерки!  newsm06
Наистина масажите и гимнастиката са много важни, но ти си го знаеш, де! На Вили й тренирам стъпването, като естествено не я оставям, да стъпи с цялата си тежест. Добре се справя с това и се хили от кеф!

Днес рано сутринта усъвършенствахме обръщането и е много горда.  newsm32 Обаче засега се обръща само надясно от гръб на корем. И при вас ли е така?

# 121
  • София
Здравейте и от нас с Емо.
Всяка сутрин като се събуди го оставям на плота за преповиване с голо дупе да си поритка. Досега не ми беше правил номера, колкото и да се въртеше и бях спокойна. Видях, че има 2-3 нови мнения и реших да ги прочета. На второто чувам УАААААААА и се обръщам рязко и сърцето ми спря да тупти. Емо до кръста извън плота, а горната част от тялото му продължава да се свлича от плота. За част от секундата го хванах и го гушнах. Всичко се разви за по-малко от 20 секунди.  smile3538 Направо съм за бой.
Хем ме предупредихте, че може да падне, но не ми изглеждаше вероятно. Все очаквах, че като се върти може да се търкулне настрани, че може да изпълзи нагоре, но надолу - НИКОГА не ми е идвало на ум. Е, моето мило юначе пак успя да ме изненада... Слава Богу, че не се случи нищо лошо. Разминахме се с уплахата.

Вчера цял ден Емо прави кълбета от гръб по корем като успяваше да си извади ръчичката. Но пък плачеше, защото не знаеше какво да прави като се окаже по  корем  newsm78 Бебешка му работа. И тъй като посоката е само наляво опитах с подвикване, с играчки да му привлека вниманието на дясно и да го накарам да се завърти натам, но единствената реакция бяха многото усмивки, които ми пращаше като си обърне главичката към мен и пак започваше превъртане на ляво.

Сега си мрънкоти в кошарата и се опитва да заспи сам. Ако обаче реши да вдигне децибелите ще го взема и ще си се гушкаме двамата. smile3541

# 122
  • Русе
Цвети, невероятна снимка!!! Много сте красиви с Ицко! smile3501

Цачи, с това ново поприще, да не ми вземеш хляба, ей!  Wink

И Диди се обръща(от гръб по корем) винаги на едната страна - лявата.
Гимнастика не ми дава да и правя каквато аз искам, тя си има нейни си упражнения - като я хвана за ръцете, задължително иска да я изправям към седнало до право положение с вдигане във въздуха, и умира от кеф  newsm47, за масажите нямаме разногласия с нея  Grinning
Ама, нашето педи изобщо не обръща внимание на тези неща  Thinking - как стъпваме и прочие...

Аз водата/чая давам с 1-ца на Avent,  но млякото с 2-ка, защото е много гъсто...за щастие не се е отбила още. Simple Smile

ra4e, сакън! Да го пазиш Емо, че знаеш ли какви още номера ще ти спретне - и от ръцете ти може да скочи  girluu

# 123
ааааааааааааааааааа чужд хляб не взимам!
взех си направо хлебар  Mr. Green
Лелеееееееее Раче, чак сега прочетох какво станало!
Дръж го здраво юнака!
Моя мъж тъй го оставила майка му и се обърнал с кошчето - едни такива плетени кошчета нали се сещаш - та една пръчка му се забила в устната и сега има ужасен белег - чак страх ме хваща за Дени какъвто е живак...
Та мисълта ми е НИТО СЕКУНДА без надзор!

Последна редакция: пт, 04 авг 2006, 11:21 от tsachi

# 124
  • София
Ах, ra4e, казах ти аз да внимаваш, ама ти... Naughty #Cussing out
Нищо!Важното е, че все пак се е разминал с уплаха само!
Ики, много ти е готино бебчето, мила и как му отива този цвят.... Hug Heart Eyes

# 125
  • София
Здравейте  момичета и благодаря за подкрепата. Вече свикнахме всички с каишките и мисълта за тях.Само дето по улицата всички ни гледат като изкопаеми и се взират в нас, но....голяма работа.
 Аги, май ти питаше - трябва да се носят денонощно, само за баня да ги махаме. Аз и ги магам 20 мин. преди това, за да може малко да се потърклая по леглото.

Цвети, много ми харесвате на снимката.  Hug

И Соня се върти само на дясно,  вече може да си вади и ръчичката.

Раче, това с плота и на мен ми се е случвало, но не чак така - но и аз се учудих като я заварих с висящи крака извън повивалника.

