Пазаруване от Amazon - тема №88

• 64 470
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И снимките да странни, никъде не се вижда дали са наистина mjus.
Приличат ми на еко кожа, фейк отвсякъде.

# 76
С този китайски продавач със сигурност са фейк! Плюс това е току що регистриран.

# 77
  • Варна
Има нещо объркано в описанието. Риск е поръчването на тези сандали! Има вероятност да получите друг артикул.
И продавача е китайче!

# 78
# 79
  • Сф
Lindt големите бонбониери по 10 лири. В БГ са 40лв

https://www.amazon.co.uk/Lindt-Chocolate-Selection-428-g/dp/B004 … 9ZJ4M8PBVH7EKJWAP

# 80

По едно време миналата година бяха по 5 паунда, но трябваше да се купят минимум 2 или 4 кутии.

# 81
  • Варна

По едно време миналата година бяха по 5 паунда, но трябваше да се купят минимум 2 или 4 кутии.

Сега са най малко 3

# 82
  • София

Максимума бяха 4 кутии.
И аз ги следя, но все до тази цена падат, не искат да ги свалят.

# 83
  • гр. София
И аз ги следя, но повече от 10 паунда не са падали.

# 84
  • In the land of Never Never
Таксата я има при плащания с всякакви валути. Просто, ако валутата е различна от евро, първо я превалутират в евро, а след това я обменят вече в левове като си начисляват и таксата от 1%.
За съжаление схемата е така измислена, че да не можеш да разбереш че те товарят с допълнителна такса! Както отбеляза ЧревоУгодник, в осчетоводяването на операцията по никакъв начин не можеш да разбереш за това!
Ако има желаещи, нека се организираме и сезираме съответните органи, защото имам лошото предчувствие че това е само началото! Тепърва ще започнат да ни удрят с всякакави скрити такси и ако държавата не се намеси адекватно, то ще бъдем оставени на произвола на банките, а като им знам морала...

Eто как изглежда плащане в паунди в ДСК директ:

Ако може да уточните, ако плащаш от сметка в евро в ДСК, с карта към тази сметка, пак ли могат да ти начислят нещо отгоре? Аз имам такава карта, и плащам само с нея, защото винаги имам едно наум, че нещо могат да те пързулнат при обръщането на валутите.

Може да се пусне информацията до някоя известна медия, те могат да направят проучване.

# 85
  • Сф
Точно на 1ви януари миналата година бяха по 5 лири. Тогава взех 4 кутии, ама бях решила да минавам на диета и само 1 оставих за мен .... каква грешка хаххаха

# 86
Да не ви отчайвам, но май сме ги изтървали. И аз ги следя. Сега проверих все на 1-ви януари са ги намаляли.
Скрит текст:
2014 са били по 3,25

2019 са били по 5,00

Явно догодина ще се поръчва пак Sad

# 87
Оглеждам се за оригинални четки за соникеър изгодни

# 88
Аз също. Споделете, моля, ако видите на добра цена

# 89
  • Варна
Да не ви отчайвам, но май сме ги изтървали. И аз ги следя. Сега проверих все на 1-ви януари са ги намаляли.
Скрит текст:
2014 са били по 3,25

2019 са били по 5,00

Явно догодина ще се поръчва пак Sad

Скрит текст:

Тази година не е падала толкова цената.

Общи условия

Активация на акаунт