Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 801
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
Рени, Hug  action032 spoko!
Това същото го изживях със сина ми, но той беше с ортопедични гащи - в най-големите горещини.  Twisted Evil И аз така ревах, драматизирах..., но то няма как инаме - нали сме мами...
И до ден днешен си мисля, че онзи ортопед малко ни поизлъга или се презастрахова, т.к. и при Пепи ъгълът бил на границата, т.е. не е луксация, но можело и да стане. Още повече - как го мерят този ъгъл - на ръка, при което според мен са възможни грешки, трепвания и пр.  Thinking А и така ортопедът ни си спечели второ посещение от наша страна, което нямаше да се случи, ако ни беше казал, че всичко е наред!  #2gunfire Както и да е, минала работа! Сега и на мен ми е напрегнато, като ще трябва да ходим с Вили... Confused

Опитай се да не се притесняваш!  Hug Нали всичко е за доброто на детенцето! Heart Eyes

# 76
  • София
Вчера бях без Интернет и днес голямо четене падна.

Рени, дано детенце се оправи. Щом навреме са го открили не е страшно. Успкойсе и скоро пак ще се радваш на малкото на подвижно жабче.
Енвия, коремни преси не съм се сетила да правя, но за сметка на това имам туист степер на който се катеря почти всеки ден. Все още ефект не виждам и се дразня на висящия си корем. Освен това, често разнасям моето голямо момче в кенгуру и с часове миткосвам по улиците.

Тъй като Емо взе да ми се сърди ще пиша по-късно.

# 77
  • София
Честит рожден ден, Леси! Да си жива, здрава и много обичана!  newsm67

Малее, и аз се присъединявам към отбора на гъските  newsm57 newsm57 newsm57  Хем сестрата ми каза, че е по-добре да пропуснем къпането след ваксината, ама съм забравила  doh 
това ме скъса от смях,искам и аз в отбора, приемате ли нови членки Joy., но по други поводи...
Гъсенца приемаме по всякакви поводи!  Laughing
Ей, много кофти тва със съботажа  Confused А 16 етажа не са шега работа; можеш да я вържеш количката и да я спуснеш през прозореца...  #Crazy  Laughing

Ренка, по-добре сега да е така, ще й е гадно на малката, ама тя нищо няма да си спомня после. На майка ми не са й слагали нито каишки, нито орт. гащи и сега е в такова състояние, да не се случва на никой такова нещо...!!! За такива неща е по-добре да се презастраховат лекарите, отколкото да стане фал после с детенце. Ще се оправи бързо, ще видиш!

А Цвети да не се спотайва, а да показва снимки, щото пустото женско любопитство ще ни изтормози всичките  Grinning

# 78
Здравейте и от нас.
Днеска едва гледам, снощи малката се събуди в 4 #Crazy наяде се и почна едно мятане в леглото, а на ляво, а на дясно ужас и не съм спала повече.
Коремни преси правих още първият месец след консултацията с док Mr. Green ама бързо ми мина мерака, защото той корема ми се прибра и залепна на гърба.

# 79
Здравейте, аз се бях регистрирала при вас като бременна макар че термина ми беше 1Май, малко със закъснение но бих искала да се отчета че родих точно на термина малкия Кристиян-3кг. и искам да се запиша отново при вас, виждам че на първата страница има и снимки на малките сладурковци, аз не знам как да сложа моята и ще информирам модератора за това. С някои от вас се запознахме на срещата в Южния парк, сложих и снимка за по-лесно разпознаване:-)

# 80
Искам да попитам вколко заспиват вашите бебчовци и в колко се събуждат да ядат?

# 81
Заспиваме към 23-23,30 после към 5-6 папаме и пак заспива докъм 9 ама днеска сме изключение с това будене в 4

# 82
А ние заспиваме в 21 после се будим в 2 и после в 6ч. това дали е добре?

# 83
  • София
Рени , първо се успокой! можеше да е много по-зле, ами ако не го бяха открили навреме? ако въобще има нещо де и наистина не се презастраховат! Случило се е най- доброто в дадената ситуация и се раздваай, че е само това и всичко ще мине!!! Hug

Татянче, клиповете ги правя със дигиталната фотокамера, после download по същия начин както и снимките в пс то и ги качвам в сайта на ани, това е. можеш да се регестрираш for free в hit.bg!
Имунизацията мина успешно Ането почти не плака, даже заспа. Дано не вдигне темп. Най-после имахме браво от док че Ани качила само 300 грама а не 800 както последните месеци!!! Ако някой не е прочел поста ми защо децата на АМ трябва да се ограничават, да ми пише да му го пусна на лични!!тези 300 ги постигнахме със 2.5 лъжички равняващи се на 75 мл мляко но аз и слагам 110 грама вода. Накой беше възроптал срещу това и че на кутията пише даже да се заравнява с нож, така е но за да не се сложи повече сухо и тогава може да натовари стомаха и бъбреците каот не се разтвори добре, а в посока разреждане може колкото искаш. И така , Ани е навършени 4 месеца и 64 см и 5400 гр. Майка и на нейната възраст е била също 64 см и 5.700гр.

