Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 829
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Чакайте да ви се оплача от човешката наглост!
Вчера ми се обажда зълва ми - щяла да ходи на Велинград и да ми оставила дъщеря си да я гледам, защото мойка и/ свекърва ми/ ще ходи при свекър ми на банско/ той там работи - строител е! Та аз да съм я гледала щото на мен са ми малко две, да си имам и три! Направо лошо ми стана като знам какво стана като ги събреш двете братовчетки - лудница не ти трябва!  Обадих се на майка ми да вземат Лора с тях на вилата,белким откажа по тоя начин и пременницата, но не! нестига всичко ами свекърва ми няма да пътува за Банско, защото свекър ми ще се връща! но щ ходят на някаква вила! Но да не си помислите, чеще си вземат внучката - не, нали има балък да я гледа!!! Бесна съм!
Дайте акъл кво да прав - въпроса е принципен - те ще ходят да си гледат кефа, аз кога ще си почивам - некой друг живот!

# 136
Здравейте и от мен!
Аз искам да поздравя всички бебоци и специално Симонка и мама Янчиbouquet

Нямам време да пиша по темите. През деня работа, по задачки, вечер в морската и така...Алекс от сега дасвиква да ходи по банки hahaha Joy

Ваничка, точно тогава едва ли ще сме в Търговище, ще ходим май след 25ти август...но не е сигурно, ще те имам предвид Hug

чаенка, една мама от Варна предложи да ми помогне, ако нещо се разминем, ще те търся за слинга Peace

Целувки от нас и прохладни вечери! Пращам ви малко морски бриз Crazy

# 137
E, Вени, има и такива хора...
Само какво ще правим с планчето  за пържена рибка в панелка тази вечер? Саш ще изкрейзи с 2 бебета и вде моми, въпреки, че ти ги придружаваш... Mr. Green

# 138
Мами днеска Анжелка се буди да яде на 4-4,30 дали не и е време за режим от 4 часа между яде нетата? Вие още ли сте на 3 часа?

# 139
  • София
Да, Мимка, на 3 часа сме. Аз мисля, че до края на 4-тия месец трябва да е така, но пък ако детето ти е готово.... newsm78
Лелееее, Вени, кви са тия простотии, бе, жена... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 140
Е кво да правя да я будя ли newsm78

# 141
Благодаря за поздравите Simple Smile А за бриза  Hug, ех мечти.
Ванче, весело изкарване на балкана и в Търговище все се сещам за любимата българска водка, чийто вкус съвсем забравих вече

Вени, то хубаво роднинска взаимопомощ, но Лора*2 + бебе ми звучи като мисия невъзможна  #Crazy

Мимка, да не би да спи толкова заради жегите и довечера да ти разкаже играта newsm78 дано да съм лош пророк Симона от време на време прави по големи паузи, но се случва веднъж за деня.

И Симона се върти засега само в едната посока.
Днес бибаната май вдигна температура, термометъра показваше нормална, но на мен ми се струваше топличка и една такава прекалено добра - лежеше си в кревата и само гледаше нещо, без да се търкаля и мрънка. Дадох и Панадол, но не го хареса. Незнам дали това не е признак, че и пюренцата няма да и се нравят.
Но преди малко си показа рогцата, и да е имало нещо, премина Grinning

# 142
Здравейте мамчета и бебчета Hug

Честито на празнуващите днес и специално на Симонка Two Hearts

Кало от 2-3 седмици няма никакъв режим на ядене, яде през 2 часа, понякога през час и половина, понякога през 3, ама поне през нощта спинка, последните 2-3 дена се буди да яде и през нощта по веднъж, но според мен това е временно, иначе яде между 21 и 00 часа вечер и после чак сутринта около 7-8 Simple Smile
А днес се събуди в 5:30 яде и после чак в 10 и познайте аз докога спах Wink

Та Мимка, не я буди, нека си спинка, тя ако е гладна ще се събуди, нека сама си определя режима.

Ванче, приятно изкарване по балкана Simple Smile

А Кало се обръща на ляво от гръб по корем и на дясно от корем по гръб Simple Smile голям смешко е. Днес му купих една топка и като му я дадох да играе беше много интересен, рита я с крака, бута я с ръце, май му хареса  girluu

# 143
  • София
Ами кви! Накрая се скарах с мъжо, че взима тяхната страна! То бива, бива, ама... Свеки идва всяка вечер да ми полива с канче, което и Лора може да свърши, когато реално има нужда от нея, си вее гъза!
Както и да е - решихме въпроса, ама много се бях ядосала, а аз лесно не се паля!
Мимка, ако продължи така да се буди, значи е готова за смяната - дъщеря ми мина на 5 хранения през 3,5 на 4 месеца! но тя беше на АМ! Вие на АМ ли сте?

