Аз, априлче съм голямо, хапвам двойно вече, мамо.

• 9 848
  • 312
  •   1
Отговори
# 240
Здравеите .Аз 4есто влизам но нямам много време да пи6а,ина4е ви 4ета всеки ден.Имам 1 въпрос някои водил ли е бебето си ве4е на море?Ние мислим да ходим за 3 дни но първо решиь да се допитам до вас.Благодаря ви предварително Hug  bouquet

# 241
  • София
Момичета, ето линк със статията: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=53618
Елизабет и аз мисля да го вода до морето след 10 дни! но няма да го водя на плаж преди 5 часа!

# 242
Нормалното ако на незахранено кърмаче е жълто, меко до рядко, без или с минимум слуз и бели парченца.

Thinking  Ние имаме бели пар4енца и винаги съм 4ела/4ула 4е това било нормално. ИzобЩо, акото ни ве4е не е така рядко както в на4алото. За първи път 4увам 4е не трябвало да има тия пар4енца. ИмаШ ли пове4е инфо под ръка, ако не те zатруднява?

# 243

Първо честито на мъниците !Специално голяма целувка от нас за Давид  Heart Eyes

Ха здравейте Hug
Дея, ама какво ще й правят на мъничка на оченцето, че чак тук ще идвате?

Това е една лека процедура траеща около 5 мин за отпушване на очно каналче,но понеже
имаме батко лекар ,та ще съм най спокойна в Алексадровска да направят процедурата ,сигурно септември ще ви посетим  Hug

Цвети  честита ви награда   bouquet

elizabeth ние вече я водихме незнам за кой път ходи  Grinning  Ако имаш други въпроси питай  Wink

# 244
Ехееее, ама Дея, хайде ако ви остане време да направим една срещичка. Хубаво ще е да се видим Grinning

# 245
Татянче, белите парченца не са опасни, но означават неусвоена храна. Ако обаче бебето качва добре, или техния брой или размер не се е увеличил драстично, не е проблем. Все пак добре е да не са много, но си е до бебе. За съжаление нямам линк за това, не помня къде съм го чела  newsm78

Ето друг линк, за лека нощ:

http://www.lalechebg.com/articlenew.html

Най-после български сайт на Ла Лече!

# 246
  • София
Чета, чета, чета, а очите ми се затварят и тъкмо си викам, че ще си лягам и прочитам МамаМеца и описанието на акото и ми мина и дремка и всичко. Слузта в акото същия цвят ли е или е различен, защото аз често съм виждала нещо подобно в памперса на малчо. А и парченца винаги има...  Sad Как да разбера дали това е нормално? Ега ти сега няма да спя цяла нощ  Sad Нашата лекарка е чак до 20ти в отпуска, а и няма как да се консултирам с нея освен да й нося пълен памп  Sick Гадно! Извинявам се, но се притесних.

# 247
Ох,благодаря ви моми4ета.Аз понеже сама 6те сам само с брат ми и двамата калпазани  та се 4удех дали 6те мога да се попека малко и колко време мога да  стоя с малката на плажа Simple SmileЕ разбира се не мисля много да стоя и не в наи голямата жега, 4е да не го увредя детето не6то Embarassed

# 248
missZ, аз говорих с една учителка, която дава уроци по плуване на бебета и тя каза, че бебетата плуват в различни басейни от тези за възрастните, трябва водата да е малко по-топла, а за хлор не знам. Даде ми една листовка и от всичките басейни в града, само 3 стават, по-добре да попиташ там където ходите на басейн дали става за бебоци. Hug

Роси, на предните две страници Дея е дала едни линкове за захранването, там пише за з  картофа, по-колко и т.н. Hug

elizabeth, аз смятам да я водя беба на море, но примерно сутрин от 8 до 10 и след това чак след 4 , но зависи пак дали е голяма жега. Sunglasses

Цвети, много си готина  Wink

# 249
Хайде поспаланки на раздумка  lalalala! Днес аз слагам кафенцето!  food010

Вени, много сте готини с Мати на снимката! Браво на вас! Heart Eyes

Мама Меца, може по-рядко да се включваш, но толкова полезно инфо даваш!!! Two Hearts

