гледам обсъждате тука за захранването
, аз понеже винаги искам всичко да знам Да попитам все пак, някой може да е намерил инфо
. Защо пюретата се смесват с мляко, когато се захранва бебето? Само за да му харесат на вкус ли
? Защото, ако е заради това, не си заслужава да цедя мляко и без това ми е досадно, а и в тези горещини ...Мога ли да захраня вече само със зеленчуково пюре, без да го смесвам с каквото и да е мляко?Ние вече сме горе-долу напред със захранването. Засега ми изяжда спокойно половин пюряно бурканче сварен морков, пасиран заедно с водата в която съм го варила. Гледам да уцеля гъстотата на готовите пюрета, но понякога и по-гъстичко се получава. След като го изяде половината бурканче му давам да суче. И понеже не съм фен на ЦЕДЕНЕТО
и че затова се чудя дали мога да почна да давам цяло пюряно бурканче от тези мойте домашните пюрета дето ги бъркам - само плодове и зеленчуци, с малко водичка, без захар и т.н. Човека си ги хапва с кеф, каквото му дам, всичко яде
, но дали мога да го оставя без мляко вече на обяд?
Непременно пиши утре какво е казала докторката и от какво може да се е получило това.
и явно много им е писнало на хората да ме гледат с едни и същи дрехи, та свекито ми подари един панталон за ЧРД-то. Е, накупувала съм си разни блузета, ама за панталон още не мога да се примиря - взема ли си по-големи, няма да имам стимул. Ще отслабвам! Вече съм се заела сериозно, правя пресички и наблягам на разходките, вместо на стоенето по кафета и пооочти съм спряла сладкото; Още няма ефект, ама се надявам в най-скоро време да мога да ви се похваля!
Ма тя нашата педи каза да почваме от 4 месеца, а аз съм решила да си я слушам нея, защото навсякъде пише различни неща и тотално ще се омотам иначе.

Вода давам рядко, т.е. рядко пие от предлаганата й.
Заради снимките й дето някой й преместил някъде... 

Но Велина - не и не - измалява, уморява се и й се приспива, но да е по корем викаща от кеф, пъшкаща или скимтяща!