Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 839
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Мами с какви биберони с колко дупки храните бебоците newsm78 ние сме още на малките с една дупка на чико, ама ние време за по-големички май??
Мимка, и ние сме на малката дупка още. Пробвах с втори номер, ама много и идва за сега.
И ние сме още на една дупка на биберон на Авент, но го пробвах и няколко пъти на 2 дупки. Първите няколко пъти се давеше, а днес гълта доста добре и бързо. А и ми се струва, че с по-големия номер може да изяде повече без да се усети. Joy
Цвети снимките са страхотни, много сте хубави с малкия Христо  newsm10

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 19:18 от IKI_79

# 106
  • София
Вени разреждам за да и стигне като обем.
Цвети, подхвърляне нямам предвид да го метнеш и удариш в тавана, а толкова колкото да се почуства без опора във въздуха 1-2 см отлепено от ръцете. трябва да свикват с това и да преодолеят страха.
Голям рев беше, 2 часа ама не като бебе а като възрастен. абсолютен кошмар, и нищо не помагаше. и при вас ли беше така след втора ваксина? или е от кризата на растежа?
мимка знам какво е да умираш за сън, ама чак душата ти заспива, нямаш ли кой да извикаш да те отмени поне за 30 мин?

# 107
да Мимка утре ще звънна

# 108
  • София
Диабетка, аз разбрах, че разреждах, но защо - каква е идеята?

# 109
Цвети, прекрасни сте, многоооооо Hug Hug Hug

# 110
Ани и на мен ми е интересно защо разреждаш. Да е по- елегантна от малка или защото АМ предразполага към някои болести като диабет и затлъстяване?

# 111
  • Boston, MA
Честит рожден ден на ЛеСиТо! Много радост и веселби с тримата й мъже!
Честито на месечковците Иван, Иво и Йоана!

Добре дошла на Зори!

Рени79, дано бързо се оправят крачетата на милата душичка!  Hug

И ние сме на малката дупка, за да е трудно (още продължава и кърменето, от което съм много доволна, не се отби от шишето).

Цвети, мамо-кърмачка-призьорка  Mr. Green,  смених се на Бубка, за да не съм като афганистанското облекло, а и така ми казваха като малка нашите... ама гледам хората са свикнали вече със стария ми ник, карай де.
В тая връзка, докато се чудех Бубка или Бубче да се прекръстя, пуснах търсачката и открих, че има 4 страници потребители с Буб... в името.. Няма що, много съм оригинална.  Laughing

# 112
Аз малко късно се включвам, но едва сега намерих време -тъкмо се прибрахме от кръчма и бързам да седна на компа. Благодаря ви за пожеланията и ви черпя по   party023  cheers Wine Glass
Честито и на всички, които празнуват днес, а за Енвия    bouquet
Честно казано не мога да се сетя, че ми е скучно, дори напротив все не ми стига времето и не усещам как минава денят.
За няколко дена пък бяхме на едно село и Йоан беше с нас - отрази му се много добре, но понеже ми се наложи за първи път да се грижа сама за по-дълго време и за двамата - баща им през повечето време ловеше риба, та направо се сдухах. И сега,р когато заспят се опитвам и аз да спя.
Цвети  smile3501 много се радвам за вас.

Съжалявам, но не мога да се включва по темите, защото нямам време много старателно да чета всичко  Embarassed но ви   love001 всички.

# 113
  • София
Вени, Петя, аз го бях писала преди месец, ама пак го пускам
"това което ми каза докторката  ( доколкото можах да чуя от врещящите близначета в кабинета ) е, че кърмата НЕ ВЛИЯЕ на големината на масните клетки който се образуват сега, но АМ ги уголемява многократно, което ще ефектира в по-късни години върху телесното тегло на детето и доколко ще е предразположено към напълняване. Това е което знаех вече и от книгите ми по диабет, но новото е ЧЕ КЪРМАТА НЕ ВЛИЯЕ на този процес и кърмените не се ограничават в храната , така, че споко, давайте им да цицат колкото душа им иска  
Но при АМ положението е страховитичко. А по-късно и обикновената храна влияе по този начин."

Ани се разхили за първи път с глас преди месец след като и дадох ефералгана, сега се повтори същото, явно се дрогира.Вдигна ми 38.8, ще бъде тежка нощ!

