Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 823
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Е екс така ти завиждам ако и ние спиме толкова банкет ще дам Hug
мимка, казвала съм го и преди ама пак ще кажа.
от първия ден я къпем в 22.45-23 , преди това не и даваме да спи, тато си играе с нея като си дойде към 7-8 та до къпането където също има тормоз и игра, и след банята веднага ядене в 23, понякога заспива със шишето каталясала. ако е затъмнено може да откара и до 8.30-9, но при отворен прозорец няма как. отказа се от нощното още след първия месец. успех!

Е същото и ние го правим не спи от към 18 часа , къпем 23-23,30 ама нъц пак се буди

# 91
Ние заспиваме към 21.00 и спим до 8-8.30 по принцип. Но от няколко дни ми разказва играта - заспива съм 22 и става към 6.30. Но за щастие си мълчи и ние поспиваме до 8, а тя си кротува в леглото. Обаче през деня е голям бяс - реве, чак се дере и после хлипа, абе тая криза през носа ми излиза.

# 92
Тая криза значи и нас ни тресе с пъна сила, как искам да се наспя направо умирам за съм, а нали съм говедо и през деня не мога да спя и съм на предела на силите си.

# 93
И ние доста си поспиваме-вечер лягаме в 22-22.30ч и сутрин се будим в 7,30-8ч

# 94
  • София
[
А ние заспиваме в 21 после се будим в 2 и после в 6ч. това дали е добре?
И ние сме така, Зори! този нощ пък се буди поне 4-5 пъти! сега ми се спи!
Диабетка, аз явно съм пропуснала постинга с разреждането - с каква цел го правиш това?!

# 95
 newsm59 Леси! С най-добри пожелания за един прекрасен празник днес  bouquet

Я да питам аз като се е отворило дума за това. Мога ли сама да разбера дали малката има наченки на луксация? Тука като ходихме на първия контролен преглед казах на доктора да провери, той ме изгледа като полезно изкопаемо и ме пита дали имам причина да си мисля така. Причина нямам, ама искам да съм сигурна, а по това което той направи на прегледа останах с убеждението, че или си няма на хабер за какво става на въпрос или тук просто не се обръща внимание на тези неща.

# 96
За луксация - знаех, че се гледат гънките по бедрата, дали са симетрични - ако са симетрични на двете крачета всичко било ОК. Обаче има спорове, дали детето трябва да лежи по гръб или по корем, когато го гледаш... newsm78

На последната консултация обаче док каза, че не се гледали гънките, а дали крачетата са еднакво дълги и дали безпроблемно се разтварят максимално встрани, като на жабче. Той това провери и каза, че сме добре.

Обаче аз повече се доверявам на ехографа, макар да имаме неприятни спомени от него! Rolling Eyes

# 97
Aaaa, лошо!
Нещо е раздразнителен и ми реве за нищо, пък като го гушна към мен и да зяпа не реве!
 newsm78Магарийки ли са това? Ха сега да види къде зимуват раците, луда няма да ме прави... Crossing Arms

# 98

Леси, Честит Рожден Ден!
Да си жива и здрав, много, много щастлива.

bouquet    bouquet    bouquet

Честито на празнуващите днес месечковци- Ивайло, Иван и Йоана
Честито и празнуващите вчера- Пресил, Симеон, Христо и Радослав

Рени, горе главата, малката ще се оправи. Hug

Зори, добре дошла отново. Simple Smile

# 99
  • Русе
 nbirthday на ЛеСиТо!

envia
, аз коремни преси не правя още
(само от време на време - тези упражнения от каланетиката, които са за горната част на корема)...и то защото не ми дават,...докторът ми каза да изчакам поне 6 месеца, но аз за всеки случай ходих и в съседния фитнес център и инструктурката също ме завърна  Naughty- да съм отидела като мине половин година от операцията, тъй че ще си трая дотогава и ще се депресирам от гледката в огледалото... newsm45, това обаче не значи, че всички трябва да чакат толкова - просто при мен пораженията са големи - направо са ми прецакани правите мускули и ако ги озоря, мога да си докарам херния...То и предния път бавно ми се прибра корема, но тоя път имам чувството, че изобщо няма да се прибере... Не мога да повярвам просто, като си помисля, че съм правила по 200 коремни преси едно време и винаги съм била плоска... smile3511

За луксацията
, питах нашето педи и тя погледна Диди на 2 на 3, и каза, че няма проблем според нея, ама и бебка спи точно като жабче - ракикерена така че бедрата и са на една права линия, тъй че и да има проблем, ще се намести и без гащи и каишки, си мисля аз... Mr. Green

# 100
  • София
Честит рожден ден, Леси! Tada
Мимка, и на мен така ми е супер скучно напоследък и на моменти се задушавам чак от еднообразие!Аз, когато имам време си чета нещо интересно или уча, за да се разнообразявам!

# 101
здравейте мацки
ние спим от 10,00 до 7,00-7,30 яде и заспива до към 9.30 така ми е добре и аз се наспивам
Елима и ние имаме същия проблем с количката реве и пищи но тия дни се пооправи
Мимка утре как си да ти звъня ли за кифе
Рени дано всикчо се оправи горе главата
На мен още не ми е омръзнало аз си разнообразявам за да не изперквам

# 102
Утре съм на линия за кафе, звънкаш и идваме и с кола съм вече така, че няма грижи.Аз се сещам за това  кафе, нали като карам по Сливница и завивам в дясно на малкото светофарче и то пак ми се пада в дясно една сладкарничка:)

Мами с какви биберони с колко дупки храните бебоците newsm78 ние сме още на малките с една дупка на чико, ама ние време за по-големички май??
И по колко изяждат бебоците АМ вече?

# 103
Мерси за отговорите момичета Hug.И ние сме все като жабче и гънките са еднакви, така че няма да се притеснявам.

Мимка, и ние сме на малката дупка още. Пробвах с втори номер, ама много и идва за сега.

# 104
Здравейте момичета,
Благодаря ви за поздравите  bouquet.Ние още не бяхме заседнали на пейките,когато са снимали Бтв,но от Канал 1 ни бяха снимкали и ни дадоха по новините в 6 hahaha
Бях пратила и снимката от аватара,но ми каза че искали и майка,а не само гърдаSimple Smile
Спечелихме с ето тази сн … 84;ка...Наградата е едно много сладко костюмче
Абе момичета как така си хвърляте децата във въздуха?Аз знам ,че е опасно #Crazy
Бурка,що си  вече Бубка бре душааа? hahaha
Татянче,Хрис го хвана кризата малко след 3ти месец

Общи условия

Активация на акаунт