Ние имаме бели пар4енца и винаги съм 4ела/4ула 4е това било нормално. ИzобЩо, акото ни ве4е не е така рядко както в на4алото. За първи път 4увам 4е не трябвало да има тия пар4енца. ИмаШ ли пове4е инфо под ръка, ако не те zатруднява? 

Ако имаш други въпроси питай

Как да разбера дали това е нормално? Ега ти сега няма да спя цяла нощ
Нашата лекарка е чак до 20ти в отпуска, а и няма как да се консултирам с нея освен да й нося пълен памп
Гадно! Извинявам се, но се притесних. 

! Днес аз слагам кафенцето! 

Но съм забелязала, че най-настървено цока, когато е гладна или когато й се спи. Затова й давам да суче независимо, дали й е дошло време и тя се успокоява или заспива на гърдата. Биберони й купих анатомични, гумени, наподобяващи гърдата ... - не ги ще и това е, като й ги дам - тя си мисли, че ще си играем и се хили. През нощта положението е трагично, т.к. аз естествено не мога да будувам до леглото й и тя на воля си смуче...
Напоследък сме през ден /в най-добрия случай/.
При нас пишкането определено намаля и малко се притеснявам, като не пие вода... Дали потенето в жегите не е виновно за това!?
сега ми стана едно такова мъчно ама карай.... 

Ние имаме бели пар4енца и винаги съм 4ела/4ула 4е това било нормално. ИzобЩо, акото ни ве4е не е така рядко както в на4алото. За първи път 4увам 4е не трябвало да има тия пар4енца. ИмаШ ли пове4е инфо под ръка, ако не те zатруднява?
/как звучи само/ на кърмачето е като "горчица с бели точици", точно това си е нормално - да има бели, пресечени малки парченца.

От какво се получава това?

Препоръчани теми