Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 819
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
Пете ние с тебе се спасихме от дъжда мацка Wink , а от колата слязох се едно се бях напикала Embarassed от мокрите седалки Joy

# 166
кофти Мимка ама като забравяш Joy другия път да знаеш, но откъде да очакваш че ще се изсипе такъв дъжд
След обяд идва сестрата на мъжо #Cussing out и отогава детето само плаче, мрънка дадох му да яде и пак не спира, мих му очите и вече незнам, сега го приспах уж но ще видя докога ебаси майтапа

# 167
  • София
На похода ни подариха балонче - от дългите, от които се правят кученца. Като се прибрахме го надух (имам си помпичка за балони, че навън се опитах с уста и си останах с опита) и сега е щур купон в кошарата на Емо. Тъй като е малък е удобен за хващане, а като го размята закача въртележката и тя започва да свири. Той го стиска и балончето скърца и Емо му се смее - докога ли ще издържи балона?  Много му се радва хлапето. Малко се страхувам, ако го спука да не се стресне, но пък така му се радва в момента...

# 168
Здравейте и от нас,

спането е пълен хаос. Денем много й се спи, съответно ве4ерта трудно я приспиваме. СноЩи 4ак в 11.30 си легна  ooooh! 

Да ви кажа и аz една клюка, на Румо, който е роден 2 дена след Милена, син на приятелката ми Илка, е иzляzъл първият zъб  Shocked  Shocked  Shocked  Една седмица бил иzклю4ително крив, тя си помисли zа криzата, но то от какво било.....  Shocked

Ей моми4ета, то4но днес преди една година нау4их, 4е съм бременна. Как лети времето само.......

# 169
Аз имам още колко? 9 дни до денят, в който научих , че чакаме Тонката, беше Имен ден на мама, Марийкин ден!
Ех, цяла година мина, а? Hug

# 170
Ей поспаливки пак аз слагам кафето Coffee Coffee

# 171
  • София
Мимка, аз ще се възползвам от кафето. Не си позволявам да пия, защото кърмя, но едно виртуално може. morning

# 172
И аз се присъединявам към кафенцето kaffeetrmker_2
Аз да си призная си пийвам кафенце кога безкофеиново, кога по малко кофеиново Embarassed
Но гледам да не прекалявам де ...

немога да кача снимка на мадлен,дава ми че нямам свободно място.Какво да направя?

elima, има ново албумче вече, за старото чакам още потвърждение за още пространство, но като гледам май изобщо нямат намерение да пратят такова Sad
А за новото албумче - Потребител: аprilkidwe Парола: 2006-2

# 173
Аз днеска дадох за първи път сокче една лъжичка и не и беше много вкусен май newsm78

# 174
Здравейте момичета  Hug
Незнам с вас как е, но на мен покрай работата и грижите с бебето и баткото не ми остава никакво време да се включа в разговорите  с вас, за което много съжалявам  Sad. Ето днес решех да погледна какво сте обсъждали и виждам че сме получили поздравления послучай 4 месец на Жоро, а  това беше на 27.07. Стана ми много приятно и едновременно с това и неудобно  Embarassed че чак сега ви благодаря.
 Имам някои въпроси относно захранването, но първо ще видя дали вече не сте го обсъждали и тогава ще питам.
Лек ден на всички!   

# 175
аз купих плодово пюре от ябълки и мисла да го пробвам, защото много харесва сокчето и да ви попитам колко мога да дам от бурканчето и  колко време може да стои отворено, в хладилника мога ли да го сложа?

# 176
аз купих плодово пюре от ябълки и мисла да го пробвам, защото много харесва сокчето и да ви попитам колко мога да дам от бурканчето и  колко време може да стои отворено, в хладилника мога ли да го сложа?

И Дея-Мария харесва най много от ябълки и банан пюрето,тиква и морков неще  Thinking
Ако започваш за първи път да захранваш се започва със 1-2 л. първи ден вторият 3-4 л. трети ден 5-6 л. и аз на следващият дадох половин пюренце.Може да престои в хладилника не повече от 48 часа.

# 177
Извинявам се за OFF-а предварително!
Зори не мога да ти пратя на лични, препълнена ти е кутията, пратих ти на майла.

# 178
Малеееее, сутрин пия кафе, понякога 2 на ден, а вечер пия бира! И кърмя...
Вие ме засрамихте, колко сте праволинейни...

# 179
Чаена, аз също пия кафе и то всяка сутрин - кофеиново.  Embarassed Биричка също пийвам, но много рядко и по малко.

Като стана дума за пюрета - някой захранил ли е вече със зеленчуково? Харесва ли се на бебоците?

Чаена, какво стана със захранването с каша?

Ние продължаваме само на кърма! Peace

Общи условия

Активация на акаунт