Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 499
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, хелп. Аз упорито съм решила, че ще взимам фурна, сега обаче се ориентирах към английския Амазон. Попаднах на една Smeg, марка, която много харесвам, но нещо ме притеснява ниската цена, да няма някой подводен камък, че с моя английски е възможно и да не съм доразбрала?

# 151
По добре дай £15 отгоре, но си я купи от амазон. Това е външен търговец. Ако има проблем ще е доста трудно да се комуникира, връща....
Какво им е на уредите на българския пазар?
Скоро трябва да купувам и аз някои неща и изобщо не съм се замисляла да не е от Технополис примерно Joy

# 152
  • София
Момичета, питах в темата за стоножки, но тук има по-голяма активност. Харесах едни сандали Dune. Знам, че обувките им са за по тясно стъпало, но не знам сандалите как са. Аз имам леко широк крак. Трябва ми нещо в бяло/златна гама за сватба, те ще бъдат резерва, тъй като ще бъда с високи сандали и предполагам, че в един даден момент ще трябва да се преобуя с нещо по-ниско и удобно. За тези става въпрос https://www.amazon.de/dp/B07M9QJZQS/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1& … mp;th=1&psc=1. Дали ще стават за леко широк крак? Някой с опит с марката дали ще може да ме посъветва? Flushed
Моят опит с марката е, че освен тесни са и леко умалени на дължина. Бях си взела номер отгоре, въпреки че съм с тесен крак.

# 153
  • София
Момичета, пусна ли някой поръчка с куфар през амазон акаунта? Какъв ви е статуса? При мен нещо не го харесват и ми предлагат разни опции за плащане или канселиране.

# 154
  • Luxemburg
Сайта за куфарите съм го ползвала преди 2 години. Поръчах ученическа раница и дойде с подарък- водни бои за рисуване. Имат три физически магазини около Мюнхен. Аз само там намерих раницата, която търсих и на толкова ниска цена, а понеже бе по време на ЧП имаше още някакво намаление.

Сийка, не се ядосвай за фурната, на мен не ми харесва толкова. Имам я и преди 6 години е купувана за 2000€, а в сравнение с тая, която имам в Сф (пак АЕГ) се счупва вече 2 пъти и заради парата, която излиза при отваряне на вратичката се гаси програмата, и така трябва да я стартираш отново, но да я следиш кога да извадиш яденето. Аз в началото много я харесах, но след втората година започна да дефектира и сега ми къса нервите понякога.

# 155
  • София
Момичета, пусна ли някой поръчка с куфар през амазон акаунта? Какъв ви е статуса? При мен нещо не го харесват и ми предлагат разни опции за плащане или канселиране.
Аз пуснах поръчка през сайта и платих чрез амазон. Вече ми е шипната, утре ще е при превозвача.

# 156
ronicat, много ти благодаря за коментара. Така ме изкушаваше тази, сега вече се кротнах. Видяло се е, че ще взема нещо от нашите магазини, само после да не го открия в сайта намалено. Grinning

# 157
  • София
Някой може ли да ми даде мейл на Customer Service на Amazon UK?

# 158
Да сте попадали на добра раница за първокласник на разумна цена? И аз харесвам Скаут но 300 лв не ми се дават някак.

# 159
  • Варна
Уф. Реших да пусна и аз два куфара, ще ми трябват. Реших да са с доставка до тук, най-малко заради гаранцията...
Обаче, що за сайт! Тръгнах да плащам през амазон...кога, какво се случва направо не разбрах и накрая получих мейл за поръчка само за единия куфар.Angry

Повторих поръката с двата куфара и плащане нормално...представях си, че ще поиска карта - да, ама не - има поръчка която според мен не е платена и идея нямам какво се случва по дяволите.

Та - ако някой има идея как да канселирам първата си поръчка, ще му бъда вечно благодарна ... и това не успявам да намеря. Изобщо - кошмар. Не съм дорасла за такива сайтове явно аз.Flushed

п.п. и на двете поръчки пише за избран метод на плащане -
Vorkasse per Überweisung (-3%)
Sie erhalten 3% Skonto! Versand: sofort nach Zahlungseingang (dies kann auch bei Onlinebanking bis zu 5 Werktage dauern!)

това означава, че искат банков превод, нали? т.е. тотално не съм се справил с плащането и двата пъти?

Последна редакция: ср, 26 фев 2020, 20:00 от Flash*

# 160
  • София
Да сте попадали на добра раница за първокласник на разумна цена? И аз харесвам Скаут но 300 лв не ми се дават някак.

Nivea Simple Smile, дебни в немския eBay. Там /спечелени на търг/ купих 2 пъти нови Скаут, с етикети, всяка под 100лв ми излезе. А имах и претенции за модела и за цвета...оферти имаше достатъчно.

# 161
Flash, потвърдил си и двете поръчки с плащане по банков път. Ще ти изпратят на мейла(или вече са изпратили) банкови данни за осъществяване на превода. Този начин на плащане ти носи още 3% отстъпка от цената. Срокът за осъществяване на плащането е 5 дни.
в твоя случай можеш да платиш поръчката, която искаш да е факт. Мисля, че неплатената ще се анулира след изтичане на определения срок.

# 162
  • Варна
Flash, потвърдил си и двете поръчки с плащане по банков път. Ще ти изпратят на мейла(или вече са изпратили) банкови данни за осъществяване на превода. Този начин на плащане ти носи още 3% отстъпка от цената. Срокът за осъществяване на плащането е 5 дни.
в твоя случай можеш да платиш поръчката, която искаш да е факт. Мисля, че неплатената ще се анулира след изтичане на определения срок.

Благодаря ти!
И аз стигнах до същия извод. Опитах да пусна нова, трета поръчка с плащане през амазон, но ми изписва, че е невъзможно заради грешка. Директно с карта, или с пейпал не намирам начин да платя, не ми ги предлага като опции, отдолу където са изброени линковете не са активни.
Да платя с банков превод - ще преценя, не съм плащала досега  така, ще видя какви са таксите.
Уф,  исках да купя S и L размер за дъщеря ми, бъдеща студентка е ама май няма да е този път.

# 163

Благодаря ти!
И аз стигнах до същия извод. Опитах да пусна нова, трета поръчка с плащане през амазон, но ми изписва, че е невъзможно заради грешка. Директно с карта, или с пейпал не намирам начин да платя, не ми ги предлага като опции, отдолу където са изброени линковете не са активни.
Да платя с банков превод - ще преценя, не съм плащала досега  така, ще видя какви са таксите.
Уф,  исках да купя S и L размер за дъщеря ми, бъдеща студентка е ама май няма да е този път.
Ами да, може би ще има такси за стандартен банков превод. Аз поръчах и платих по този начин с револют. Нямам такси. Имаш време да се регистрираш и направиш плащане, но както решиш.

Съжалявам, но реших, че си мъж от първото ти мнение. 🙄

# 164
  • Варна
Ходих да се чета, ми аз съм писала в мъжки род! Simple Smile) А и наум тази вечер казах разни неща които по прилягат на мъжете в определени ситуации. Та мъж - жена ... в крайна сметка глупостите които сътворих са си факт. Wink
Това 'револют' ме плаши. Но утре ще опитам да се ограмотя.

Общи условия

Активация на акаунт