Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 809
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета!
Поздрави за всички празнуващи  bouquet
Хм това за зъбите е интересно ама аз все го проверявам нищо няма малечко.
Да се похваля днес е станал в 7,30 макар че беше у баба си дано да е минала кризата с ранните ставания.А и днес пак там ще спи тъй като с татко му ще ходим на джаз концерт Heart Eyes чесно казано мъчно ми е и като го видях следобед ми се искаше да си го взема в къщи ама малко егоизъм две нощи проявяваме Blush тая ще ни е втората.Вчера бях на плаж а днес си купих рокля Hug че с едни дънки и  един гащиризон ми писна с тея килограми направо е ад и от инат нали не исках да си купувам нищо но сега се предавам...научиха ме хората сега няма да ме познаят хехе.
Задължително ли е захранването и с каша newsm78
Аз от пюрето по 40 мл .му давам и се чудя от 10-ти като почнем петия дали и зеленчуково да не опитаме?!?
А на бурканчето пише как се процедира със съхранинието и трайността му.
http://www.pakostnik.com/pics/9020581079.jpg май че това ще ни е новата количка - кажете мнение?!?

# 181
  • София
Такааааа, да кажа за захранването...
По принцип от 1 месец пием по 50гр сокче.
Вчера започнахме захранването със зеленчуково. Само картоф/ без мляко, масло, сол, захар и т.н./, въпреки приказките на свекито, че не се дава така. Дадох 2 кафени лъжички вчера и днес. В началото прави странна физиономия и леко избутва с езиче, но аз пак му давам и той си го хапна. Не смятам, обаче да замествам хранене за 1-2 седмици, както обикновено се прави, а поне за 20-30 дни.

# 182
Такааааа, да кажа за захранването...
По принцип от 1 месец пием по 50гр сокче.
Вчера започнахме захранването със зеленчуково. Само картоф/ без мляко, масло, сол, захар и т.н./, въпреки приказките на свекито, че не се дава така. Дадох 2 кафени лъжички вчера и днес. В началото прави странна физиономия и леко избутва с езиче, но аз пак му давам и той си го хапна. Не смятам, обаче да замествам хранене за 1-2 седмици, както обикновено се прави, а поне за 20-30 дни.

И аз смятам към 10-ти да започна с картофеното,по същият начин поне една две седмици да давам чак тогава да заместя  Wink
Бюти и малката в началото хареса банан с ябълка плодово ,но пък тиквата неще и това е само плюе  ooooh![/color][/b]

Здравейте момичета!
http://www.pakostnik.com/pics/9020581079.jpg май че това ще ни е новата количка - кажете мнение?!?

Страхотна е количката много лека  Hug Имам приятелкии  със такъв модел  и е много удобно особено двете таблички,няма да сгрешиш  Flutter Grinning

Аз да питам ;
Кои пюрета давате тоест на Хип или на Ганчев? Thinking
Аз сега давам на ХИП но се чудя за Ганчев пюретата  Thinking

Да ви питам нещо още:
Когато се обърка режима тоест ако вечерта хапне по рано от часа будите ли за още едно хранене или когато стане?
Защото малката сутринта в 10 хапна саммо 50 мл и малко размести храненията и сега вместо да яде в 22 сега мрънкаше ,защото е гладна и аз и дадох ,но е много рано и май сутринта в 3 ще се събуди ,незнам да я оставя когато поиска или да я събудя  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 20:44 от Дея

# 183
Значи аз пак да питам Embarassed днеска и дадох една лъжичка от сока на Хип ябълка , утре колко да му дам и други ден и т.н. и после между храненията ли се дава тоя сок или кога?
А и пюрето мисля от 4месец някъде пак ли така се дава и пак ли между храненията???

# 184
Значи аз пак да питам Embarassed днеска и дадох една лъжичка от сока на Хип ябълка , утре колко да му дам и други ден и т.н. и после между храненията ли се дава тоя сок или кога?
А и пюрето мисля от 4месец някъде пак ли така се дава и пак ли между храненията???

Сега утре дай две и така няколко дни увеличавай с по една и после можеш да даваш м/у храненията по 20 -50 мл на ден сок/Дея-Мария пък не ги харесва  Thinking/

Значи за пюрето зависи с какво ще започнеш ако започнеш с плодово се прави така:
В началото както сокчето  се започва със 1-2 л. първи ден вторият 3-4 л. трети ден 5-6 л. и аз на следващият дадох половин пюренце,като се започва по принцип със пюре само от един плод но аз дадох банан и ябълка.Пюрето плодовото се дава 50/50 тоест 1/2 пюре и 1/2 от количеството мляко което даваш по принцип /можеш и ако искаш вместо с лъжичка да го смесиш пюрето със плякото/Аз го давам сутрин/в 10/ първо пюрето после млякото

Зеленчуковото пюре също така се започва по една две лъжички докато не стигнеш половин бурканче.Пак в началото даваш 1/2 мляко и 1/2 пюре /без да смесваш с лъжичка/ и така около седмица и обедното хапване можеш тогава спокойно да заместиш със едно зеленчуково пюре вместо мляко  Grinning