# 144
На АМ сме.

# 145
Здравейте!
Честито на месечковците!!!
Преинсталирах си Уиндоуса вчера и не писах.
Рени съжалявам за приспособлението което трябва да изтърпите но е за хубаво.
Раче нашия повивалник е със колан/сгъваема кошара/ и се защтраква да не пада момчето Joy
Гледаме телевизия аз бях споделила но никой не откликна...точно сапунките най ги гледа.
Криза незнам ама Теди вчера и днес става да яде в4-4,30 и съм труп Sunglassesзагубила съм тренинг просто при условие че ставаше о/о 8, а при него по късно от 20,00 ако се къпем и почва едно кривене направо е нетърпим.
Днес яде в 4,00-8,00-12,15-16,15-19,45 чуден режим.На АМ сме но пак с това разреждане не ми се струва че е редно newsm78 четох някъде, но това беше за 7-ми месец че за деня сбора от храненията трябва да е 1/8 от теглото на детето така че ние макар на 4месеца сме в тая норма с 5х210мл храна hahaha да-в брошура на списание 9месеца.предполагам че сме с кило отгоре вече и затова baby_neutral
Вени* не се давай ей!!! Naughty
Още не се обръщаме, но обича да го търкалям ката макара по цялата спалня-голям смях пада.
Пюрето като го ядем до ушите се омазваме-малко незнае какво да прави иначе зяпа от време на време но нацелвам по-често и тикам:mrgreen:и мляска малчо.
мимка спи ли не бутай Stop лягай и ти или си върши работата то детето ще си каже като огладнее.
petia_p_p ползвам FotoCanavas за тая цел-на ресайз отивам и там има вариянт да смениш размера като укажеш пикселите.
 Heart Eyes

# 146
Beauty, мерси за комплимента! ( Ики, много ти е готино бебчето, мила и как му отива този цвят.... )    Hug  И Давид е страхотно сладурче, както и всички бебчета.  lovekiss newsm19
И моят син яде по малко и на често тези дни. Имам чувството, че не слиза от гърдите ми или от шишето. И е такъв мързел, ама за това аз съм си виновна. Още като се роди и не можеше да суче (Филипа ще потвърди  Simple Smile) та за това се цедях и му давах със шише и само когато нямам време да се изцедя го слагам на гърдата да суче, ама той там много бързо се измаря за 5 мин и бързо огладнява след това. Та сега моето мързелче и от шише не иска да яде, но това разбрах, че е криза на растежа. И на всичкото отгоре толкова много го мързи, че още не се обръща (поне не много) - май много му тежи дупето Whistling Е обръщал се е може би 3-4 пъти за последните 2 седмици, но то това си е една голяма случайност. И то това става като го сложа по коремче и като му втръсне да стои така започва да се сърди и да се мята като рибка на сухо. Но от гръб на корем още не може да се обръща.
Иначе и ние сме едни теле-любители.  tv Само да чуе телевизора и започва да го търси с поглед. Гледам да не го оставям много пред ТV-то, но понякога като имам работа вместо да ми реве го настанявам да изгледа някои сериал вместо мен  Wink
А това да го оставиш само детето на повивалника си е доста опасно. И аз все още го оставям като отивам до банята за вода или пък да поритка малко гол, въпреки че сестра ми ми повтаря всеки път да не го оставям и за секунда без надзор, и се чудя кога ли ще ме изненада и ще го намеря на земята не дай си Боже Praynig Все се успокоявам, че не е много подвижен,ама то знае ли човек.
Честито на всички празнуващи бебчета и майки!  bouquet
И лека нощ на всички останали! Дано не ви будят много малките сладури тази нощ! bye newsm51

# 147
Е добро утро явно аз съм първа и слагам кафенцето Coffee Coffee

# 148
  • София
Колко ще ходим на похода?
Д се преброим!
Аз, Чаената, Рачето, знам за Мама Меца, за Нуни, кой още?

# 149
добро утро Мимка сложила си кафенце виждам ще пием ли днес с тебе?
сега ще пробвам да го намаля и ще вида какво ще стане
Ммимка ако спи не я буди като се събуди тогава ще папка, аз никога не съм го будила

Общи условия

Активация на акаунт