Мама 79, и ние така с цокането на палеца...  Sad Но съм забелязала, че най-настървено цока, когато е гладна или когато й се спи. Затова й давам да суче независимо, дали й е дошло време и тя се успокоява или заспива на гърдата. Биберони й купих анатомични, гумени, наподобяващи гърдата ... - не ги ще и това е, като й ги дам - тя си мисли, че ще си играем и се хили. През нощта положението е трагично, т.к. аз естествено не мога да будувам до леглото й и тя на воля си смуче...  Hands Thumbsup

За акото и примесите в него - при нас въобще ако толкова нарядко има, че си е цял празник в къщата!  Sick Напоследък сме през ден /в най-добрия случай/. Rolling Eyes

Да ви питам - как сте с напишканите памперсиThinking При нас пишкането определено намаля и малко се притеснявам, като не пие вода... Дали потенето в жегите не е виновно за това!? newsm78

# 250
Добро утро и от мене.
Дея нали знаеш, че септември си резервирана за мене като си  в СФ.
А аз съм закъсала със зъбите, не съм ги правила отдавна и положението е страшно, днеска взимам почивка от беба и отивам на разкрасяващи процедури, шопинг и зъбар Sick

# 251
Добро утро!
Кафенце пих вече, ние в 6,00 станахме сега още нунка героя.
Вени браво за статията, а и честито на Цвети за наградата на патерици!!!Чудесно сте излезли на снимката във весника!!
Какво да ви кажа продължавайте да си кърмите бебоците до когато искате и дано да имате кърма всичкииии Peace сега ми стана едно такова мъчно ама карай.... Cry
Понякога емоциите ми идват в повече - все на рев ме избива и онзи ден на някакъв филм ревах/тихичко да не ме види таткото че пак ще ми се чуди Joy
enviaсутринта го наредих с ръкавиците че като го слушам как цока направо ми настръхнаха косите hahaha
Сутрин и нашия памперс е сух но ако го оставя 5-10 минути да чака и да се развика го опикава-явно като нанка не пиша в смисъл по дълбоко като си спи през ноща newsm78
Наще акита са толкова разнообразни Mr. Green
Айде после пак ще пиша Heart Eyes

# 252
Нормалното ако на незахранено кърмаче е жълто, меко до рядко, без или с минимум слуз и бели парченца.

Thinking  Ние имаме бели пар4енца и винаги съм 4ела/4ула 4е това било нормално. ИzобЩо, акото ни ве4е не е така рядко както в на4алото. За първи път 4увам 4е не трябвало да има тия пар4енца. ИмаШ ли пове4е инфо под ръка, ако не те zатруднява?
Акото  Joy /как звучи само/ на кърмачето е като "горчица с бели точици", точно това си е нормално - да има бели, пресечени малки парченца.
За слузта не е много редно да я има.

# 253
Ха сега, добро утро и от мен. Идилията е пълна - Саш лежи с кафе  в леглото, до него Тони без кафе. Кеф им играчки, кеф им дрънкалки, да се справят сами!
Аз съм чатърка! sohappy

Видях, че Мама Меца е писала и плеснах с ръце - ще имам решение на проблема, да, ама нееее! Няма и думичка за слинга.... Thinking

От 2-3 нощи хвалбите ми за здрав сън отидоха по дяволите, Тони вилнее в кревата и се принуждавам да го храня, за да престане и да заспи. Вечер не можем да се разберем - не яде добре, не може да спи, все едно е превъзбуден, хленчи. После с 300-та зора заспива и това нощно препускане ми разгонва фамилията. newsm78 От какво се получава това?
През деня яде по-малко, нощем се нацоква яко. Гърдите ми нещо не се препълват, доволна съм поне от това, но стига да не е тенденция към намаляване на кърмата.

# 254
Понякога емоциите ми идват в повече - все на рев ме избива и онзи ден на някакъв филм ревах/тихичко да не ме види таткото че пак ще ми се чуди Joy
enviaсутринта го наредих с ръкавиците че като го слушам как цока направо ми настръхнаха косите hahaha
Сутрин и нашия памперс е сух но ако го оставя 5-10 минути да чака и да се развика го опикава-явно като нанка не пиша в смисъл по дълбоко като си спи през ноща newsm78

Това за нощното пишкане и на нас ни се случваше, когато Мърчо спеше непробудно по цяла нощ. Сега се буди, за да вдига малка нощна муз.. данданийка и съответно пишка. И се опикава даже Simple Smile

Това за рева да не го говорим, и на мен ми се случва. Нещо нерви ме друсат.

Общи условия

Активация на акаунт