# 185
А продължавам ли да давам сока+пюрето?
И колко яденета стават 50/ 50 само сутрин ли??
И като вкарам зеленчуковото продължавам ли с плодовото?
И после местно ли следва или каша??
И какви пюрета с мляко или без, че ги разглеждах има някакви с мляко newsm78

# 186
А продължавам ли да давам сока+пюрето?
И колко яденета стават 50/ 50 само сутрин ли??
И като вкарам зеленчуковото продължавам ли с плодовото?
И после местно ли следва или каша??
И какви пюрета с мляко или без, че ги разглеждах има някакви с мляко newsm78

Значи правя ти примерна схема за да стане по ясно/часовете са примерни/:

На 3 месеца:/когато искаш м/у храненията можеш да даваш сок,аз не давам защото не ги харесва ,само вода /
-в 6 ч.- мляко
в 10 ч.- 1/2 пюре плодово и мляко
в 14ч -мляко
в 18 ч- мляко + 1/2 пл. пюре
в  22 ч- мляко

На 4 месеца :
в 6ч - мляко
в 10 ч.- плод. пюре и мляко
в 14 ч.-зеленчуково пюре
в 18 ч.-мляко
в 22 ч. мляко

или още една схема примерна за 4-ри месечно
7.30-8.00 половин плодово + мляко
11.30-12.00 половин зелен4уково+мляко около 50 мл зависи
15.00-15.30 мляко
18.00-18.30 половин плодово +60мляко
21.00 мляко

Ето малко инфо и за зеленчуковото пюре
От кога, по колко и какво?
как да заместя хранене
Примерна месечна схема за захранване

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 21:48 от Дея

# 187
  • София
Някой помни ли кога беше първата ни тема, защото нашите бременски теми са отдавна изтрити, за което ме е много яд ама....
Тези теми за сега са невидими за вас. Скоро ще има архив и там ще са темите..ще може да си ги препрочитате...или да служат за инфо към бъдещите априлки Heart Eyes Не тъжете   bouquet
Аааа, доволен  Mr. Green!  Така като се появи архива ще сме си позабравили темичките и с кеф ще си ги попрочитаме когато сме в носталгично настроение. Мерси, Хера - Зоркото очо  Mr. Green

# 188
Привет и от мен Hug
Бяхме избягали от русенските жеги на вилата, че тук беше ад ooooh!
Данче, и аз се бях разтревожила за бременските теми, особено като видях, че май-ките са си ги сложили в заглавната тема всичките и като им кефне вероятно се връщат назад в тия прекрасни времена Simple SmileДано скоро са видими и за нас Peace
Момичета, помагайте, какво означава слузта в акото?Пресил се сдоби днес с такава/или аз днес съм забелязала Confused/, утре ще го водя на преглед, че нещо не му е в ред стомахчето, има болки.

# 189
Момичета, помагайте, какво означава слузта в акото?Пресил се сдоби днес с такава/или аз днес съм забелязала Confused/, утре ще го водя на преглед, че нещо не му е в ред стомахчето, има болки.

Фил виж тук ,но въпреки всичко утре на доктор,има ли запек ?Дано се оправи бързичко  Praynig
-кръв и слуз в акото-какво да правя

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 23:44 от Дея

# 190
Ами да, не беше акал ден и половина, когато видях слузта Confused
Деич, дай линка по-така Laughing

# 191
И нас неЩо ни боли корем4ето Филипа  Sad  но мисля 4е zнам от какво, пия много гаzирано напоследък.....кво да правя, писна ми от минералната вода  Embarassed  ама сега май пак Ще внимавам.
Ина4е кафе пия, но не всеки ден и на беба не й се отраzява. Бира пия беzалкохолна, не пове4е от полувин литър.

Уф при нас спането е все така хаоти4но, мнооого й се спи денем, ве4е трети ден така, голямо 4удо. Ве4ерта се буди многократно  Sad  но поне таzи сутрин спа до 8 а не до 6 като предните дни.

Дан4е, как е гърдата??? Иди на лекар утре zа всеки слу4ай, Шега не бива с теzи работи  Naughty

Кои от вас са само на кърма, беz вода, беz сок, и смятат да zахранват късно?

А къде иz4еzнаха Аморитка и Кремакула???

# 192
  • София

Кои от вас са само на кърма, беz вода, беz сок, и смятат да zахранват късно?

Аз съм от тази порода. Налага ни се и възможно най-късно да захранвам, заради многото килограми на Емо.

# 193
Ами да, не беше акал ден и половина, когато видях слузта Confused
Деич, дай линка по-така Laughing

Ох извини ме  ooooh! чета за запушеното очно каналче/нашият проблем/ и се рових да търся инфо за вас и от бързане така стана ето -кръв и слуз в акото-какво да правя

Мимка май по рано ще идваме до София  за да направим манипулацията за очето ,сигурно октомври  Confused

# 194
Дея, благодаря ти  bouquet
Попрочетох, утре ще го водя на педиатър, тогава ще лъсне голата истина, че не съм захранила до сега...от кога чакам този дуел Mr. Green
Татянче, и аз не съм захранила, вода също не даваммакар че в началото давах Confused, не мисля и скоро да захранвам, явно стомахът ми е по-чувствителен и ще отлагам максимално.

Общи условия

Активация на акаунт