Като се прибрах барем асансъора работеше иначе я свалих с кенгурото и болките в коленете.

ЗА болката в коленете, док каза движение му е майката и се дължи на обездвижване, дават направление за рехабилитацията в поликлиниката, фитнес и масажи, ще си взема от личната док. питайте вашите.

Ани заспива към 23-24 гледаме хубаво да я уморим преди това с игра и баня, и се буди към 7-8.30, е има и рецедиви, вчера се събуди в 3 и яде, но се случва рядко.
 ей много ми харесва този отбор newsm57  hahaha

Аги, като ти се яхва newsm79 мини и през нас, а другото си е чиста шопинг терапия и работи безотказно!! smile3521 smile3508

# 84
Здравейте!

Аз да ви се оплача - във вторник ходихме на ортопед в Горна Баня, заради изкривеното стъпалце на Соня от раждането. Стъпалото и е о.к. и май няма да има проблеми.
Но след направената ехография на тазобедрените стави се оказа, че имаме някакви зачатъци на луксация и сега и сложиха каиши. Целта е правилно да влезне костта в ямката на таза, под някакъв си ъгъл, за да расте добре и да не я боли после или евентуално да куца.
Не е нужно да ви обяснявам колко сълзи излях вчера  и във вторник цял ден. Знам че Соня ще се оправи и не е първото бебе с такива проблеми, но да ви кажа сърцето ми се къса да я гледам в тия каишки, със свити и разтворени крачета в поза жабче . Тъкмо беше започнала да се обръща и да вършее из леглото. .... А сега е по-неподвижна. Горкото ми жабче.
От многото реване я резстроих и нея и две вечери спи много неспокойно. Ще се опитам да се поуспокоя и да гледам по-ведро на нещата, но все още ми е трудно.

Целувки на всички.

Спи ли с тези каишки или само през деня ги носи? Спокойно, не е първото , ня ма и да е последното бебе с такива каишки. Сега е малка и по-бързо ще се оправи!
Извеждай я на разходка по-често към градинката поне да я щипем по бузите! Hug

# 85
Е екс така ти завиждам ако и ние спиме толкова банкет ще дам Hug

# 86
Зори, нормално е да се буди нощем. Казваш, роден е на 1 май? Ами та той е на 3 месеца, нормално е да яде и нощем. Аз се опитах да го откажа от нощтното, но после го оставих и той сам започна да прескача. Сега почти не се буди нощем, заспива в 21.00 някъде и се будим сериозно към 6-7 сутринта.

# 87
  • София
Е екс така ти завиждам ако и ние спиме толкова банкет ще дам Hug
мимка, казвала съм го и преди ама пак ще кажа.
от първия ден я къпем в 22.45-23 , преди това не и даваме да спи, тато си играе с нея като си дойде към 7-8 та до къпането където също има тормоз и игра, и след банята веднага ядене в 23, понякога заспива със шишето каталясала. ако е затъмнено може да откара и до 8.30-9, но при отворен прозорец няма как. отказа се от нощното още след първия месец. успех!

# 88
Уф днес не ни е ден, беШе много крива при остеопата и трябваШе да прекратим сеанса  Sad  Ще ида пак след 2 седмици zа последно но тогава нямало да плаЩам, много е коректен  Peace

Ние тъкмо си бяхме иzградили хубав режим, zаспиваШе към 8, 8.30 и до 7.30, 8 някъде, оба4е сега вси4ко се обърка с таzи криzа, zаспиваме в 9, 10 и то4но в 6 4аса се събужда, будилник ве4е не ни трябва  Crazy Сега яде към 4 и после пак към 6, понеже в 4 не яде много zаЩото zаспива бърzо на гърдата, аz съЩо  Wink

# 89
  • София
Емо се беше научил да спи по цяла нощ от 22:30 до 6:30, но тия дни се събужда и през нощта да хапва. Снощи си легнах в 2:00 и както беше на поне 2 педи от мен само няколко минутки по късно се беше залепил отгоре ми и успешно сучеше. Според мъжът ми е умирал от глад и е нямал търпение да си легна, че да си похапне. Вярно, че си беше жега, но той яде  поне 20минути преди да заспи  newsm78. Както и да е после яде в 7:30 и оттам май на всеки час по малко до обяд. Сега спи от 70минути и се надявам да поспи повече, че да си почина малко. Цял ден ми виси на гърдите от проклетата жега...

Общи условия

Активация на акаунт