# 114
Х4е, това което ти е обяснила педито съм го 4ела и аz някъде. Когато ходим на преглед, когато ни мерят и теглят, zадължително ни питат с какво се храним. Щом каzвам 4е сме само на кърма, е добре. Сигурно ако бяхме на АМ Щяха да обърнат пове4е внимание на това, колко дебелеем  Thinking
Дано Ани се оправи и не ви 4ака тежка ноЩ  Praynig

# 115
  • София
Диабетка, дано е била лека ноща! Значи дъщеря ми трябва да е предразположена към пълнеене, тъй ли? Тя беше на смесено след края на първия и изцяло на АМ след 3-тия! Но за сега не съм забелязала да дебелее! може би, защото тя и като бебе не беше дебела! Само като сравнение мога да кажа, че тя е била на 7,5 м., колкото Мати на три месеца! Все пак бих те посъветвала да го докарате до 600 грама на месец - четох в библиотеката на кърмаческия, че нетрябва по-малко от 600 гр да се наддава или поне не е препоръчително!

# 116
От няколко дни не съм писала и колко виртуални почерпки е имало Wink
Леси, Честит Рожден ден на патерица, много здрава, обичана и щастлива да си  bouquet
Цвети, честита ви награда  bouquet. Не че съм имала някакви съмнения, че ще сте призьори с Ицката Laughing

Честито и на месечковците от изминалите дни и на наборчетата и техните майки  bouquet
И на бабата на Татянчето - да е здрава и жизнена и да се радва на правнучката.

Рени, дано да се оправяте бързо и скоро пак да си имаш махащо крачета бебче Hug
По този повод питах аз днес педиатърката за въпросните гънки като признак за луксация - тя ми каза, че се гледали три гънки - двете на дупето и едната която е точно на колянцето отзад, другите могат да са различни от тлъстинките. МисЗ, можеш да си направиш проверка за успокоение, но естествено ортопеда и ехографа са най-сигурни.

Симона е претеглена, премерена и оваксинена. Резултата от трите процедури е следния - 7120 гр, 65 см, няколко сълзи, похапване и спи в момента в количката, готова за разходка.
Доки се поскара малко, че не и тренирам достатъчно стъпването и свива крачета като я сложи права. При вас как е?

# 117
Е поне за наддаването няма да се притеснявам - мойто манекенче върви между 600 и 800 гр на месец за сега.
Ама на сантиметри го е ударил през просото и вече е 63 на 5,300кг. #Crazy
Бубка, пък на мен си ми харесваше Бурка повече Wink
Цвети страхотни сте! Ако не бях спряла да кърмя щеше мноооооооооооого да ме зарибиш!
Да я пуснат тая снимка нейде в началото на кърмаческия да се надъхват мамите с мънички бебенца.
ЧРД на Лесито на патерици че вчера не влизах newsm59  ura
Ние папаме в 21 след къпане и после чак в 6 се буди.
Някога проплаква или скимти, напъва се да пръцка или се стряска нещо и се събужда ама не е всяка вечер.
За сметка на това нощес кихна 2 пъти и се събуди в 2 и в 4 та съм лееееееееееееко недоспала - легнах си направо в 4 след като в 2 още не ми се спеше.
Мимка, аз също луднах като теб - депресията яко ме сбара... То и след сватбата бях така - може би се плаша че е нещо окончателно - айде развод има ама с детето не можеш да се разведеш...
Ми зарибих се окончателно с интернет, инсталирах си Dreamweaver и се уча да правя сайтове. На да дзърнете кво мога да правя - http://bumbal.hit.bg - от тука има линкове към сайтовете на нас тримата и това е на бургаските мамчета - http://bourgas-mamma.hit.bg
Успокоявам се с мисълта че мога пак да си сменя професията и че правя нещо много полезно.
Ама много ми е кеф че имам кой да помага - бабчето редовно вече го води на разходка.
Кой пита за коремни преси!!! Ще ви бия ей!
На мен доки ми каза още на първия преглед че може и аз си свалих Пилатес и тъкмо оная вечер го сефтосах - той ептен лесен ми се видя - Pilates for dummies ама тва беше само докато го гледах първия път. Вервайте ми такаво мускулна треска не съм имала от училище още....
Ми май изчерпах темите и тивам да пийвам кафенце kaffeetrmker_2
Данчето калпазанка такава къде зачезна!!! Аааааааааааааааа бой ще има, не биричка! #Cussing out

# 118
Само искам да ви покажа най-готиния разказ на конкурса Как му казах че съм бременна- тва по моята класация ама наистина е страхотен - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=109647.60  - ник smile_new
а тука съпруга е разказал как е приел новината - http://www.bg-mamma.com/site/content/view/200/52/
smile3501 и за двамата!

# 119

da ви се оплача-снощи получих топлинен удар,вдигнах и температура-37.6 абе с една дума бяка като "парцал".добре,че днес съм добре. Стенли беше много нервен,но добре,че като го изкъпахме и заспа та чак до 8.часа.
за хвърлянето-много му е хубаво,но не го хвърлям много на високо.
Цвети страхотни сте-заслужавате приза

лек ден на всички!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт