Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 819
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Ще пием много ясно.
След час вече ще сме с чаши в ръка Hug
Минахме на 2ри номер биберон и се родих направо изяжда всичко без мъки и тормоз Mr. Green

# 151
Мами днеска Анжелка се буди да яде на 4-4,30 дали не и е време за режим от 4 часа между яде нетата? Вие още ли сте на 3 часа?

Дея-Мария е на 4-ри часа хранене от вторият месец/тя сама си го направи режима/ и от тогава е на 5 хранения.
Незнам по колко хапва ,но вариантите са два : или увеличаваш дозата малко или пък увеличаваш дозата и започваш постепенно на 3 часа и половина да и даваш докато постепенно увеличиш на 4 .  Hug
Дая  целунеш от мен  Heart Eyes

# 152
  • София
Eх, че лошо време станааа  Sad Верно ще разхлади обаче за похода е лошо. Дано нашите бебоци и мамита им са се подсигурили с чадъри и дъждобрани  Praynig

Момичета, аз 2 дни бях с висока температура и доста силна болка в дясната гърда. Като се поосвестих от температурата, четох в Кърмаческия и почнах да пия лецитин, промяната беше коренна, сега не ме боли обаче има пак бучка та сигурно в понеделник ще съм пак на доктор.

Уф, много гадно с това време, така не ми се стои вкъщиииии  Tired.....

# 153
  • София
Ураааааа, изгря слънчицееее  Laughing И аз изчезвам навън, то като гледам само аз крепя форума  Mr. Green

Все поглеждам за бъдещи априлки обаче още ги няма никакви  Thinking Някой помни ли кога беше първата ни тема, защото нашите бременски теми са отдавна изтрити, за което ме е много яд ама....

# 154
Нашия режим е на три часа и половина - общо стават пет хранения. В 6:30 10:00 13:30 17:00 20:30. Само дето сега докато бяхме болнички и му изтървах малко края и му давах да цока и посред нощите, а иначе още като беше на две седмици и се беше научил да си ляга към девет и да спи до шест сутринта и така до миналата седмица. Чеее ще трябва май пак да почна да го тъпча с чай и вода нощем, че дано се върне старото положение. Така хич не е хубаво дето ни буди нощем  Close

# 155
Здравейте

за телевизията -  много обича да гледа, пуснат ли е телевизорът все натам си върти главата, ама аз не давам много.

бибероните pacifier - от около месец ползвам 2-ката (от 0- 3 месеца), не се дави. Само водата още я пие с 1-ца, но и нея ще я сменя скоро.
Залъгалките и тях ще ги сменям, защото минаха 3 месеца, а в листовкта пишеше да не се ползват повече от 3 месеца.

Данче, мила, да се оправиш скоро. Hug

Нашият режим Misc Baby Bottle е на 3 часа, но поне вечер си спи, само веднъж се буди.

Още не се обръща, но прави опити, застава на една страна и предполагам, че скоро ще се обърне. newsm32

# 156
Колко ще ходим на похода?
Д се преброим!
Аз, Чаената, Рачето, знам за Мама Меца, за Нуни, кой още?

И аз се бях стегнала, но се отказах заради дъжда, че после не мога да се прибера сама с таз количка. Тъкмо тръгнахме и се върнах .  Страшно ме яд.  Twisted Evil Close #Cussing outАко беше хубаво времето щях пеша да се прибера, но ......... .  Дано се осъществи похода, защото е много хубава иниацитива.

Аз вече минах направо от №1 биберон на Авент на №3. Цока без проблем.

Напоследък ми яде на 4 часа и спи от 21,00 - 22,00 до 07,00 часа сутринта.
Обръща се само на една страна, а не и по корем. Много мрази да го слагам по корем, иначе си държи главата де. 

Данче, радвам се че си се оправила. Значи лецитин е това ,което не се сещах за него  Thinking

# 157
  • Стара Загора
Някой помни ли кога беше първата ни тема, защото нашите бременски теми са отдавна изтрити, за което ме е много яд ама....
Тези теми за сега са невидими за вас. Скоро ще има архив и там ще са темите..ще може да си ги препрочитате...или да служат за инфо към бъдещите априлки Heart Eyes Не тъжете   bouquet

# 158
здравеите ние почти цял ден сме си в къщи заради това време и полудявам вече.
Да ви споделя най-големия ми проблем в момента:немога да си намеря детегледачка,цял ден се ровя в форума и нищо,разпитвам познати и пак нищо а от 1 септември съм на работа.Не си представях да е толкова трудно......

# 159
Има във форума бе една нова обява виж я докато не са я лапнали

# 160
  • София
Елима, това с детегледачките наистина е много сложно. newsm78Съчувствам ти направо!

# 161
Агенция КЛЮ-КЛЮ да доложи:
На похода бяхме Вени*, Рачето и моя милост, съпровождани от трима левенти - Матей, Емил и Тони!
Дъждът изваля като из ведро една порция, но това не ни отказа! Приютихме се в една пицарийка hahaha, после се състоя сбирката пред НДК и походчето, полицаите пак бяха наши фенове, после пред градинката на Света Неделя, и най-накрая пред Народния Театър.
Тримта красавци бяха кърмени по спешност пред театъра, после в ЦУМ, след което личен поход направиха по Пиротска, мамите да хапват сладолед  Joy

Ама несериозни сте вие, еййййй!

# 162
  • София
Забрави да споменеш как търчахме при втората порция дъжд да се скрием по колоните на цум!
И как се оказах на първа страница на в-к Марица! Hug Снимка и история, напечатана мо-тамо, както съм я написала! Много съм горда, че не са я редактирали!

# 163
тоя дъжд беше ужасен, а сега супер време

# 164
немога да кача снимка на мадлен,дава ми че нямам свободно място.Какво да направя?

Общи условия

Активация на акаунт