# 126
Мами, а оставатели бебетата да гледат ТV наща много се кефи на шезлонга пред телевизора???

# 127
най-редовно зяпа сапунки на баба си в стаята имам чувството че ако не му пуснем един ден после на другия ще пита какво е станало на сериала без майтап

# 128
  • София
И Мати гледа към тлевизора, но знам, че не ехубаво и не му давам!
Вие се обърнахме онзи ден и сега пак неще! Незнам какви са тия неща: ту може, ту неможе!
Раче, вмимавай с Емчо, че от тук нататък спокойно няма! Ни на легло, ни на дивам може да го оставиш сам! Само в бебешкото креватче е на сигурно!

# 129
гледа телевизия, но бързо му омръзва

# 130
Рени, горе главата!
Гледат хората, не от лошо, ами сигурно и те съчувстват на бебата. И това ще мине, по-добре сега, отколкото после да е късно!

# 131
момичета как да си намаля аватарчето сигурно е голямо и не ми излиза снимката  помогнете  Praynig

# 132
  • София
уффффф беше кошмарна нощ. Явно Ани я болеше подутото,  червено гръбче и на сън се обръщаше по корем поне 20-30 пъти ставах да я слагам настрани, иначе скимтеше по корем.Единия път даже я заварих да се блъска с глава в края на леглото опитвайки се да продължи напред, а съм сигурна че спеше newsm78, баш като овненце.
Вчера изчислих че на 1см живо тегло и се пада 82 грама, значи за тези 2 см дето е пораснала 165 грама а тя е качила 300. определено е по бузеста от миналия месец, а с 600 или 800 отгоре щеше да си е направо дебела.Мисълта ми е, че съм съгласна с док, че за изцяло АМ хранени деца 300 си е ок при нейния темп на растеж на височина.

Ани се обръща само наляво, почна да го прави след третия месец, от 2-3 седици си маха и ръката, няма проблеми със тази стойка, започна и да вдига дупе като е по корем, и нали е лекичка мисля че пролазването ще е много скоро, особенно след изпълнениата нощес . апропо док каза, че за момиченцата е по добре да са по слабички защото мускулите им са по-малки и по-трудно ще се раздвижат ако масата им е по-голяма.

Вени,  бутай го да се обръща, и Ани имаше един период от около седмица сякаш беше забравила как да се обръща.

Тцачи, браво за уебовете и браво за двата разказа, тез двамата направо са се намерили Joy

петя, acdsee има такава опция например, коя програма ползваш? ако не, ми го прати на divakdivakov@abv.bg

# 133
Здравейте и от нас с Юли!
Ние утре зачезваме за 2 седмици-първо на Троян на почивка,после при бабите в Търговище.Най-накрая ще се спасим от Софийската мръсотия и жеги за малко./Сминшо, в Т-ще сме от 13-ти до 20-ти-в случай че се явиш тогава през тези дни непременно да се обадиш-0888 66 77 21-Ваня/
Честит рожден ден на Леси със закъснение-бъди жива и здрава и мноооооого да те слушкат твоите мъже!
Рени, дано скоро се оправи бебата-не се дразни от хорските погледи-едва ли са от лошо!Важно е да се вземат мерки навреме!
Телевизия гледа и Юли, ама не му е там силата-бързо му омръзва.
Цвети, прекрасни сте на всички снимки-вие сте нашата гордост/на априлките/ Hug.
Относно депресиите- аз напротив,чувсвам се прекрасно,макар и всеки ден по градинките да висим.Юли ме зарежда с толкова положителна енергия, че се чувствам най-щастливия човек на света Peace
Ей,Раче да внимаваш с Емо,че една приятелка с бебе на 7 месеца чака да падне от спалнята за да вземе мерки и да не я оставя сама вече!
И ние се обръщаме само на лявата страна от гръб по корем, ама не го и мъча на дясната,той сам ще го направи, когато се почувства готов.
Честито на месечковците близначетата Христо и Юлиан,Сами,Пламен и специално за Симонка и всички, които ще празнуват за 2 седмици напред.

# 134
  • Русе
petia_p_p, не знам какво имаш на твоя комп..., но освен ACDSee,

Ако имаш Photoshop, отвори файла, избери от Image -> Image Size и задай width и height (по подразбиране се запазват пропорциите), значи само едното е достатъчно да пипнеш, но да са в рамките 160 на 200 пиксела. Можеш да използваш и crop tool, като селектираш правоъгълник с подходящия размер и натиснеш enter, но в този случай ще се отреже част от снимката.

Ако нямаш Photoshop и си с Windows (OS), със сигурност имаш Paint - Отвори файла там и избери Image -> Attributes...тук също можеш да зададеш width и height, но трябва сама да си изчислиш пропорциите, така че да се вместиш в 160 на 200 без да се разтегли снимката.

Общи условия

Активация на акаунт